Don't rent in advance! Cancellation policy unnecessary strict. Even when a rainstorm hits Isaberg it is absolutely impossible to change booking. They have no prblem charging your credit card in advanc... Voir plus
Beställde skidor, men fick inget OE från butiken, däremot fakturan från klarna kom fort. Hade svårigheter att få kontakt med butiken via telefon men mail funkade. Hämtade skidorna i butiken där pers... Voir plus
Snabb leverans, men vill hellre hämta varan på ett utlämningsställe. Bara ren tur att jag var hemma just denna dag då jag tog emot varan. Annars jättenöjd.
Det enda minuset var att underställsbyxorna kom utan tillhörande förpackning/påse vilket var lite trist när det var en present, men i övrigt bara positivt!
- Magasin de skis
- Service de location de skis
- Service de réparation de skis
- École de ski
- Magasin de sports d'hiver
Informations provenant de diverses sources externes
Roupez - Köp skidutrustning hos Roupéz Skidshop. 40år i branschen. Fri frakt och snabba leveranser. - Online eller i butik på Isaberg.
Isabergstoppen, 335 72, Hestra, Suède
- 0370-339770
- info@skidshop.se
- skidshop.se
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
Snabb leverans!!
snabb leverans
Snabbt levererat och bra pris
Beställde stavar dolma aldrig kom
Beställde stavar som aldrig kom. Varan var slut men det meddelades aldrig.
Hestra Wakayama till halva priset…
Hestra Wakayama till halva priset jämfört med konkurrenterna, dessutom fraktfritt OCH levererat dagen efter beställning!
Snabb leverans och skidorna perfekta.
Bra pris och snabb leverans!
Bara bra att säga!
Bra utbud och väldigt snabb leverans
Bra utbud och väldigt snabb, effektiv leverans. Allt helt perfekt.
Hjälpsamma och tillmötesgående för att…
Hjälpsamma och tillmötesgående för att hitta passande utrustning. Lite svårt att få tag på via telefon vid vissa tillfällen.
Nöjd med det jag beställde och dessutom…
Nöjd med det jag beställde och dessutom snabb leverans
Toppen skidor!
Jättenöjd med produkten
Jättenöjd med produkten. Dock var färgen inte helt överens med bilden då byxorna hade svarta detaljer på hemsidan men var helt vita när jag fick hem dem. Vet inte om det har med olika årsmodeller att göra.
Bra pris men bindningen på skidorna var…
Bra pris men bindningen på skidorna var inte inställda korrekt. Inget leveransbesked kom.
Varan jag köpt fanns inte i lager