Skyscanner Avis 429

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Jag använder nästan alltid skyscanner för mina resor. Jag får alltid klara besked om det jag vill veta. I julas bokade jag en resa genom en annan sökmotor och det slutade med att jag missade flyget I... Voir plus

Jättebra app som är enkel att söka i. Tyvärr stämmer inte priserna. Ofta är slutpriset 20–60 % högre än det som anges innan bokning. Jag väljer alltid bort tillägg, men priserna ökar ändå. För mig är... Voir plus

L'entreprise a répondu

Priserna är bra men när jag bokar en resa med Skyscanner när jag ska betala går prisen upp typ 1-2 tusen kronor.

Jag tyckte det verkade på er beskrivning att det skulle vara knepigt på flygplatserna då man åkte med egen transfer men tillockmed jag tyckte det gick väldigt smidigt.

1. Site de recherche de vols

Écrit par l'entreprise

Sök efter flygresor, hotell och hyrbil med Skyscanner. Vi jämför priser från tusentals flygbolag och resebyråer så att du snabbt och enkelt kan boka billiga flyg och resor.

Écrit par l'entreprise

4,5

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

429 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

LÄGRE PRISER NU!

29 mai 2026

Hej Peter,

Tack för din recension.

Vi är glada att höra att upplevelsen var okej, men vi skulle verkligen uppskatta om du kunde dela med dig lite mer detaljer om vad som kunde ha varit bättre.

Mer specifik feedback skulle hjälpa oss att förstå vad vi kan förbättra och göra det lättare för oss att vidta åtgärder där det behövs. Tveka inte att kontakta oss via formuläret nedan så att du kan berätta mer:

Martina

Favourite

So easy to use, great pricing everytime. Use skyscanner everytime I search for flights!

21 mai 2026

Hej!

Tack för din recension.

Priserna som visas på Skyscanner tillhandahålls direkt av flygbolag resebyråpersonal och reseleverantörer. Vi jämför tillgängliga alternativ i realtid så att resenärer kan se ett brett utbud av avgifter på ett och samma ställe.

Om du tror att ett flyg från ett specifikt flygbolag eller resebyråpersonal saknas i resultaten kan du meddela oss via länken nedan så kommer en i vårt team att undersöka detta vidare.

Vänliga Hälsningar

Neil

sämsta med pris

10 mai 2026

God dag Shakar,

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension.

Jag är ledsen att du inte har haft en positiv upplevelse gällande de priser som visas på Skyscanner.

För att ge lite kontext, Skyscanner sätter inte eller kontrollerar inte de priser som visas. Istället tar vi emot informationen, inklusive priser, direkt från reseleverantörerna och visar den åt dem. Som sökmotor har Skyscanner inget inflytande över priserna; vi förstår dock hur frustrerande det kan vara om priserna är högre än väntat eller ökar.

Det finns flera verktyg och funktioner på Skyscanner som hjälper våra användare att hitta de lägsta priserna, till exempel filtrering av det billigaste alternativet eller prisbevakningar.

Om du har upplevt problem med att priserna inte är korrekta, eller om du har ytterligare frågor, vänligen kontakta vårt kundserviceteam via länken nedan, så kommer vårt team att göra sitt bästa för att hjälpa dig.

Tack igen för din tid.

Tegan

Biljetterna är dyra

Biljetterna är dyra

4 mai 2026

Hej Kunde!

Tack för att du tog dig tid att lämna din recension.

Jag förstår att priser ibland kan upplevas som dyra, särskilt beroende på efterfrågan, datum och tillgänglighet.

För att ge lite kontext, Skyscanner är en resesökmotor, vilket innebär att vi inte själva sätter eller kontrollerar priserna. Istället visar vi avgifter som tillhandahålls direkt av flygbolag och resebyråpersonal. Priserna kan variera avsevärt beroende på faktorer som hur långt i förväg du bokar, säsongsvariationer och hur många platser som finns kvar till en viss avgift. Vi uppdaterar priserna regelbundet, och flygpriser och tillgänglighet kan ändras snabbt. Priserna uppdateras när du klickar på "detaljer" eller "boka", så att du alltid ser det bästa tillgängliga priset från flygbolaget eller resebyrån när du bokar.

Vi gör vårt bästa för att hjälpa resenärer att hitta de mest konkurrenskraftiga alternativen genom att jämföra ett brett utbud av leverantörer på ett och samma ställe. Om dina datum är flexibla kan du ibland hitta lägre avgifter genom att använda våra funktioner genom att söka med "flexibla datum" eller "billigast månad".

Om det finns något annat vi kan hjälpa dig med direkt, tveka inte att kontakta oss via vårt formulär nedan:

Vi uppskattar din feedback och hoppas att detta hjälper dig att hitta en lämplig flygresa inom din budget.

Bea - Skyscanner Kundservice