Jeg er virkelig tilfreds med resultatet af logo trykket på min firmabil, som jeg fik lavet hos Signtec. Det er et virkelig professionelt arbejde, og de er meget servicemindede. De kom med rigtig gode... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fantastisk service og lynhurtig levering! Hos Signtec går pris og kvalitet hånd i hånd. Jeg har fået lavet nogle utroligt flotte reklameskilte til en særdeles god pris. Sam er en sand ekspert – han... Voir plus
L'entreprise a répondu
Super god service og hurtig levering. Hos Signtec matcher pris og udførsel Har fået lavet nogle virkelig flotte reklameskilte, til en yderst god pris. Sam er altid god til at lytte, forstå og... Voir plus
L'entreprise a répondu
Signtec Reklame leverer alt i skilte, bilreklame og print - og meget mere. Med over 20 års erfaring i branchen er vi din garanti for tryghed når du handler hos os. Vi yder vores bedste - for at dit firma bliver mere synligt for dine kunder, med god brandingværdi skaber du tryghed og genkendelighed blandt dine eksisterende og potentielle nye kunder. Vi går højt op i at møde vores kunder i øjenhøjde, derfra når vi sammen frem til løsningen, der kan højne resultat niveauet. Vi vil være kendte for at yde en høj service, være leveringsdygtige, og din leverandør af topkvalitet.
Herlev Hovedgade 218, 2730, Herlev, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
Jeg fik en perfekt service. Fik lavet logo print på T-shirts, som jeg selv medbragte. Fik gode råd mht placering af logo - deres råd var bedre - end den placering som jeg selv havde tænkt. Kan varmt anbefale firmaet. meget imødekommende og serviceminded.

Réponse de Signtec Reklame
Super venlig og professionel service, kan varmt anbefales.

Réponse de Signtec Reklame
Firmaet er professionelt og meget samarbejdsvillige og dygtige

Réponse de Signtec Reklame
Utrolig god service. Og mens jeg ventede fik jeg både kaffe, sodavand og et stik til min mobil. Flot og detaljeret udført arbejde. Vil bruge dem igen uden tvivl.
Hilsen Røde Kors genbrug Bagsværd.

Réponse de Signtec Reklame
Er glad for den hurtige levering, når vi bestiller.
Altid fint arbejde.

Réponse de Signtec Reklame
Vi har i Nordisk Konservering oplevet en usædvanlig god service og hjælpsomhed fra Signtec i Herlev i forbindelse med mindre opgaver. De kan også fremover regne med os som kunder, når vi skal have udført opgaver, der ligger indenfor Signtec´s ekspertiseområde.

Réponse de Signtec Reklame
I have been a regular customer of Signtec in Ringsted since 2015 and they never fail to impress me. Their service is amazing. They are very flexible for the sake of meeting the customer’s satisfaction. I never had any difficulties dealing with them. They make and deliver a very high quality of their products at a very reasonable price. Money well-spent. I have also dealt with their branch in Herlev and I also got the same amazing result. They were able to accommodate my last minute banner request immediately. All in all, I would highly recommend Signtec.

Réponse de Signtec Reklame
Jeg havde en rigtig god oplevelse med Signtec Reklame. Rigtig god service med dygtige medarbejdere. God oplevelse med et godt resultat!

Réponse de Signtec Reklame
Jeg har over flere omgange haft behov for at få trykket en masse forskellige reklamer for min virksomhed, og har altid henvendt mig til Signtec Reklame, da de gang efter gang har vist sig professionelle på området. Deres vejledning, service, samt slutresultat har altid været i topklassen, og det kan klart anbefales at benytte sig af Signtec uanset størrelsen på opgaven. 5 Stjerner for fantastisk arbejde!!

Réponse de Signtec Reklame
Super god kvalitet og pris
Jeg bestilte ny facadeskilt til vores firma
Signtec leverede hurtig og monterede vores flotte skilte professionelt.
Kan stærkt anbefale dette firma til alle erhvervsdrivende i DK.
Adele Nielsen

Réponse de Signtec Reklame
Signtec har monteret reklamer på flere af mine biler og jeg kommer helt sikkert igen. Sam og de andre skal helt fortjent have 5 stjerner. Mvh Ulrik fra HG BYG & BOLIG

Réponse de Signtec Reklame
Chefen har en god serviceindstilling, og skiltningen er hurtig og god.

Réponse de Signtec Reklame
Super service og flot arbejde.
Sam er yderst professionel og meget hjælpsom. Han gav sig god tid til at hjælpe mig med mit logo og design, og kom selv med nogle rigtige gode ideer. Det er bestemt ikke sidste gang jeg har brugt Sam.