Er gaat nog wel eens iets fout, dat kan gebeuren. Maar de chauffeurs uit o.a Apeldoorn (Manfred) denkt altijd mee. Dat is DE reden dat wij altijd blij zijn als ze de levering komen brengen of ophal... Voir plus
Lisez les avis des autres
Ik ben zo klaar met de Sligro. Taarten worden op zijn kop geleverd terwijl er grote stickers op zitten met fragille en deze kant boven. En als er een artikel niet geleverd is en je wil het niet gecred... Voir plus
Zeer slechte ervaring na klacht met zalm Na telefonisch contact met Smitvis afdeling Sligro enschede werd ik op zeer onbeschofte manier afgeserveerd door een medewerker. Het kwam er op neer dat... Voir plus
N'a pas répondu aux avis négatifs
Medewerker vernedert graag klanten
Locatie VENLO
Nog geen week geleden aangemeld voor een Sligro pas. Een paar dagen daarna (zaterdag) wilde ik even een kijkje nemen in de winkel om het assortiment te bekijken en voor mijzelf een overzicht te maken van de prijzen. Toen mijn broertje en ik de winkel wilden uitlopen (langs de kassa), kwam er een medewerkster achter ons aan en vroeg of we iets zoeken. Ik gaf aan dat we alleen een kijkje hadden genomen maar dat ik me wel afvraag of ze afwasmiddel hebben (dit had ik toevallig niet kunnen vinden). Met een ongeinteresseerde toon wees ze naar een deel van de winkel die we hadden gemist. In plaats van mee te lopen gaf ze een hele vage beschrijving van waar het was, dus liepen wij zelf maar die richting op. (Door deze interactie kreeg ik al een raar voorgevoel, maar omdat ze niets aangaf dacht ik dat het wel goed zou zijn. Ze had ten slotte op dat moment al kunnen vragen naar onze Sligro pas, of een controle kunnen (laten) uitvoeren.)
Na nog een kijkje te hebben genomen liepen we nog eens terug naar de uitgang. Dit keer waren er vele klanten en ook de medewerkster die ons eerder had aangesproken zat nu achter de kassa. Wij gaven haar nog een glimlach wanneer we langs liepen om een fijne avond te wensen maar wat ze daarna doet is het volgende.
Ze schreeuwt luidkeels naar een heer achter de servicebalie: “PIM, DOE ZE CONTROLEREN! TASSENCONTROLE!” (We hadden niet eens tassen, alleen ik had een kleine handtas.) Natuurlijk kijken nu ook alle andere klanten naar ons omdat ze denken dat we iets hebben gestolen.
Wij waren verbaasd en wachtten rustig af tot de man achter de servicebalie naar ons toe kwam (ook hij leek verbaasd). Toevallig was dit ook dezelfde meneer die ons een aantal dagen ervoor had geholpen met de aanmelding, dus we konden gelukkig de situatie de-escaleren. Maar stel dat hij niet aanwezig was? In plaats van rustig opzij te worden geroepen zouden we dan in het bijzijn van allerlei klanten moeten worden gecontroleerd, en ook nog eens alsof ze ons op heterdaad heeft betrapt.
De manier waarop zij klanten behandelt is walgelijk. Is dit de norm voor Sligro Venlo? Is dit hoe de filiaalmanager haar getraind heeft? Ik werd op de parkeerplaats nog lang nagekeken door klanten. Nog nooit in mijn leven ben ik zo behandeld in een winkel.
Misschien is het omdat we er jong uit zagen volgens haar (zij is ouder, want ze heeft best veel rimpels en heeft warrig haar dat net boven haar schouders valt - met een doffe rood/bruine kleur), dus misschien dacht ze dat we even een dagje naar de groothandel gingen om te stelen. Dat is wat de jeugd van tegenwoordig doet hè. Ik ben overigens 31.
Ze mag wel een cursusje klantenservice volgen, walgelijk wijf. Ik snap dat diefstal een probleem is, maar er is een juiste en onjuiste manier om hier mee om te gaan. Vooral als je ondernemers als klanten hebt. Ze had daarvoor ook duidelijk kunnen aangeven dat er een controle uitgevoerd moest worden, of naar ons pasje kunnen vragen, of iemand naar ons toe kunnen sturen terwijl we in de winkel waren, of even Pim al op de hoogte kunnen stellen voordat ze aan de kassa ging zitten, etc.
Nu heb ik, na mijn allereerste bezoek aan Sligro, meteen al geen zin meer om hier ooit nog terug te gaan. Want als ik niets koop (of zelfs als ik wel iets koop) word ik misschien publiekelijk vernederd op deze manier.
We hadden overigens ook geen sorry gehoord nadat we zo zijn behandeld. Mevrouw was “bezig” dus ze luisterde niet wanneer ik zei dat het echt niet op deze manier had gehoeven en dat dat enorm jammer is.
Sligro moet iets van een (IQ) test doen voordat ze mensen aannemen want blijkbaar is dit niet duidelijk en vanzelfsprekend voor iedereen. Of dit is gewoon het niveau van kwaliteit die de filiaalmanager normaal vindt.
Denk eraan: als je de Sligro in Venlo bezoekt, geen tassen meenemen, je moet absoluut iets kopen want anders ben je verdacht, je moet er niet jong uit zien, én jezelf erop voorbereiden dat je publiekelijk wordt vernederd.
Hand hygiene
Een bedrijf dat kwalitatief hoogwaardige producten verkoopt en promoot , vergeet even de HCCP normen in de eigen bereidings keuken van het restaurant .
Jonge medewerksters bereiden zonder handschoenen broodjes .
Ook nadat er met contant geld contact is geweest .....direct met de blote handen aan de broodjes .
Dit kan toch echt niet ?!
Sligro locatie Veghel
Medewerkers behandelen je met disrespect als jonge ondernemer.
Als jonge ondernemer ging ik naar Sligro Almere om boodschappen te halen, maar ik werd totaal niet serieus genomen. Bij binnenkomst vroeg een medewerker netjes of ik een pas had, wat natuurlijk prima is, en die had ik gewoon. Maar toen kwam een andere, dikke medewerker in een wit pak naar me toe en vroeg op een neerbuigende toon wat ik daar eigenlijk kwam doen. De manier waarop hij tegen me sprak, was vol disrespect. Het voelde alsof ik voor de gek werd gehouden, puur omdat ik jong ben. Echt een teleurstellende ervaring! Klanten zouden met respect behandeld moeten worden, ongeacht hun leeftijd of hoe ze eruitzien.
Boevenstreek
Een product dat in de aanbieding was, werd voor de volle prijs berekend. Toevallig zag ik het op de bon, omdat ik weinig boodschappen had en wist dat het een aanbieding was. Het is een groothandel, dus kan me voorstellen dat je het niet merkt, als je veel boodschappen hebt. Ik ga terug naar de kassa en die zegt dat er een sterretje staat en dus de aanbieding is geregistreerd en verrekend. Eerst wil ik dit voor zoete koek aannemen, maar ik besluit toch voor alle zekerheid even na te rekenen. Dan blijkt dat er helemaal geen korting is toegepast! En als ik naar de klantenservice terug ga, krijg ik niet een een sorry. Laat staan dat ze hier iets aan gaan doen. De volgende die niet oplet wordt waarschijnlijk gewoon afgezet. En wie weet hoe vaak hetzelfde al is gebeurt, zonder dat mensen het door hebben? Ik vind dit kwalijk. Eigenlijk gewoon een boevenstreek, vind je niet? Valt me erg tegen van de Sligro.
(inmiddels zéér) ongewenst promodrukwerk
Heb al 7 keer naar deze bedrijf gebeld om te zeggen dat ik hun dikke promofolders niet hoef in mijn brievenbus. Iedere keer zeggen ze: Dat zou bij deze in orde moeten zijn. Toch krijg ik maandelijks of tweewekelijks hun dikke envelop met promoboekjes in de bus. Kwalitatief kleurdruk, zeker 30 pagina's. Maak je winkels wat goedkoper en investeer minder in onnodige verspreiding van ongewenste promoboekjes.
Zeer slechte ervaring na klacht met…
Zeer slechte ervaring na klacht met zalm
Na telefonisch contact met Smitvis afdeling Sligro enschede werd ik op zeer onbeschofte manier afgeserveerd door een medewerker. Het kwam er op neer dat ik geen verstand van zalm had.
Ik probeerde uit te leggen en te waarschuwen dat er mogelijk bedorven zalm aanwezig kon zijn waarbij het mij niet ging om een vergoeding.
Jammer dat een medewerker het zo bond maak dat wij er geen vis meer gaan halen.
Bestel je bij de bezorg service op…
Bestel je bij de bezorg service op maandag je bestelling voorde hele week incl zaterdag.
Dat os dus ruim vooraf.
Krijg je zaterdag van de 17 artikelen 5 mango's..
Bel je netjes waar de rest van je bestelling is... want morgen moederdag brunch en ol tijd besteld en nodig.... Word terug gebelt.... dan 15 uur smiddag niets gehoord .....nogmaals bellen..en ja wel mag afhalen in Gorinchem...ik had ver vooraf besteld en niet geleverd en wel op de bon? Bij wie ligt de fout dan....o ja tevens niet gebeld zoals afgesproken bij manco. Ook geen vervangt artikel zo slecht dit. Hun fout en ze laten je gewoon zitten. Zeker niet de eerste keer. Zo slecht
In de folder staat overduidelijk een…
In de folder staat overduidelijk een prijs aangegeven voor Callebout chocolade
Deze aanbieding staat ook nog op een kaartje in de winkel, maar het duurt 15 minuten voordat, na zeer lang aandringen aan mijn kant met behulp van een foto en de folder, ik de aanbiedingsprijs krijg. En als ik dan zeg dat het wel heel lang duurt, krijg ik de opmerking dat ik het ook gewoon kan laten liggen.
Jammer van zo'n slechte service!
Vlees met rottende geur
Vrijdag 26 april heb ik een picanha O'Sullivan Ireland gekocht. Het had een rottende geur, zo sterk dat ik moest overgeven. Echt!!! Ik beschouw dit als een teken om vegetariër te worden, ik heb nog steeds de geur van kadaver in mijn hersenen De tht datum was 10 mei. Vandaag zijn jullie dicht en kan ik het niet gelijk terug brengen. Het vlees hebben we weg gegooid.
Je kunt beter naar de Jumbo gaan
Je kunt beter naar de Jumbo gaan, wat een dure winkel is die Sligro, niet normaal
Dit is de gekookte ham die werd…
Dit is de gekookte ham die werd afgeleverd bij intra tuin Nuenen voor het gebruik van ontbijtje voor klanten gewoon rand elastiek eraan vast bij de ham
Heb foto ervan kan deze jammer genoeg niet plaatsen
Schandalig wat een troep
Heel slecht behandeld door klanten…
Heel slecht behandeld door klanten service Sligro levert verkeerd product en vervolgens komen ze met een compensatie van(jawel) 0,90 ct. Dit moet dan mijn partner worden voor leveranties in de toekomst. Nou dacht het dus niet.
Waarom zijn producten bij de Sligro…
Waarom zijn producten bij de Sligro duurder dan dezelfde producten bij de 'gewone' supermarkt? En ik vind het heel vervelend dat er niet twee prijzen bij een product genoemd worden. Je moet zelf gaan uitrekenen wat er aan BTW nog bovenop gaat komen. Laat de Sligro een voorbeeld nemen aan bijvoorbeeld de Makro.
Ik werd zonder waarschuwing ontslagen…
Ik werd zonder waarschuwing ontslagen omdat ik schijnbaar niet paste bij het team! Dit kreeg ik zonder waarschuwing te horen en ik kon gelijk vertrekken. Ik zou je niet aanbevelen hier te werken, erg jammer dit!
Matige Abdijbier stoof en reestoof …
Sligro Matige Abdijbier stoof en reestoof Abdijbier veel tegrote stukken nog rood vanbinnen harde brokken en smakeloos.kilobak 150gram vlees veel gel een paar stukjes ui. . REESTOOF 700gr bak. Krap100 gram brokken vlees evenveel wortelen 4 champignon schijfjes 300gr gel. In de aktie Ca 27€ niet waard. Is vers heb t verder gestoofd en smaak toegevoegd. Foto’s gemaakt helaas niet mogelijk bij te voegen
kwam een levering voor de catering en…
kwam een levering voor de catering en de chauffeur zette de vrachtewagen voor de deur,wij zijn een school en toen ik vertelde dat dat niet wenselijk was zei hij dat doe ik de volgende keer wel,de producten moesten in de vriezer ,nee dat doen wij niet meneer alleen container ruilen andere chauffeurs nooit geen probleem
zette ook de afvalbak niet terug,die hij zelf had weggehaald om 20 meter verder te komen voor onze deur
Het was leuk kopen bij Sligro Breda
Het was leuk kopen bij Sligro Breda. Ik had snijboontjes over de datum maar die werden omgeruild de volgende dag. Mijn ervaring is, net als sommige andere mensen wel, dat er vaak dingen tegen de datum aanzitten. Misschien wat minder inkopen dan kun je het eerder verversen. Je vertrouwt dan wat je koopt en hoef niet de hele tijd op de datum te kijken.
Wat meer proeverijtjes maakt het wel gezelliger.
Waren vandaag in Sligro Leiden.
Waren vandaag in Sligro Leiden.
Heerlijk een bakkie koffie genomen met appeltaart.
Hele aardige meneer medewerker Sligro gesproken die ons vertelde waarom het restaurant er niet meer was.
Maar de Brasserie was heel gezellig en leuk.
Kortom tot ziens .
Petra.
Altijd maar dicht bij UVD.
Het is bij Sligro Breda echt zoeken naar vers producten die niet binnen een paar dagen de UVD hebben. We hebben ook wel eens het vermoeden dat producten herverpakt worden met een nieuwe UVD. Er is teveel aandacht voor eigen merken.
Beste winkel allertijden
Beste winkel allertijden. Uitsluitende kwaliteit vooral vlees echt lekker als wat niet goed is breng je terug ze helpen gelijk zonder wat te vragen.Ik had een beetje bedorven vlees was ik gelijk geholpen door Marco de slager.Ik blijf altijd bezoeken Sligro.Marco bedankt was snel en goed geholpen en hij ik ook nog heel vriendelijk.TOP
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.