Vi har netop fejret vores bryllup, både med et frokostarrangement og et større åbent hus arrangement med canapeer, finger foods og kage. SmagsVærk leverede mad og drikke til begge arrangementer, og... Voir plus
Jeg var til fest lørdag aften og SmagsVærk stod for maden. Maden blev leveret i rigtig god tid, den var smukt anrettet på fade og der var rigeligt af den. Det var en smagsoplevelse i særklasse.... Voir plus
Rigtig lækker mad oplevelse hvor både forret, hovedret og desert var af højeste kvalitet. Vi fik torsk til forret, Flat Iron steak (virkelig mørt og smagsfuldt) med en masse lækre sides til hoved... Voir plus
Virkelig god oplevelse fra start til slut! God kommunikation, hvor der blev lyttet til vores ønsker. MEGET lækker mad til en rigtig fin pris. Vi fik 5 slags snacks til velkomst, hovedret so... Voir plus
Écrit par l'entreprise
SmagsVærk leverer catering på højt gastronomisk niveau til enhver anledning – fra frokostordninger til virksomheder til bryllupper og eksklusiv private dining. Fokus er altid på kvalitet, gode råvarer og den gode smagsoplevelse.
Danemark
- smagsværk.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
Fantastisk oplevelse fra start til slut
Vi bestilte mad fra SmagsVærk til min fødselsdag med 30 gæster hjemme og hele oplevelsen var simpelthen i top.
Fra den første dialog til planlægningen op til arrangementet oplevede vi professionel, hurtig og imødekommende kommunikation. Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke, hvilket gav stor tryghed.
På selve dagen spillede alt perfekt, leveringen/serveringen var præcis som aftalt, og faktisk mere end forventet. Maden var virkelig fantastisk. Smag, kvalitet og præsentation var helt i top, og det bedste bevis er, at hele selskabet roste maden og spurgte, hvor den kom fra.
Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger og kommer helt sikkert til at bruge dem igen.
En kulinarisk oplevelse du ikke vil fortryde
Vi var 12 til privat middag i aftes og fik en kulinarisk oplevelse helt ud over det sædvanlige.
Hver enkelt servering var en selvstændig smagsoplevelse med egen karakter. Folk talte i munden på hinanden: Aj, altså har I smagt den der fisk? Eller den braiserede fennikel? I skulle altså tage at prøve osten med et stykke knækbrød og et par oliven. Det smager helt fantastisk sammen.
Sådan flød kommentarerne hen over bordet
Og prisen: 300 kr. per kuvert, når man er 10 personer eller derover, og så anrettede to kokke hele molevitten.
Vi fik:
- Citrus salat
- Salat - grillet kål, rehydreret - rødbede, semi dried tomater, syltede løg, mandler
-Braiseret fennikel med hønse veloute, hasselnødder, brunet smør og dild
-Dampet fisk ala Putanesca
-Braiseret svinebryst
-Pommes anna med syltet ribs og blød timian
- Ostebræt, knækbrød, oliven, nødder, vindruer
- Foccacia brød
- Romesco sauce, Pesto sauce
- dessert : - Citron creme på mørdejsbund med brændt marengs og krystalliseret hvid chokolade