Venlige og rigtig god mad intet at klage over men dog lidt sløset service der havde travlt med at snakke med nogen de kende i stedet for at tage sig af kunderne men ellers fint
Lisez les avis des autres
Alt fungerede fra start til slut! God kontakt med firmaet; skræddersyet løsning til vores fest. Levering til tiden og med kontakt til chaufføren. Slider'erne smagte ekstraordinært godt; de var l... Voir plus
Det var i starten et ambitiøst og lækkert projekt, med gode sliders, gode pommes frites og en fuldendt oplevelse. Det er det desværre ikke længere. Mine sidste tre besøg, forbliver mine sidste t... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Velkommen til Sliders. Vores lille univers af smag! Restaurant og take-away. Frokost og aften. Lækre mini-burgers og skøn storbystemning.
Coordonnées de contact
Danemark
- sliders.dk
N'a pas répondu aux avis négatifs
Sløset medarbejdere
Umulig at kontakte
Lad være med at spilde tid på at konktate dem.
De svarer alligevel ikke.
Don't bother to try and contact them. Cause they sure wont bother to reply
De lækreste veltilberedte burgere og…
De lækreste veltilberedte burgere og dygtigt personale. På gensyn snart 😋
Jeg synes det er rigtig lækre burgere
Jeg synes det er rigtig lækre burgere! Men jeg har et(!) problem. Det er jeres stole/skamler. Når man sidder ved vinduet, er der ingen steder at hvile fødderne. Der ingen stang på skamlen og ingen ved vinduet. Jeg sad virkelig dårligt på det stole.
Fremragende catering
Vi havde en fantastisk oplevelse med catering fra Sliders. Vi valgte at bruge Sliders til at levere mad til fejring af dåben. Gæsterne var vilde med burgerne, og det var jeg og min kæreste også.
Vi kan varmt anbefale at bruge Sliders til catering.
Had a very bad experience
Had a very bad experience. Absolutely tone deaf and rude “service”. Food is nothing more than mediocre. Can’t give you any reason to visit.
Super lækker mad og en smagsoplevelse.
Super lækker mad og en smagsoplevelse.
Verdens MINDSTE burger!!
Verdens MINDSTE burger!!! Pris hænger ikke sammen med størrelse eller kvalitet. Skuffet.
Juicy /- saftige burgere.
I forbindelse med et musikarrangement på Nørrebro, slog min ven og jeg vejen forbi Nørrebrogade 1.
Vi blev modtaget af tre venlige medarbejdere, som spurgte ind til, om vi havde været på Sliders før. Hvilket vi ikke havde.
God intro til burgerne og hvordan dette fungerede mht. bestillingen.
Vi fik begge en menū med tre burger og fritter med dyp.
Nr. 2 3 & 7.
Super fine burger, pakket pænt ind med nummer på. Saftige/- juicy burgere og super gode pommes med chilimayo…
Ikke sidste gang jeg kigger forbi..
Fortjent 5 stjerner
Servicen var god, maden var god. Jeg vil allerede tilbage og spise
MADFORGIFTNING
Var derinde igår og fik 2 burgere, den ene var med kylling og den var kold og sej.. så fik jeg en med alm. oksekød i som var kold og rød i midten.. det her har aå resulteret i at jeg har ligget med madforgiftning siden.
Så det var bare super👍🏼
Well ...det gik jo som det har gjort…
Well ...det gik jo som det har gjort lidt for mange før. Der manglede varer i bestillingen. Nu tog den ét skridt videre. I en korrespondence med kundeservice, prøver kundeservice medarbejderen, på passiv aggressiv måde, at kalde min hustru en løgner. Den fremsendte dokumantation forstod heller ikke og betalte det forkerte beløb tilbage. DET ER FULDSTÆNDIG I TRIT MED HELE FORRETNINGSMODELLEN. Glem alt om service og imødekommenhed. Vær totalt ligeglad med kunderne og deres dyrt købte bestillinger. Ja ja, Sliders. Det er liiige præcis sådan man fastholder sit eksistensgrundlag. - Kunder.
Ordren var væk?
Vi bestiller mad hos Sliders vis Wolt kl. 18.06 med beskeden om, at vi vil få den i løbet af 30-40 min. Vi begynder at kontakte Wolt - samt forsøger at få fat i Sliders mange gange uden held. Wolt meddeler os at Sliders ikke kan finde vores ordre. I 1,5 time kæmpede vi frem og tilbage og det ender med vi intet mad får. Dybt frustrerende.

Rigtig dårlig oplevelse på Vesterbro
Rigtig dårlig oplevelse på Vesterbro. Havde bestilt mange Liberty Trio Combos til en fødselsdag, og vi spørger da vi afhenter om han er sikker på at det hele er der; hvortil han svarer "ja".
Vi bor meget langt væk, så det er vigtigt at maden kan spises med det samme da vi kommer frem. Men så opdager vi at der mangler tre combos (inkl. sodavand, pommes frits og dip) og yderligere to dips. Vi kontakter med det samme Sliders på Vesterbro. Det er lidt kringlet at komme igennem til dem. Men det lykkedes. Der siger de at han vil tage fat i restaurantchefen.
I mellemtiden må vi ud og finde noget andet mad, og det er ikke nemmeste ude på landet. Så der går lang tid før vi kan sætte os til bords. Jeg hører ikke fra restaurantchefen den aften, og heller ikke næste dag (søndag). Jeg ringer igen til afdelingen på Vesterbro. Umiddelbart efter kontakter restaurantchefen mig og siger at hende der tager sig af disse ting ikke er på arbejde før mandag. Jeg hører ikke noget mandag. Tirsdag får jeg en mail om at de beklager.
De lover at jeg selvfølgelig får mine penge tilbage for de combos jeg ikke har fået, jamen tak det manglede da bare. (De er endnu ikke kommet tilbage efter 10 dage. De tilbyder også et gavekort som kan bruges inden 3 mdr.
Jeg synes det er under al kritik. De har ikke leveret deres produkt og vores aften er ødelagt. Det undrer mig også at det er en Social Media ansvarlig der tager sig at klagesager. Ikke særlig seriøst.
Jeg vil absolut ikke anbefale at bruge dem.
Træt !!
Bestilt hos sliders over 300 gange både med Wolt , afhentning og nu begyndt at bestille i deres app som ikke fungerer, forkert mad , manglende dip osv osv , når kundeservice kontaktes i forhold til app bliver jeg spist af med gæt der ikke er korrekte-at de ikke har hørt der er problemer med app’ en før , hvilket jeg kan se ikke passer, og rabatkoder dem siger de man får til restauranten og ikke til app’en , hvorfor skulle jeg skrive noget uærligt! der har været så meget frem og tilbage med sliders , var nu begyndt at synes det var stabilt godt , trods i stadig bruger Wolt , men efter de der smart i en fart svar på kundeservice der ikke er ærlige , så gider jeg ikke fortsætte med at støtte jer !

Mangelfuld levering….
Vi har nu flere gange bestilt mad hos Sliders gennem Wolt og hver gang har leveringen været mangelfuld.
Maden er kold og der mangler enten en hel menu eller tilbehør
Ærgerligt, er ellers god mad
Mvh. Ulrik

Køkkenet lukkede 30 min før tid
Køkkenet lukkede 30 min før tid. Useriøst
Problemer med onlinebestilling, men skulle være løst nu
20. Dec
Opdatering: Jeg har fået en stor undskyldning for nedenstående og et løfte om at problemerne nu er løst med overgangen til et nyt bestillingssystem.
—————
9. Dec
Pas på - bestil ikke online
Magen til håbløs kanalstrategi for take away, skal man lede længe efter. Det er faktisk synd for jer. Få dog styr på det.
På jeres hjemmeside og Facebook profil linker I til orderyoyo. Når man så bestiller her og forsøger at afhente sin mad, EFTER man har betalt, siger I, at i ikke samarbejder med orderyoyo mere. Det er jo SVINDEL! Jeg brugte en time på at forsøge at få mine penge tilbage fra orderyoyo.
I dag besluttede jeg mig så for at give jer endnu en chance trods ovenstående. Jeg ringer op til jeres telefonnummer for at bestille, men her meddeler en telefonsvarer så, at man ikke kan bestille på telefon, fordi I har så mange kanaler, man kan bestille på: hjemmesiden, en app og Wolt. Men I har jo ingen app? Og hjemmesidelinket går så til en virksomhed, I ikke samarbejder med mere? ABSURD

Réponse de SLIDERS - Count Blessings, not Calories
Vi bestilte igennem deres app
Vi bestilte igennem deres app, og blev derefter kontaktet og fik afvide at vi også skulle betale i butikken da deres App igennem Orderyoyo ikke virkede ordentligt.
Hvis vi ville have pengene tilbage skulle vi selv kontakte deres betalingssystem Orderyoyo og snakke med dem.
Det er simpelthen nye højder for dårlig service

Aldrig igen
Aldrig igen, de glemmer guester til fordel af takeaway. Flere ind i huset har venter 40 minutter for et par burgers. Never

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.