Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er virkelig tilfreds med resultatet af logo trykket på min firmabil, som jeg fik lavet hos Signtec. Det er et virkelig professionelt arbejde, og de er meget servicemindede. De kom med rigtig gode... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk service og lynhurtig levering! Hos Signtec går pris og kvalitet hånd i hånd. Jeg har fået lavet nogle utroligt flotte reklameskilte til en særdeles god pris. Sam er en sand ekspert – han... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god service og hurtig levering. Hos Signtec matcher pris og udførsel Har fået lavet nogle virkelig flotte reklameskilte, til en yderst god pris. Sam er altid god til at lytte, forstå og... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

I have been a regular customer of Signtec in Ringsted since 2015 and they never fail to impress me. Their service is amazing. They are very flexible for the sake of meeting the customer’s satisfaction... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'impressions et de signalisation
  2. aussi dans
  3. Magasin d'enseignes

Écrit par l'entreprise

Signtec Reklame leverer alt i skilte, bilreklame og print - og meget mere. Med over 20 års erfaring i branchen er vi din garanti for tryghed når du handler hos os. Vi yder vores bedste - for at dit firma bliver mere synligt for dine kunder, med god brandingværdi skaber du tryghed og genkendelighed blandt dine eksisterende og potentielle nye kunder. Vi går højt op i at møde vores kunder i øjenhøjde, derfra når vi sammen frem til løsningen, der kan højne resultat niveauet. Vi vil være kendte for at yde en høj service, være leveringsdygtige, og din leverandør af topkvalitet.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

4,9

Tous les avis

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Super god oplevelse

Super god oplevelse
vores fremtidige go-to firma når der skal reklamer på firmabilerne

13 mai 2021

Réponse de Signtec Reklame

Mange tak Daniel for din flotte anmeldelse, og jeg sætter stor pris på at du har haft en god oplevelse.

Som altid god og hurtig behandling

Som altid god og hurtig behandling
Samt rimelige priser
En god oplevelse
Morten liisberg
Tømrermester

7 avril 2021

Hej Morten

Tusind tak for din anmeldelse af Signtec Reklame på Trustpilot. Dejligt, at der er tilfredshed hver gang :)

Bedste hilsner

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service, hjælpsom og virkelig hyggelig fyr.
Har besluttet mig at lave resten af bilreklamen hos ham.

3 mars 2021

I lige måde, vi ses.
God weekend :-)

Altid super service

Altid super service. Jeg har brugt dem mange gange og har altid været tilfreds med deres service.

4 février 2021

Réponse de Signtec Reklame

1000 tak Mikael for den pæne anmeldelse af Signtec på Trustpilot.
Du ønskes en god dag.

Mvh Sam / Signtec Reklame

Noté 5 sur 5 étoiles

Reklame tryg på firmabil…

Jeg har fået trygt reklame på min firmabil hos Signtec, og er yderst tilfreds!! Jeg fik først en kladde, hvor jeg kunne se hvordan reklamen kom til at se ud, og på den måde fik jeg mulighed for at rette til, hvis der var noget jeg var utilfreds med. Fantastisk god og hurtig service, som jeg varmt vil anbefale andre at benytte sig af.

15 janvier 2021

Réponse de Signtec Reklame

Tusind tak for den flotte anmeldelse af Signtec på Trustpilot, samt for samarbejdet. Det sætter jeg stor pris på.

Altid en god oplevelse

Altid en god oplevelse! Sam er meget sød ,fleksibel og dygtig.
Vi laver alle vores firmabiler hos Sigtntec.

16 décembre 2020

Réponse de Signtec Reklame

Jeg takker mange gange for din ros, og jeg er rigtig glad for at høre at du har haft en god oplevelse.
Du må have en rigtig god dag.

The best

The best and the fastest!

4 décembre 2020

Hello Roland.

Thank you for taking the time to review Signtec on Trustpilot.
I am very happy to hear that you valued our service, and I hope to see you as a customer again.

Kind regards
Sam Abelehchian , Signtec Reklame

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig og professionel håndtering.

Hurtig, effektiv og venlig behandling af vores ordre og samtidig et flot resultat.
Vi vender bestemt tilbage, når det opstår et nyt behov.

28 novembre 2020

Réponse de Signtec Reklame

Tak Kjeld, jeg sætter pris på at du har taget dig tid til at give Signtec en anmeldelse på Trustpilot.

Klart anbefales

Klart anbefales! Så hurtig levering og rigtig god service

10 novembre 2020

Hej Maria.

Tusind tak for den pæne anmeldelse af Signtec på Trustpilot, det varmer i en kold tid :)

Med venlig hilsen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god og hurtig service. Vi har brugt Signtec siden vi startede firmaet tilbage i 06. Vi har altid været glade for de leveringer de har lavet.
Kæmpe anbefaling til Signtec!

23 octobre 2020

Réponse de Signtec Reklame

Tusind tak for 5-stjerner, er glad for at høre at jeg kunne være til hjælp.

Ønsker dig en rigtig god dag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Havde et problem fredag med et…

Havde et problem fredag med et vejskilt, det havde fået en gang grafitti. Spurgte om det var noget, de kunne ordne. Det kunne klares med det samme. Helt fint, men havde ikke skiltet med- kun billeder- hentede skiltet og i løbet af 2 timer var det klar. Perfekt service. Kan varmt anbefale Signtec.

15 octobre 2020

Réponse de Signtec Reklame

Tak fordi du har taget dig tid til at anmelde Signtec på Trustpilot. Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med vores service. Vi lover at vi fortsat vil have fokus på dette vigtige parameter, da vi ved, at det er vigtigt for kunder som dig.

Sam Abelehchian, Signtec Reklame

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid bedste service og flot arbejde.

Altid bedste service og flot arbejde. Har brugt Signtec Reklame i flere år og er altid tilfreds med deres præcision og flot arbejde.

26 septembre 2020

Réponse de Signtec Reklame

Mange tak Soheila for din anmeldelse af Signtec Reklame på Trustpilot, din anerkendelse er meget værdsat.

Hurtig og dygtig personale

Hurtig og dygtig personale, der på med kort varsel kunne komme reklamer på firmabilen.

1 dages varsel, og dagen efter var vognen klar.

Kan varmt anbefales.

24 septembre 2020

Réponse de Signtec Reklame

1000 tak Hakan for den flotte anmeldelse samt for anerkendelsen, det er jeg meget glad for.

super service

3 septembre 2020

Hej Mehmet

Tak for en pæn anmeldelse og for din loyalitet som er værdsat.

God dialog.

God dialog.
Husker en fra tidliger.
Hurtig og præcis udført arbejde.
gode priser.
kan varmt anbefales.

22 août 2020

Réponse de Signtec Reklame

Tusind tak for den pæne anerkendelse samt for hele 5-stjerner på Trustpilot, jeg er glad for at høre at du værdsætter servicen samt den gode dialog. Det er lige præcis de principper og visioner som vi har implementeret som kernen af vores service, og vi stræber efter at møde alle vores kunder i øjenhøjde, både nye såvel som trofaste kunder.

Sam Abelehchian.

20 août 2020

Réponse de Signtec Reklame

Tusind tak for din positive anmeldelse af Signtec på Trustpilot, og for et godt samarbejde.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus