Vi har fået fjernet et hvepsebo under tagudhænget. De kom dagen efter vi havde ringet, og det blev hurtigt fjernet af venlig og kompetent mand, der også gjorde rent efter sig. Og vi har ikkke set en... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg er meget tilfreds med den service, jeg har fået. De kontaktede mig meget hurtigt, efter jeg havde bedt om et tilbud, og allerede dagen efter kom de og fjernede hvepseboet. De var meget venlig... Voir plus
L'entreprise a répondu
Super god til at fortælle hvad der skal ske, og jeg synes det er fint han kom bagefter og fortalte lidt om forløbet, og hvordan vi efterfølgende skulle forholde os. Han kom tidligere end de før... Voir plus
L'entreprise a répondu
Virkelig fantastisk service. Vi har haft glæde af skadedyrforbudt.dk's faglighed og kompetente arbejde flere gange, senest gik der under 30 min fra vi ringede til der stod en medarbejder ved vores hus... Voir plus
L'entreprise a répondu
Først og fremmest: Vi er selvfølgelig medlem af Brancheforeningen for Skadedyrsfirmaer, hvor vi også har en plads i bestyrelsen. Det betyder, at vi aktivt deltager i skadedyrsbranchens årlige møder og videreuddannelse, indgår i netværk med andre dygtige skadedyrsfirmaer, og har et overordnet værdisæt bag os. Alt sammen for at højne niveauet igennem samarbejde og vidensdeling med andre i branchen, og i øvrigt i tæt samarbejde med producenter til branchen og Miljøstyrelsen. Det aktive medlemskab giver os i dagligdagen et dynamisk og udviklende arbejdsmiljø, som medfører en høj integritet og ansvarsfølelse for vores arbejdsområde. Det kan kunderne mærke. Vores kompetente medarbejdere håndterer mange forskellige slags skadedyr på hele Sjælland, og vi gør det selvfølgelig til konkurrencedygtige priser. Vi har ikke et mål om at være de billigste på markedet, men vi har et mål om at løse kundernes problemer til fuld tilfredshed. Vi sætter en ære i at være ordentlige håndværkere, som både er fagligt dygtige og servicemindede, og som også kommunikerer klart om forventninger til arbejdet og prissætningen for opgaven. Vi håndterer både de små opgaver hos private kunder, og de større opgaver hos erhvervsvirksomheder, boligforeninger og kommuner. Vores grundholdning er, at dyr og insekter som udgangspunkt ikke er skadedyr. De er her jo bare og lever deres liv. Det er sammenstødet mellem mennesker og dyr/insekter, som kan medføre nogle problematikker, der af forskellige årsager skal eller kan håndteres. Det kan dreje sig om bygningsskade, tingskade, sundhed, livsfare eller fx psykisk belastning. Ofte kan skadedyrsbekæmpelse foretages ved helt simpelt at ændre på nogle forhold i omgivelserne omkring problemet, og på den måde skabe ugunstige betingelser for et skadedyrs trivsel. Mange skadedyrsproblemer kan derfor løses helt uden brug af gift, eller ofte kun med en begrænset brug af gift.
Gl. Skovvej 131A, 4420, Regstrup, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
Kakerlakfri efter tre besøg og kyndig assistance :)

Fantastisk service👍🏻
Gode priser og ikke mindst god vejledning.
Får min bedste anbefaling ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Let og enkelt
Mine "mulvarpevenner" er ikke set siden. Vil bruge dem igen, hvis jeg får besøg af mulvarpen :)

Réponse de Skadedyrforbudt.dk
God, professionel og effektiv. Klar anbefaling herfra!

Réponse de Skadedyrforbudt.dk
Jeg havde kontaktet flere virksomheder, men skadedyrforbudt gav klart den bedste vejledning. Jeg spurgte ind til melorme i køkkenet. Straks jeg så dem greb jeg til handling, og smed alt ud i mit køkken. Det var ikke helt nødvendigt, men bedre at være sikker.
Skadedyrforbudt gav vejledning og fortalte at jeg havde klaret det meste selv, da jeg lynhurtigt var gået i gang. Han behøvede ikke umiddelbart komme og sprøjte med gift.
Han var rigtig god til at forklare og jeg var velkommen til at kontakte ham, hvis jeg havde brug for yderligere forklaring.
Jeg vil klart anbefale dette firma

Réponse de Skadedyrforbudt.dk
Vi konstaterede borebiller på vores loft og kontaktede vores forsikringsselskab, som efter besigtigelse kunne konstatere, at det var et aktivt angreb, men ikke så fremskredent at der var fare for tagkonstruktionen. Dette betød at forsikringen ikke dækkede.
Vi besluttede at få det ordnet og søgt efter firmaer som specialiserede sig inden for dette. Efter at have undersøgt de forskellige firmaer, besluttede vi os for at kontakte Skadedyrforbudt.dk v/Jesper Ulvdal.
Vi var meget tilfreds med processen og resultatet, og prisen var rimelig, i betragtning af det arbejde der skulle udføres. Jesper som har firmaet, og som stod for arbejdet, var god til at forklare hvordan han ville udføre arbejdet.
Selve arbejdet blev udført problemfrit og med minimal forstyrrelse for os i huset. Jesper og hans medarbejder var behagelig at samarbejde med og betalingen og garanti for det udførte arbejde, foregik problemfrit.
Så vi kan varmt anbefale Skadedyrforbudt.dk, hvis I har det samme problem som vi har haft.
We discovered woodworm in our attic and called our insurance company who visited and confirmed it was definitely active but not so advanced that it had caused structural damage (therefore not covered by insurance).
We decided to get it fixed as soon as we could.
It is actually not so easy to choose a woodworm treatment company because the business is a bit less regulated and more fragmented than normal building. After some research on the internet we selected skadedyrforbudt.dk v/Jesper Ulvedal.
We were happy with the result and the price seems a very fair reflection of the amount of work involved. Jesper who runs the company and who was part of the repair team was very good at explaining the work to be done. The work proceeded with fairly minimal disruption and the people doing it were reasonable and nice to deal with. The invoicing and guarantee were all as expected and with no surprises.
So, we can recommend skadedyrforbudt.dk if you have the same problem as we did.

Réponse de Skadedyrforbudt.dk
Løste vores myreinvasion effektivt. Meget sympatisk og grundig. Kan kun give vores allerbedste anbefaling.

Réponse de Skadedyrforbudt.dk
Super sød, engageret og meget hjælpsom behandling. Kan kun give vores bedste anbefalinger herfra.

Réponse de Skadedyrforbudt.dk
Tilkaldt til et større myrerbo i væggen. Der blev udført et professionelt og kompetent arbejde, med stor grundighed. Kan varmt anbefales.

Réponse de Skadedyrforbudt.dk
Helt fantastisk forløb fra start til slut. Jesper er meget kundeminded og yder en fin service og mere til - igen fra start til slut. Vi har ikke længere nogen myrer.

Réponse de Skadedyrforbudt.dk
Skadedyr forbudt v/Jesper 👍👍👍👍 meget positiv oplevelse Jesper er utrolig god til at fortælle og forklare med alt hvad man spørger om behandling af muldvarp gik så fint og Jesper fjernede alle skud fra haven inden han gik flot arbejde helt sikker på at jeg fremover anbefaler skadedyr forbudt til alle der får brug for det🤗

Réponse de Skadedyrforbudt.dk
En gruppe alliker havde besluttet at indrette rede i vores skorsten midt i påskeferien 2019.Resultat: fyret begyndte at lugte, og vi måtte slukke for det. Det var bare koldt og meget irriterende. Et opkald til vores skorstensfejer gav os nyt mod, da vi blev henvist til skadedyrforbudt. Jesper Ulvedal er yderst kompetent, et meget behageligt menneske og gik til opgaven med godt humør. Der blev renset skorsten, og vi fik monteret en allikerist. Fyret blev tændt, og der blev lunt og glæde i det lille hjem! En meget fint og kompetent arbejde og til en meget fair pris. Tak for det. Vi kan kun anbefale skadedyrforbudt, også her et par måneder efter opgaven blev løst.
Mht Thomas og Anita Lilliebjerg, Rødovre

Réponse de Skadedyrforbudt.dk
Vi havde haft myreinvasion i vores sommerhus i en årrække. De var væk efter et besøg. Dejligt med et myrefrit køkkenbord.

Réponse de Skadedyrforbudt.dk
Har haft problemer de sidste par år med mursejlere, som bygger rede i vores gavl og kommer ind på vores loft og ikke kan komme ud igen. Da vores hus er meget højt har jeg ikke selv kunne overskue hvordan jeg kunne stoppe problemet. Det kunne Skadedyrforbudt.dk heldigvis. Det tog en lille times tid at ordne problemer, prisen var rigtig billig og utrolig god serviceorienteret og dygtig medarbejder der kom ud. Samtidig kunne de også rykke hurtigt ud, da jeg gerne ville have det klaret, inden at der blev lavet ny rede i år. Har mine varmeste anbefalinger!

Super samtale med Jesper
Grundig i sine forklaringer og super behagelig.
Vi fik ikke brug for hans ekspertise, men hvis vi fik, vil vi helt klart vende tilbage.

Réponse de Skadedyrforbudt.dk
Jesper er professionel og kompetent, han er rar og venlig at være sammen med. Det er rart at møde et menneske som brænder for sit job.
Vibeke Olsen
Vemmetofe Strand Camping

Réponse de Skadedyrforbudt.dk
Yderst hurtig og kompetent service. Vores skadedyrsproblem med mus blev ordet hurtigt og professionelt. Personale og kommunikation var behagelig og imødekommende.

Réponse de Skadedyrforbudt.dk
Fantastisk service ydet af jesper i forbindelse med mosegrise i min have.
Jesper var hurtig, grundig og effektiv. Jeg vil til enhver tid anbefale firmaet
( Jesper ) . Efter en vandretur på Caminoen troede jeg, at jeg havde fået
Væggelus med hjem. Efter at have sendt et billed til Jesper, gav han sig tid til at ringe mig op og beroligede mig. Det er der ikke mange firmaer, som vil give sig tid til. Tusind tak Jesper.

Réponse de Skadedyrforbudt.dk
Vi havde et ret stort angreb af muldvarpe i vores landbohave. Vi har før benyttet os af et de store landsdækkende firmaer, men da jeg så Jespers annonce i vores lokale avis, ringede jeg selvfølgelig til ham. Og det har vi ikke fortrudt. Professionelt, venligt og hurtigt. Super effektiv behandling. Vi kan garanteret ikke undgå angreb af muldvarpe i fremtiden - det er vilkårene, når man bor på landet - men det er helt sikkert, at det er Skadedyr Forbudt, vi ringer til igen.
Anbefales uden forbehold.