Jeg er virkelig tilfreds med resultatet af logo trykket på min firmabil, som jeg fik lavet hos Signtec. Det er et virkelig professionelt arbejde, og de er meget servicemindede. De kom med rigtig gode... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fantastisk service og lynhurtig levering! Hos Signtec går pris og kvalitet hånd i hånd. Jeg har fået lavet nogle utroligt flotte reklameskilte til en særdeles god pris. Sam er en sand ekspert – han... Voir plus
L'entreprise a répondu
Super god service og hurtig levering. Hos Signtec matcher pris og udførsel Har fået lavet nogle virkelig flotte reklameskilte, til en yderst god pris. Sam er altid god til at lytte, forstå og... Voir plus
L'entreprise a répondu
I have been a regular customer of Signtec in Ringsted since 2015 and they never fail to impress me. Their service is amazing. They are very flexible for the sake of meeting the customer’s satisfaction... Voir plus
L'entreprise a répondu
Signtec Reklame leverer alt i skilte, bilreklame og print - og meget mere. Med over 20 års erfaring i branchen er vi din garanti for tryghed når du handler hos os. Vi yder vores bedste - for at dit firma bliver mere synligt for dine kunder, med god brandingværdi skaber du tryghed og genkendelighed blandt dine eksisterende og potentielle nye kunder. Vi går højt op i at møde vores kunder i øjenhøjde, derfra når vi sammen frem til løsningen, der kan højne resultat niveauet. Vi vil være kendte for at yde en høj service, være leveringsdygtige, og din leverandør af topkvalitet.
Herlev Hovedgade 218, 2730, Herlev, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
Sam is very professional and very helpful. While listening to my needs, he also shares some great ideas for my logo and design.
Jeg har igennem 10 år brugt Signtec reklame til alt grafisk samt facade arbejde i min virksomhed, og de har altid leveret det bedste og til fornuftige priser 👌
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Plus herfra 🙌

super service
Sam lavet et rigtig flot stykke arbejde på min nye Touran.

Réponse de Signtec Reklame
God og hurtig tilbage melding, hvornår det er klar.

Réponse de Signtec Reklame
Vi har brugt signtec i mange år og kan kun anbefale dem!

Réponse de Signtec Reklame
5 stjerner herfra for god service, og ikke mindst gode priser. Tak for alt.
Mvh
Farfars grill pizza

Réponse de Signtec Reklame
Vi har benyttet Signtec i flere år og altid haft gode erfaringer med dem :-)

Réponse de Signtec Reklame
Fint og hjælpsom service, gode ideer til udarbejdelse af tekster og format at pr-materialer.
Kan anbefale Signtec.

Super god service !
Rimelige priser, levering til tiden, alt i alt kan vi varmt anbefale Signtec.

Réponse de Signtec Reklame
Super god service, hurtig levering og meget profesionelle!!

Réponse de Signtec Reklame
Super god oplevelse, venligt personale, produkter i god kvalitet, pris venlig

VALUTA FOR PENGENE
DET ER EN PÅLIDELIG OG ANSVARLIG LEVERANDØR.
VORES OPLEVELSE MED SIGNTEC I DE SIDSTE 6-7 ÅR ER MEGET POSITIV.
TOP KARAKTER HERFRA

Réponse de Signtec Reklame
Hold jer langt væk fra det firma.
De siger en pris når man er der nå jeg så skal hente det er prisen en helt anden de snyder en og er ligeglade
Singtec Herlev

Réponse de Signtec Reklame
Aldrig i min 10 års erfaring som forretningsudvikler, er jeg stødt ind på en så amatør agtig virksomhed med så ringe forretningssans. De lovede at fremsende et forslag til reklame på bil. Der gik mere end 32 dage og det eneste man var fokuseret på var pris. Den pris de oplyser ved personlig møde er slet ikke den samme pris de oplyser på mail. Prisen stiger! Når man ringer for at tale med den pågældende person ([Navn]), får man af vide at enten er han på "kursus" eller også er han ude og "rejse" og kommer tilbage weekenden efter. Spar på jeres tid (tid er penge). Find en anden skilt og tryk virksomhed!