À propos de l'entreprise

1. Entreprise de logiciels
  2. aussi dans
  3. Fournisseur de logiciels

Informations provenant de diverses sources externes

Slim.nl is een ICT-webwinkel, exclusief voor VO- en MBO-scholieren, -ouders en -docenten. Bij Slim bestel je eenvoudig en met hoge korting legale software, hardware, laptops, boeken en tijdschriften van topmerken. Jouw school werkt al samen met Slim.nl...

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

1,8

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Slim tv slimme oplichters.

We hebben een ontvanger gekocht voor slim tv. Het begin was goed maar na een week begonnen de tv te bufferen.
Een app gestuurd want contact krijgen met de mensen is moeilijk..ja je moet een vpn lijn hebben . Kost je 150 euro. Dus gedaan. Achter af hadden wij die niet moeten hebben maar de provider. Die moet een beveiligde lijn leveren. En ik vroeg is het illegaal. Nee hoor zeiden ze. Maar goed. In juli de ontvanger gekocht dan kun je een jaar kijken.Maar januari al weer een app. Of wij even 50 euro over maken voor lidmaatschap. Ander sluiten we jullie af. We hadden nog een paar maand te goed. Maar toch maar weer betaald. Dus dan hadden we recht om tot januari 2027 te kijken. En wat schetst onze verbazing. In juli 2026 in een keer afgesloten. Conclusie. Het zijn een stel oplichters en alleen bereikbaar als ze geld van je willen. Trap er in in. Maar weet terug naar de oude provider.
Ties.

13 août 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Slechte aankoop ..elke dag problemen…

Slechte aankoop ..elke dag problemen staat beeld weer stil en praten verder..
Steeds contact ja update. Kabel er uit en weer er in...steeds iederkeer weer het zelfde ..ook slecht in contact waar ik dit heb gekocht ...heb 3 gekocht ook nog. 1 voor mijn moeder en buurvrouw .
Die hebben zelfde probleem...

10 juillet 2025

Waardeloze klantenservice

Adobe creative cloud software pakket gekocht en dit ging origineel best prima, activering was wat gedoe maar met hulp van de klantenservice via email is het gelukt. Toen begon de drama, het pakket leek niet alles te bevatten wat bij adobe zelf wel vermeld was ook al was de naam van het pakket op slim en adobe exact hetzelfde. Hier vervolgens over gemaild maar ze leken niks af te weten van het probleem en hielden aan dat het pakket gewoon compleet was en dat wat ik miste er niet bij hoorde ondanks dat dat overduidelijk vermeld stond op de adobe site. Geprobeerd email contact te houden maar dat werd erg lastig, ik moest ongeveer 3 mailtjes sturen en een halve maand wachten dan pas kreeg ik weer een halfbakke reactie zonder enige oplossingen/medeleven. Geen telefoonnummer, geen winkel/kantoor adres om aan afspraak te maken voor een gesprek alleen een email, meer contact mogelijkheid is er niet. Uiteindelijk na 2 maanden aan het lijntje gehouden te zijn maar opgegeven omdat ze weigerden toe te geven dat er iets fout zit aan hun kant.

In het kort:

Klantenservice: 0
Klantvriendelijkheid: 0

Bestel hier nooit wat, doe het alsjeblieft niet. Ook als je denkt ik ga hier nooit klantenservice voor nodig hebben doe het niet, er zijn genoeg andere goedkopere sites te vinden op het internet met 20x betere service.

4 octobre 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Als student kun je nog beter de volle…

Als student kun je nog beter de volle prijs betalen dan deze site geloven. Ze leveren je de producten niet aan je krijgt alleen een factuur en je geld is verdwenen je geld krijg je ook niet terug. Mijn school heeft dit aangeraden maar bestel hier niet!!!!

31 août 2022

Komt afspraken niet na

Betaald voor een verlenging van het Adobe pakket. Voorheen werkte dit prima met verlengingscodes, maar nieuwe methode werkt niet meer. Slim.nl neemt geen enkele technische verantwoordelijkheid en reageert na een maand niet meer op emails. Dit terwijl Adobe zelf aangeeft dat de tussenpartij dit dient op te lossen en mij van de juiste code dient te voorzien.

8 août 2022

Geen service

Geen service.

Koop je software. En zie je dat de software afwijkend gedrag vertoond? (veel reclame pop-ups)

Het antwoord van SLIM.NL is "wij hebben geen inhoudelijke kennis van de software die wij verkopen"

Wij hebben alleen kennis over SLIM.NL gerelateerde zaken.

Hoe krom is deze redenering???

1 ster .. meer is de klantenservice niet waard.

18 juin 2022

activatiecode verdwenen

niet bereikbaar, geen activatiecode, helemaal niets. Tis dat school dit aanbied, maar anders had ik hier nooit meer sketch up gekocht. een jaar ? echt niet op het moment dat je het koopt gaat het in. wat dus wilt zeggen dat je niets kan, je hebt nog geen activatiecode... er wordt aangegeven 3 a 4 werkdagen te wachten op de code. dit ook gedaan, contact gezocht, maar je wordt net zo hard weer opgegooid zonder resultaat.. om verdrietig van te worden :(

18 mars 2022

Hele slechte klantenservice

Hele slechte klantenservice. Ik probeer al 6 weken mijn geld terug te krijgen van een retourneerde product. Ik krijg alleen ontvangstbevestiging als antwoord op mijn mails.
Toen ik info vroeg om wat te kopen kreeg ik wel contact. Vreemd.

24 février 2022

Geen woorden maar daden

Ze beloven je meer dan ze uiteindelijk opsturen. Ok de klantenservice is waardeloos en schudden je van zich af. Werken langs elkaar heen en zijn super slecht bereikbaar.

11 février 2022

slim is niet betrouwbaar

ik heb precies de zelfde fout als een jaar geleden. Ik heb een jaar adobe creative cloud bij Slim.nl gekocht en hij zegt dat die nu al verlopen is wat niet waar is. Vorige keer toen dit het geval was heb ik meerdere keren gemaild naar hun maar kreeg ik een standaard antwoord waar ik niks mee kan. Ook heb ik Slim.nl al een paar keer proberen te bellen maar neemt niemand op.

11 mai 2021
Noté 1 sur 5 étoiles

Activatiecode niet geleverd en klantenservice wil het niet oplossen

Op 5 januari voor mijn dochter de Kaspersky Antivirus 2021 Nederlands Windows (Algemeen Thuisgebruik) besteld en heb de activatiecode nog steeds niet ontvangen.
De klantenservice is super traag en ronduit slecht. Nu schuilen ze achter de leveringsvoorwaarden om mijn geld niet terug te betalen. Hebben ze dan geen verplichting om te leveren? Oh ja, die zijn ze vergeten. Nu, bijna drie weken later, zeggen ze dat ze wachten op een reactie van de leverancier nog. Ik dacht dat ik slim.nl kon vertrouwen en in het verleden heb ik vaker besteld en nooit problemen mee gehad. Nu dat voor ik de eerste mijn bestelling (lees: activatiecode) niet ontvangen heb en komt de klantenservice om de hoek kijken, blijkt hoe onklantvriendelijk en niet bereid om te helpen ze zijn. Slim.nl is niet te vertrouwen en is er niet voor de klant. Ze nemen geen enkele verantwoordelijkheid en ze zijn helemaal niet bereid om het probleem op te lossen.

24 janvier 2021
Noté 2 sur 5 étoiles

Slechte klantenservice

De klantenservice is ronduit slecht. Ik kon via school Microsoft Office gratis installeren. Alle stappen gevolgd die in de gestuurde mail stond van slim, maar het werkt alsnog niet. Meerdere malen contact gezocht met slim.nl of hier een oplossing voor was, het antwoordt hierop was dat ik het stappenplan moest volgen en ik citeer “mocht dat niet helpen dan raden we aan om via internet te zoeken naar een mogelijke oorzaak en oplossing”.
Erg goede klantenservice, ik wil gewoon netjes geholpen worden, maar dat blijkt tegenwoordig helaas te veel werk...

11 novembre 2019
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus