Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er virkelig tilfreds med resultatet af logo trykket på min firmabil, som jeg fik lavet hos Signtec. Det er et virkelig professionelt arbejde, og de er meget servicemindede. De kom med rigtig gode... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk service og lynhurtig levering! Hos Signtec går pris og kvalitet hånd i hånd. Jeg har fået lavet nogle utroligt flotte reklameskilte til en særdeles god pris. Sam er en sand ekspert – han... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god service og hurtig levering. Hos Signtec matcher pris og udførsel Har fået lavet nogle virkelig flotte reklameskilte, til en yderst god pris. Sam er altid god til at lytte, forstå og... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

I have been a regular customer of Signtec in Ringsted since 2015 and they never fail to impress me. Their service is amazing. They are very flexible for the sake of meeting the customer’s satisfaction... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'impressions et de signalisation
  2. aussi dans
  3. Magasin d'enseignes

Écrit par l'entreprise

Signtec Reklame leverer alt i skilte, bilreklame og print - og meget mere. Med over 20 års erfaring i branchen er vi din garanti for tryghed når du handler hos os. Vi yder vores bedste - for at dit firma bliver mere synligt for dine kunder, med god brandingværdi skaber du tryghed og genkendelighed blandt dine eksisterende og potentielle nye kunder. Vi går højt op i at møde vores kunder i øjenhøjde, derfra når vi sammen frem til løsningen, der kan højne resultat niveauet. Vi vil være kendte for at yde en høj service, være leveringsdygtige, og din leverandør af topkvalitet.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

4,9

Tous les avis

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Super evryfing

Super evryfing

5 avril 2024

Réponse de Signtec Reklame

Thank you very much Radu :-)

Regards Sam

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik dekoreret min firmabil og det…

Jeg fik dekoreret min firmabil og det er ikke første gang.
Denne gang var lige så tilfredsstillende som sædvanligt.

27 mars 2024

Réponse de Signtec Reklame

Tak for den fremragende anmeldelse, jeg sætter pris på det :-)

Hilsen Sam

God kommunikation.

Fin og hurtig kommunikation på nettet.

5 mars 2024

Réponse de Signtec Reklame

Mange tak for din pæne anmeldelse, jeg er glad for at jeg kunne hjælpe dig :-)

Hilsen Sam
Signtec Reklame

Endnu engang tak

Endnu engang tak, til Signtec reklame, for lave et rigtig flot stykke arbejde på endnu en af vores firma biler.
kan klart anbefale Signtec til vær tid.

Vh Volkan Epoxyteam.dk

27 février 2024

Réponse de Signtec Reklame

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse, jeg er glad for at jeg kunne være til hjælp :-)

Hilsen
Signtec.dk

Noté 4 sur 5 étoiles

Skilte til vores skraldegård

Vi skulle have skilte til vores skraldegård. Signtec Reklame var lige det rigtige firma til opgaven.
God service og super flot arbejde.
Jeg manglede kun lidt feedback på beskeder på
telefonsvarer.

12 février 2024

Kære Anette

Tak for din pæne anmeldelse og konstruktive feedback, samt for din tillid til at jeg kunne hjælpe med opgaven.

Hilsen
Sam / Signtec.dk

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god service og hurtig levering.

17 novembre 2023

Hej Laura.

Mange tak for den pæne anmeldelse.

Jeg er glad for at jeg kunne hjælpe dig med opgaven, og at du er tilfreds og fremhæver den gode og hurtige service. Det har jeg stor fokus på.

/Sam

Super service, recommended 100%

28 juin 2023

Réponse de Signtec Reklame

Thank you very much for the good review.

Kind regards Sam

God pris

God pris, og hurtigt færdig

27 avril 2023

Réponse de Signtec Reklame

Mange tak for den gode anmeldelse.
Mvh. Sam

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god service og hurtig levering

Super god service og hurtig levering.
Hos Signtec matcher pris og udførsel
Har fået lavet nogle virkelig flotte reklameskilte, til en yderst god pris.
Sam er altid god til at lytte, forstå og komme med gode og konstruktive måder på hvilket udtryk man gerne vil have på sine skilte.

Kan kun anbefales😊

20 mars 2023

Réponse de Signtec Reklame

Hej Susan. Tusind tak for dine varme anbefaling og dejligt at høre, at du er glad for dine nye skilte. Mvh. Sam

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har været yderst tilfreds med…

Jeg har været yderst tilfreds med samarbejdet.
Jeg kan varmt anbefale til andre.

7 novembre 2022

Réponse de Signtec Reklame

Tusind tak for at give os 5-stjerner, det er en vigtig parameter at opnå stor kundetilfredshed blandt vores kunder, ved at yde god og hurtig service og produkter vi kan stå inde for rent kvalitetsmæssigt, både til gavn for nye kunder samt eksisterende kunder 😊
Og rigtig god jul 🎅🌟
Mvh Sam

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har altid haft gode oplevelser med…

Jeg har altid haft gode oplevelser med firmaet. De er fleksibel og meget kompetent til det de laver. Jeg har primært brugt dem til større byggeprojekter.
De har leveret alt fra byggeplads skilt til navnskilte på postkasser.

28 mars 2022

Réponse de Signtec Reklame

Tusind tak for din rosende omtale af Signtec på Trustpilot, og for rosen omkring den service vi tilbyder. Vi er glade for at kunne hjælpe.

Signtec.dk

God og hurtg service

God og hurtg service. Kvaliteten i top.

15 février 2022

Kære Johanna

Det var en fornøjelse at handle med dig, jeg er glad for at høre, at du er tilfreds med dit nye skilt.

God og hurtig service

God og hurtig service. Vi er super tilfredse med resultatet på vores firmabil :)
Hilsen,
Viking Gulvservice

1 février 2022

Réponse de Signtec Reklame

Mange tak for den flotte fem stjernede anmeldelse af Signtec Reklame, og godt at høre, at i er tilfredse med jeres nye bilreklame :-)

Venlig Hilsen

Professionel og ordentlig service

Super professionel og ordentlig service. Lækkert med digital ordre, man kan bekræfte og fornem service i forhold til hjælp og rådgivning om design og formater. Det er bestemt ikke sidste gang, vi benytter os af Signtec!

30 octobre 2021

Hej Casper og Betina,
Mange tak for rosen, og ikke mindst den 5-stjernede anmeldelse af Signtec Reklame på Trustpilot. Jeg er glad for at høre at i er tilfredse med både bestillingsproces, rådgivning samt service. Det er netop parametre som disse vi har særligt fokus på, så det er dejligt at høre.
Vi glæder os til at løse den næste opgave for jer.

Sam / Signtec Reklame

Noté 5 sur 5 étoiles

hurtig og venlig betjening rimmelige …

hurtig og venlig betjening rimmelige priser er værd
at handle hos

16 août 2021

Hej Flemming

Mange tak, fordi du har taget dig tid til at lave en anmeldelse af Signtec Reklame på Trustpilot. Jeg er glad for at høre, at du er tilfreds med både service og prisen, og at det levede op til dine forventninger. Jeg håber på at kunne hilse på dig igen som kunde hos os en gang i fremtiden.

Sam Abelehchian

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus