Skadedyrforbudt.dk Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har fået fjernet et hvepsebo under tagudhænget. De kom dagen efter vi havde ringet, og det blev hurtigt fjernet af venlig og kompetent mand, der også gjorde rent efter sig. Og vi har ikkke set en... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er meget tilfreds med den service, jeg har fået. De kontaktede mig meget hurtigt, efter jeg havde bedt om et tilbud, og allerede dagen efter kom de og fjernede hvepseboet. De var meget venlig... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god til at fortælle hvad der skal ske, og jeg synes det er fint han kom bagefter og fortalte lidt om forløbet, og hvordan vi efterfølgende skulle forholde os. Han kom tidligere end de før... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig fantastisk service. Vi har haft glæde af skadedyrforbudt.dk's faglighed og kompetente arbejde flere gange, senest gik der under 30 min fra vi ringede til der stod en medarbejder ved vores hus... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service d'extermination des nuisibles

Écrit par l'entreprise

Først og fremmest: Vi er selvfølgelig medlem af Brancheforeningen for Skadedyrsfirmaer, hvor vi også har en plads i bestyrelsen. Det betyder, at vi aktivt deltager i skadedyrsbranchens årlige møder og videreuddannelse, indgår i netværk med andre dygtige skadedyrsfirmaer, og har et overordnet værdisæt bag os. Alt sammen for at højne niveauet igennem samarbejde og vidensdeling med andre i branchen, og i øvrigt i tæt samarbejde med producenter til branchen og Miljøstyrelsen. Det aktive medlemskab giver os i dagligdagen et dynamisk og udviklende arbejdsmiljø, som medfører en høj integritet og ansvarsfølelse for vores arbejdsområde. Det kan kunderne mærke. Vores kompetente medarbejdere håndterer mange forskellige slags skadedyr på hele Sjælland, og vi gør det selvfølgelig til konkurrencedygtige priser. Vi har ikke et mål om at være de billigste på markedet, men vi har et mål om at løse kundernes problemer til fuld tilfredshed. Vi sætter en ære i at være ordentlige håndværkere, som både er fagligt dygtige og servicemindede, og som også kommunikerer klart om forventninger til arbejdet og prissætningen for opgaven. Vi håndterer både de små opgaver hos private kunder, og de større opgaver hos erhvervsvirksomheder, boligforeninger og kommuner. Vores grundholdning er, at dyr og insekter som udgangspunkt ikke er skadedyr. De er her jo bare og lever deres liv. Det er sammenstødet mellem mennesker og dyr/insekter, som kan medføre nogle problematikker, der af forskellige årsager skal eller kan håndteres. Det kan dreje sig om bygningsskade, tingskade, sundhed, livsfare eller fx psykisk belastning. Ofte kan skadedyrsbekæmpelse foretages ved helt simpelt at ændre på nogle forhold i omgivelserne omkring problemet, og på den måde skabe ugunstige betingelser for et skadedyrs trivsel. Mange skadedyrsproblemer kan derfor løses helt uden brug af gift, eller ofte kun med en begrænset brug af gift.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

15 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Jesper sørgede igen for at løse sagerne…

Jesper sørgede igen for at løse sagerne venligt og effektivt. Tak også til Kennie som løste opgaven på dagen til topkarakter. Man er altid i gode hænder hos Skadedyr Forbudt

26 novembre 2024

Kære Mette

Undskyld det sene svar på din dejlige anmeldelse tilbage til december 2024! Vi er superglade for at modtage rosen, og vi står selvfølgelig altid klar til at hjælpe dig, hvis du en anden gang skulle få brug for det.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi kontaktede Jesper for at få hjælp til skægkræ

Vi kontaktede Jesper for at få hjælp til behandling af invasion af skægkræ og fik meget grundig, hurtig og kompetent hjælp og forklaring om problemet. Jespers dygtige og meget venlige folk har gjort meget for vi kan se frem til at blive af med den plage. Kæmpe anbefaling herfra.

30 octobre 2024

Kære Ulla

Undskyld det sene svar på din flotte anmeldelse tilbage til november 2024! Det er ikke særligt sjovt at få skægkræ ind i boligen, og nogle gange skal der mere end en enkelt behandling til - men det kan jo faktisk godt lykkes at få bugt med disse små banditter med lidt tålmodighed. I skal endelig henvende jer igen, hvis I har brug for mere hjælp fra os :-)

Mange varme hilsner

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg ringede til Jesper med bidproblem

Jeg ringede til Jesper med bidproblemer. Han tog sig alt tid i verden til at forsikre mig om hvad der var mit problem. Det var en stor lettelse at mit problem ikke var væggelus.
Jespers firma skadedyr forbudt hjalp min søns familie sidste år så de slap fuldstændig af af med væggelus.
Jespers viden og formidling af hvordan skadedyr opfører sig og hvordan alting hænger sammen omkring skadedyr er enormt værdifuld og han deler det gerne med dig.
Mine varmeste anbefalinger til Jesper.

9 octobre 2024

Kære Rakel

Jeg har slet ikke fået takket dig for din flotte anmeldelse tilbage til oktober 2024... så det gør jeg hermed nu! :-)

Jeg håber, at din bid stoppede af sig selv, og det var dejligt, at det ikke handlede om væggelus.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hjælp til at fjerne hvepsebo

Hjælp til at fjerne hvepsebo, kom allerede dagen efter og fik det klaret og de opdagede et bo mere som blev ordnet uden ekstra betaling. God service.
Hilsen
Henrik, Holbæk

5 septembre 2024

Kære Henrik

Undskyld det sene svar på din anmeldelse fra oktober 2024! Vi er rigtigt glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores service, og vi takker for din flotte anmeldelse. Du er altid velkommen til at vende tilbage en anden gang:-)

Kæmpe anbefaling af Jesper

Tidligere i dag ringede jeg til Jesper for at spørge ind til en problemstilling omkring en pokkers masse fluer, som jeg døjer med i min lejlighed. Jeg forklarede Jesper problemstillingen på et minut, og inden jeg havde forklaret mig færdig havde Jesper styr på situationen.

Han fortalte herfra hvordan det kunne løses på den lange bane og hvad jeg skulle gøre på den korte bane (hint: frem med støvsugeren).

Jeg var meget imponeret over den imødekommende og professionelle sparring jeg fik med tanke på at jeg ringede kl. 17 en fredag eftermiddag i en ret "slagen" tilstand.

Næste gang jeg døjer med ubudne gæster, er jeg i hvert fald ikke et sekundt i tvivl om hvem jeg skal kontakte. I har nemlig lige fået en ny kunde.

Ha' en skøn weekend!

De bedste hilsner,
Rune

20 septembre 2024

Kære Rune

Undskyld det sene svar til dig på din flotte anmeldelse fra september 2024! Jeg er rigtig glad for, at du kunne bruge rådgivningen, og du er naturligvis altid velkommen til at vende tilbage for flere råd eller eventuel anden assistance.

Superdygtige

Superdygtige, og hurtige kom i løbet af ca. en time og ordnede hvepsebo, kan klart anbefales, har også tidligere fjernet hvepsebo hos mig, det var samme positive oplevelse.

10 septembre 2024

Kære Lars

Vi er meget glade for, at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse, og selvfølgelig ekstra glade for, at du har haft en positiv oplevelse med vores service! Vi håber, at der blev fred for hvepsene, og ellers har du gratis genbehandling helt frem til 31. december 2024.

Fantastisk service

Firmaet var nemt at komme i kontakt med. De svarede hurtigt og præcist på spørgsmål. Kom samme dag og løste problemet til UG. De var søde, hurtige og professionelle. Jeg kan klart anbefale dem.

27 juin 2024

Kære Annette

Superdejlig anmeldelse at modtage - tusind tak for det! Og da du har et myreabonnement hos os, skal du endelig bare skrive eller ringe, når det er tid til at få foretaget en ny myrebehandling hos dig. Fortsat skøn sommer :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk god og professionel service

Fantastisk god og professionel service. Ringede vedr. hvepsebo - 15 minutter senere kom Ronnie. Hvepseboet blev sprøjtet og der har efterfølgende ikke været aktivitet ved/ omkring boet.
De bedste anbefalinger herfra.

18 juin 2024

Kære Christina

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Jeg giver Ronnie et ekstra klap på skulderen. Og skulle der senere komme hvepseaktivitet fra det samme sted, så har du garanti resten af 2024 på bekæmpelsen. God sommer!

Noté 5 sur 5 étoiles

Fed Service, kæmpe viden og tog sig tid

Service, forklaring på myrer, og den korte tid, de var til at komme, pt har vi ikke set nogle myrer kan kun være 5 * og en klar anbefaling

24 mai 2024

Kære Jan

En virkelig dejlig anmeldelse at modtage og rosen går videre til vores medarbejder Kennet! Vi håber, at det fortsætter med at være myrefrit indenfor hos jer, og hvis ikke, er du meget velkommen til at kontakte os en anden gang.

Simpelthen perfekt

Utrolig god service på alle måder

29 mai 2024

Kære Peter

Vi er virkelig glade for dine flotte ord! Tusind tak, fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse, og rigtig god sommer :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

God og grundig vejledning og forbilledligt samarbejde

Vi har fået grundig og usædvanlig god vejledning og assistance til udryddelse af Skægkræ i vores etageejendom.
Vores samarbejde med Skadedyrforbudt har været forbilledligt, så de kan anbefales på det varmeste.

12 avril 2024

Kære Lone og A/B Bragehus

Vi er superglade for din flotte anmeldelse! Vi håber, at der er blevet fred for de uinviterede gæster, og at det holder i lang tid fremover. Ellers er I selvfølgelig altid meget velkomne til at kontakte os igen på et senere tidspunkt.

Fremragende service hver gang

Vi har brugt SkadedyrForbudt til bekæmpning af både skægkræ og muldvarpe. Skægkræene fik de hurtigt bugt med. Muldvarpene kommer igen med mellemrum, så her har vi abonnement. Selvom selve abonnentsprisen er til den høje side så får man valuta for pengene. Et nyligt eksempel er fra i går, fredag hvor jeg skrev ved middagstid, at der var nye skud og der blev sendt en mand samme dag. Altid venlig service og hurtig udrykning.

15 mars 2024

Kære Cecilie

Tusind tak, fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse! Vi er superglade for, at I oplever vores service som venlig og hurtig, for det er nogle af nøgleordene i vores værdisæt. Vi vil selvfølgelig gøre vores yderste for, at I fortsat vil opleve den samme gode service, så I føler, at I får valuta for pengene.

God søndag :-)

Dejligt bekendtskab…….

Vi har haft fornøjelsen af ​​at arbejde sammen med Jesper fra Skadedyrforbud. Vi har fået en fantastisk service. Vores oplevelse med Jesper og hans medarbejdere har været rigtig fin og positiv med masser af gode forklaringer - og vi ville gerne dele vores positive møde med alle. Desværre blev skadedyr(ene) ikke fanget, men de gjorde en stor indsats.

2 mars 2024

Kære Juno

Fornøjelsen med samarbejdet var bestemt også fra vores side - det er altid rart, når kunderne engagerer sig så meget som I gjorde. Detektivarbejdet og den opstillede fangstindsats førte desværre ikke til en fangst, men vi blev enige om at stoppe vores del af indsatsen, da der var blevet stille. Efterfølgende har vi hørt tilbage fra jer, at der nu igen er kommet ballade under taget, og nu er planen at tage et par tagplader af for at få mere indsigt i årsagen. I den forbindelse er I altid velkomne til at henvende jer igen for at få sparring eller second opinion. Tusind tak for den flotte anmeldelse!

En skadedyrsbekæmpelseshelt!

Vi har for nylig haft fornøjelsen af ​​at arbejde sammen med Jesper fra Skadedyrforbudt, og vi kan ikke udtrykke vores taknemmelighed nok for den enestående service, vi fik. Vores oplevelse med Jesper og hans team var intet mindre end fantastisk, og vi ville gerne dele vores positive møde med alle.

Fra første opkald stod Jesper ud som den mest vidende, tålmodige og professionelle udrydder, vi rådførte os med. Han tog sig tid til grundigt at forklare vores problem med væggelus, idet han imødekom alle vores bekymringer med et niveau af ekspertise, der satte os i ro. Hans evne til at formidle kompleks information på en forståelig måde demonstrerede hans dybe forståelse af emnet.

Hele personalet hos Skadedyrforbudt viste sig at være lige så grundige og professionelle som Jesper selv. De gik til deres arbejde med omhyggelig sans for detaljer og sikrede, at hver krog og afkroge blev grundigt inspiceret og behandlet. Det var tydeligt, at de sætter en stor ære i deres arbejde, og resultaterne talte for sig selv.

Takket være Jesper og hele teamet er vores skadedyrsproblem nu fortid. Vi føler os sikre på, at vi traf det rigtige valg ved at vælge Skadedyrforbudt og vil varmt anbefale deres ydelser til alle, der står over for lignende udfordringer.

4 janvier 2024

Kære Nimrod

Hold da op, for en superdejlig anmeldelse at modtage! Vi føler jo bare, at vi gør det vi skal, yder en god og professionel service, og så er det da bare ekstra lækkert bagefter at blive overdænget med sådan en svada af rosende ord! Jeg er sikker på, at medarbejderne bliver røde i kinderne af stolthed over denne tilbagemelding.

I er altid velkomne til at vende tilbage, hvis I får brug for gratis sparring over telefon, mail eller sms. Jeg håber, at jeres problem med væggelus er definitivt slut og at I aldrig skal komme ud for det igen.

De bedste hilsner fra
Jesper og medarbejderne

Jeg er yderst tilfreds

Jeg er yderst tilfreds. Jeg har fået en god og grundig vejledning og rådgivning i telefonen, og det til trods for at vi bor i Jylland og derfor ikke er potentielle kunder. Vi har for snart to måneder siden fået konstateret væggelus i vores hus og har fået behandling tre gange. Jeg bliver dog stadig bidt, hvilket er meget frustrerende. Jeg tog derfor kontakt til Skadedyrforbudt, da jeg meget gerne ville have en second opinion. Jesper gav sig god tid til at forklare og kom med brugbare råd til, hvad vi kan gøre. Han er meget reel og spurgte ikke en eneste gang om, hvilket firma vi tidligere har brugt. Vi har fået at vide, at vi bare kan ringe igen, hvis der er behov for det. Vi går nu i gang med at følge den vejledning, som Jesper gav. Jeg er fortrøstningsfuld og tryg. Tusind tak.

11 décembre 2023

Kære Heidi

Jeg vil takke dig mange gange for din meget fine anmeldelse! Som du selv skriver, så arbejder vi ikke i Jylland, men det har ikke afholdt os fra at kunne have jævnlig kommunikation om jeres mystiske problem med sporadiske bid fra et formodentligt insekt. Der er ikke nogen indikationer på, at det skulle være væggelus der plager jer, og vi har efterhånden været hele "paletten" rundt med andre mistanker, dog uden at kunne stille den endelige diagnose. Jeg tænker, at vi fortsat er i kontakt, og det vil glæde mig, hvis mysteriet på et tidspunkt bliver opklaret.

Hvis jeg kunne give 10 stjerner

Hvis jeg kunne give 10 stjerner, så ville jeg give dem det. De kom hurtigt ud og gassede for muldvarpe lige inden den hårde Frost og dyrene forsvandt hos både mig og min nabo. Der var garanti på gratis behandling indenfor 5 dage, men efter udløb af garantien kom der igen et skud. Skadedyrforbudt var på eget initiativ kørt forbi for at tjekke mit sommerhus og opdagede skudene. De behandlede de nye skud, helt uden beregning her 10 dage efter, nu de alligevel var i området. Det kalder jeg service!!!!!!!!

Skylder at rose for 2 andre gange, hvor jeg dels har haft myrer og dels mus.
Skadedyrforbudt kommer nærmest inden man når at blinke med øjnene og har inden da grundigt sat sig ind i, hvad det er , de skal ud for at bekæmpe. Er pivgode til at lytte og vejlede.
Kæmpe anbefaling herfra . :)

12 décembre 2023

Kære Zille

Det var da en voldsomt dejlig anmeldelse at modtage fra dig! Tusind tak, og skulle du have brug for vores hjælp til andre problemer i fremtiden, så er du selvfølgelig mere end velkommen til at ringe eller skrive :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fandt væggelus på mit værelse og…

Jeg fandt væggelus på mit værelse og fil med det samme en super god og professionel hjælp samt vejledning. De kunne komme og hjælpe allerede næste dag og der kom hurtigt styr på det! Sidenhen har Jesper været en stor hjælp ved at svare på diverse spørgsmål. Kan varmt anbefales

12 décembre 2023

Kære Lea

Det var dejligt at kunne hjælpe dig af med væggelusene, og du fortsætter selvfølgelig bare med at henvende dig, hvis du skulle have flere spørgsmål eller fotos du vil have vurderet. Væggelus er aldrig rare at få indenfor, og man skal  efter en behandling både væbne sig med tålmodighed, samt bruge det rigtige "setup", før man slipper årvågenheden. Du har gjort alle de rigtige ting efter vejledningen, og derfor lykkedes det også at komme i mål. Som vi har skrevet sammen om, så bør du dog stadig have sengebensfælderne stående under dine sengeben i mindst 6 måneder efter det sidste spor fra væggelus er set. Tak for samarbejdet :-)

Telefonisk rådgivning vedr. væggelus/lopper

Jeg ringede til Skadedyrforbudt.dk, da vi frygtede væggelus. Jesper forklarede mig om væggelus og lopper og han gav mig en grundig indføring i hvordan jeg selv kunne undersøge problemet nærmere og vi aftalte at jeg skulle sende ham billeder, hvis jeg fandt noget. Efter vores skriverier er vi kommet frem til at vi nok ikke har skadedyr, som kræver bekæmpelse. Vi takker Jesper for kyndig rådgivning, som han ikke engang tog betaling for.

5 décembre 2023

Kære Jane

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Og du er altid velkommen til at vende tilbage, hvis du skulle få brug for mere rådgivning.

Venlige hilsner

Wow en service!

Wow - vi var bekymrede over, at vi havde fået væggelus og var i gang med alle mulige tiltag. Jeg ringede til skadedyrforbudt og talte med Jesper. Jesper tog sig god tid og forklarede alt om lopper og væggelus samt hvordan vi skulle håndtere de kommende uger. Han virkede utrolig kompetent, og på intet tidspunkt forsøgte han at sælge nogen ydelser. Han brugte 20 min for at forklare og spørge ind... Planen er nu lagt, og Jesper har ikke bedt om en krone. Hvis vi står over for et lignende problem i fremtiden, er Jesper uden tvivl den første, jeg kontakter - tusind tak!

28 novembre 2023

Kære Mikkel

Jeg vil takke dig mange gange for at du tog dig tid til at skrive din dejlige anmeldelse! Du er selvfølgelig meget velkommen til at vende tilbage, hvis du på et senere tidspunkt skulle have brug for hjælp eller rådgivning :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Enorm viden og service på et vanvittigt højt niveau

Jeg havde observeret klannerlarver, men var usikker på om jeg gjorde det rigtige, for at udrydde dem, så jeg ringede til skadedyrforbudt.

Her fik jeg fat på en super hjælpsom og munter kvinde, som sagde at hendes chef ville give mig et kald.

Det gjorde han meget kort efter. Og hold nu op, hvor havde han meget viden på området, jeg blev helt facineret af at høre om klannere, det havde jeg næppe forudset. Og sikke en service! Han lød virkelig rar og behagelig.

Jeg føler mig nu meget bedre rustet til at bekæmpe mine små "venner" med hår på ryggen, og er 95% sikker på at det nok skal lykkedes. Lykkedes det alligevel ikke, så er jeg ikke et sekund i tvivl om hvem jeg ringer til!

Tusinde tak for jer.

14 novembre 2023

Kære Tine

Det var da en superdejlig anmeldelse at modtage! Stort tak for det!

Med den rigtige, målrettede indsats og en portion tålmodighed er jeg sikker på, at du kan lykkes med selv at bekæmpe dine behårede "venner", og hvis du alligevel skulle få brug for vores hjælp, er du selvfølgelig altid velkommen til at henvende dig igen :-)

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus