Venlige og rigtig god mad intet at klage over men dog lidt sløset service der havde travlt med at snakke med nogen de kende i stedet for at tage sig af kunderne men ellers fint
Lisez les avis des autres
Alt fungerede fra start til slut! God kontakt med firmaet; skræddersyet løsning til vores fest. Levering til tiden og med kontakt til chaufføren. Slider'erne smagte ekstraordinært godt; de var l... Voir plus
Det var i starten et ambitiøst og lækkert projekt, med gode sliders, gode pommes frites og en fuldendt oplevelse. Det er det desværre ikke længere. Mine sidste tre besøg, forbliver mine sidste t... Voir plus
L'entreprise a répondu
Well ...det gik jo som det har gjort lidt for mange før. Der manglede varer i bestillingen. Nu tog den ét skridt videre. I en korrespondence med kundeservice, prøver kundeservice medarbejderen, på pas... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Velkommen til Sliders. Vores lille univers af smag! Restaurant og take-away. Frokost og aften. Lækre mini-burgers og skøn storbystemning.
Coordonnées de contact
Danemark
- sliders.dk
N'a pas répondu aux avis négatifs
Fantastisk service
Fantastisk service. Alle gange vi har bestilt har vi fået en fantastisk service. Kan varmt anbefales

Réponse de SLIDERS - Count Blessings, not Calories
Jeg spiste på Sliders på Vesterbro for…
Jeg spiste på Sliders på Vesterbro for første gang. Synes ideen er super og aller burgerne lød så lækre. Desværre var udførelsen knap så skarp. Andeburgeren var egentlig ganske god, men synes ikke smagen passede til smør smagen fra bollen. Men fik en med gris, kødet var tørt og sværdene bløde og den peberod som der stod der var i kunne man ikke smage. Deres crispy chicken var ikke sprød og der var ikke meget kød på spil, mange syltede rødløg til gengæld og så kunne jeg slet ikke smage kimchien. Fritterne var gode. Jeg forestiller mig at det har været godt, men at det er ufaglærte der står i køkkenet og derfor var min oplevelse ikke lige i skabet og det er ikke et sted jeg vil genbesøge.

Gennemgående middelmådigt
Prøvede SLIDERS for første gang efter at have fået et gavekort til to meal deal menuer. Drikke var ikke inkluderet og i øvrigt ganske dyrt. 29kr for 25cl Fanta er for meget. Men det er maden det skal handle om. Og her skuffede den desværre gevaldigt. De brander sig selv som et gourmet take på sliders, men i bund og grund er der ikke meget, der separerer dem fra andre fast food kæder landet rundt. Bestilte burgere med and, bøf, og gris for at smage lidt på det hele. Vi valgte at sidde inde i "restauranten", men fik alligevel serveret det i papæsker og med papir rundt om burgerne. Ikke ligefrem gourmet hvis du spørger mig. Bøffen var yderst kedelig og smagsløs. Den smag der var til stede blev dog desværre fuldstændig overdøvet af alt for meget sennep. Andeburgeren var udemærket, men bollerne var kolde og ustegte i alle tre af burgerne. Grisen var der heller ikke meget smag i, og igen var der et andet komponent, der forsøgte at stjæle spotlightet. Denne gang var det den syltede rødløg, der smagte ganske fint, men ikke havde nogen modpart til at neutralisere den meget syrlige smag. Højdepunktet for mig personligt var pomfritterne, der var stegt, skåret og krydret til perfektion. Og med en dejlig trøffelmayo på siden til at komplimentere dem kunne det ikke gå galt. Dog mener jeg at et sted som hedder SLIDERS bør fokusere på, at selve burgeren er protagonisten frem for pomfritterne. Ude foran "restauranten" står et skilt med ordene "Try the worst slider some guy on Tripadvisor has ever had in his entire life". Med en sådan kækhed havde jeg derfor høje forventninger før jeg trådte ind ad døren, men måtte ultimativt træde ud skuffet. Oveni at maden ikke var fantastisk havde de audaciteten til at spille musik fra kunstnere som Doja Cat. Det er næsten som om de ikke vil have at man tager dem seriøst. Min første men højst sandsynligt også sidste gang på SLIDERS.
Verdensklasse!
Efter at have set influencers nyde…
Efter at have set influencers nyde sliders til diverse fester, prøvede jeg at bestille burgers til 2 større firma arrangementer, hvor det ville være rart med små burgers til alle.
Det lykkes ikke for mig og min kollega at komme igennem telefonisk eller på mail ved gentagende henvendelser. Ej heller på som kommentar på deres Facebook opslag eller i DM (selvom jeg kan se at de så beskeden).
Så den der sjove reklamere som de har foran deres fysiske butik på Vesterbro ’try the worst sliders some guy on Tripadvisor has ever had in his entire life and get nutured by our terrible service’ – ´så tilslutter jeg mig altså deres ’terrible service’.
Det er virkelig uprofessionelt Sliders!!
PS Alt dette er før Corona - I januar

Réponse de SLIDERS - Count Blessings, not Calories
Seriøs dårligt køkken og spild af…
Seriøs dårligt køkken og spild af penge, vurderet ud fra:
1. Smag - kødet smager hverken af kul eller noget andet.
2. Bollerne er svampet.
3. Deres sammensætning af smag gør at alt har en sødme og mangler den smag som det navn det går under. f.eks no.7 Jalapeño Cream har ingen chili men en intetsigende hvid creme med jordbær syltetøj(det var klamt)
4. Mayo - Chili mayo har den rette farve men ingen chili og ingen smag. Trøffel mayo overhovedet ingen smag.
5. Talte med min Host sød og hjelpsom jeg spurgte om råd og de forskellige sliders og gør opmærksom på at jeg ikke spiser svin eller gris mere end 3 gange og alligevel når jeg bider i no.9 Butter Corn Beef stikker der et langt stykke bacon ud mellem tænderne på mig. Og så tænker jeg det er min fejl rolig nu, tal med din Host hun var sød nok. Rigtigt nok hun bestiller en ny uden bacon. Men der går 20min og der er ikke kommet en ny og mit selskab er på vej ud, jeg har klemt 2 forfærdelige sliders ned og ønsker seriøst ikke at klemme mere af deres mad ned. Så hellere en ostemad derhjemme.
Går der fra selvom hosten undskylder løs og forsøger at tilbyder at rette op på det, men med hvad? Mere dårlig mad fra køkkenet. Nej tak.
Politikens anmelder har samme holdning.
Spild af penge.
Der er mange andre gode steder på Nørrebro.
Spring stedet over.

50 minutters ventetid på maden
Vi ankom onsdag aften 3 personer kl. 19.20, bestilte vores mad kl. 19.30 og fik øl og sodavand fra start. Milkshaken kom først 15 minutter senere. Vi ventede og ventede og kl. 20.15 var der omkring 10 personer tilbage i restauranten. Vi fik vores mad 20.20. Drikkevarerne var forholdsvis tomme og humøret var knap så højt. Maden smagte fint, men hele oplevelsen af at vente i 50 minutter på 3 x 3 mini burgere + fritter, i en halvtom restaurant, var på ingen måde tilfredsstillende.
For mig er det hele oplevelsen der gælder og desværre ikke kun måltidet.
Great superrrrrr
Ubetinget de bedste burgere i DK <3…
Ubetinget de bedste burgere i DK <3 Fantastisk service og gode vibes!
ELENDIG KUNDESERVICE SLIDERS NØRREBRO!!!!!
Når man ringer til Sliders Nørrebro og de har travlt bliver man bare smidt af røret i stedet for at komme i ventekø - VIRKELIG DÅRLIG KUNDESERVICE!
Det er også virkeligt ELENDIGT at Sliders Nørrebro ikke leverer til Østerbro - skal man kun kunne bo på Nørrebro for at få leveret eller hvad?!?!?!?
Super oplevelse!!
Alt fungerede fra start til slut!
Slider'erne smagte ekstraordinært godt; de var lækre og lune ved ankomst.
Vi var circa 30 voksne/børn..... Jeg tror vi den aften skabte 30 nye kunder. Alle var så begejstrede.
Perfekt mad til garden party/ Danmark-Peru/fadøl og slushice!
Efterfølgende sublim hjælp med aflevering af kasser og betaling.
Kan mere end varmt anbefales!!
Sublim oplevelse hver gang
Sublim oplevelse hver gang.
Lækre og innovative burgere med en ny og lækker smag i København.
Husker en gang hvor de koksede i bestillingen, det erkendte(!) medarbejderen og kvitterede os med 2 colaer på deres regning. Det er god stil.
Derudover er jeg ikke så glad for løg, så jeg forespurgte dem pr. mail hvorledes det er muligt at fjerne løg fra en række af deres burgere. Her fik jeg en detaljeret beskrivelse af om det er muligt i 4 forskellige burgere, og hvad der ellers fjernes.
Jeg har desværre prøvet så mange gange hvor billigere restauranter slet ikke har kapacitet til sådan en simpel opgave, og slet ikke tager det seriøst. De kunne lære noget af Sliders!
Godt gået.
Virkelig lækre burgere/sliders med god …
Virkelig lækre burgere/sliders med god og kreativ smags-sammensætning. Pomfritterne var også lækre.
Hyggelig og afslappet atmosfære. Synes dog ikke fastfood konceptet med at bestille ved kassen hænger helt sammen med den gode kvalitet. Det var min oplevelse at personalet havde lidt svært ved at finde de rette personer når de kom rundt med bestillingerne.
Alt i alt en rigtig lækker oplevelse og kommer klart tilbage.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.