Er super godt tilfreds. Gode priser, godt produkt- lige hvad jeg stod og manglede, så jeg ikke får rifter på hænder og især underarme, eftersom mit immunforsvar er nedsat. Nem og effektiv handel sa... Voir plus
L'entreprise a répondu
Efter at have ledt længe, fandt jeg "Hårfælde til afløb" på Jeres hjemmeside. Et lille plasticnet, som i al sin enkelhed bare virker. Her er et væld af fantastiske og finurlige produkter. som ikke fi... Voir plus
L'entreprise a répondu
Köpte vacumpåsar både stora och små, inför flytt. Inte en påse har hållt vacumet, de stora släppte inom ett dygn de små i ett par tre dagar! Har varit i upplösningstillstånd iom detta extra tripp... Voir plus
L'entreprise a répondu
Er så glad for den Nøglering KeySmart Original i Sort, som jeg købte til min datter i fødselsdags 🎁gave til alle hendes nøgler🔑🔑🔑🔑🔑 Alt gik perfekt fra køb til hurtig levering. Min aller b... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hos SmartaSaker finder du innovative gadgets og sjove gaver. Det kan være en gadget, der forenkler hverdagen, og det er endnu sjovere, at det er en svensk opfindelse.
Sankt Eriksplan 11, 113 20, Stockholm, Suède

Réponse : smartasaker.dk
Købte en fin taske og en Beurer Bagagevægt. Vi benytter bagagevægten til en kuffert og to vejninger viser ca det samme omkring 21 kg. Da vores datter når frem vejer lufthavnen kufferten til 10 kg. Vi har derefter prøvet at veje forskelligt og ser nu at vægten vejer helt hen i vejret.
Vi skriver til Smartasaker og de vil nu have os til st dokumentere med videoer og billeder og så kan vi henvende os igen.
Jeg mener de bør tage bagagevægten tilbage og selv teste den dårlige kvalitet.
Jeg synes det er dårlig service at vi ud over at have fået et produkt der ikke virker så skal vi filme og lave nærmest en dokumentar før vi kan gøre os håb om en ombytning.
Det bliver absolut sidste køb ved Smartasaker.
Update:
Efter jeg skrev til Smartasaker, at jeg fandt deres måde at skulle have beviser på hørte jeg intet fra dem. Men vupti - kort efter, at jeg giver dem én stjerne på Trustpilot, så kan de pludselig godt se problematikken og kan også tage bagagevægten retur.
Og nu skriver de også at vi under alle omstændigheder ville have fundet en løsning vi ville blive tilfredse med. Den eneste løsning vi ville være tilfredse med, var kun at få vores penge retur og så kunne de have givet os det med det samme.
Og de skriver vi har fået en dybdegående forklaring. Sikke noget pladder. De har skrevet mindre end her på Trustpilot, hvor de skal få det til at se ud som om de er SÅ servicemindede.
Det er simpelthen for ringe behandling af deres kunder.

Ville godt give 5 meeen indpakningen var godt nok til den sløve side
Produktet fejlede ikke noget heldigvis så derfor 4 stjerner
Hurtig levering, men produktet duer ikke til adskillelse i bestik skuffe. Noget dingelvæk .

Réponse : smartasaker.dk
Handsken findes kun i en størrelse som iflg. producenten skulle dække alle størrelser. Dette passer ikke. En person der har en XL str. hånd, kan ikke bruge den.

Réponse : smartasaker.dk
For 3 uger siden har jeg bestilt nogle varer. De er stadig ikke dukket op, og jeg har kontaktet deres kundeservice flere gange. Får forskellige beskeder fra forskellige medarbejdere, der alle modsiger hinanden. De er 2-3 dage om at svare på hver besked, hvilket gør sagen utrolig lang.
Efter 2 uger konkluderes det at den første pakke er blevet væk, så de fortæller mig de har sendt en ny, hvilket de ifølge Budbee ikke har.
Efter næsten 3 uger får jeg besked om at de ikke kan levere den ene af mine bestilte varer, hvilket er underligt når de jo (ifølge 2 medarbejdere) allerede har sendt mine varer ad to omgange. Har fået tracking nr hver gang.
Jeg beder dem så om at annullere hele min ordre, hvorefter jeg får en 3. mail om at en pakke er afsendt til mig, denne gang uden den vare de har skrevet de ikke kunne levere.
Nr. 2 forsendelse bliver så sendt til min hjemadresse i stedet for pakkeboks som jeg havde valgt. Jeg gør Smartasaker opmærksom på at den ikke kan leveres på min hjemadresse, og en medarbejder svarer efter 3 dage at den er sendt til pakkeboks. Jeg kontakter derefter Budbee som skriver at leverandøren har valgt levering til min hjemadresse, ikke til pakkeboks og det kan ikke ændres!
Nu 5 dage efter min sidste henvendelse reagerer de på at min ordre skal annulleres, selvom jeg lige har fået besked fra Budbee om at min pakke bliver leveret i dag (på min hjemadresse). Dog ved jeg ikke hvilke varer der ville være i pakken, og nu er den altså annulleret. Nu afventer jeg i spænding om jeg så får mine penge tilbage.
Kan virkelig ikke anbefale at købe hos Smartasaker. De har ingen samarbejde i kundeservice og er lang tid om at svare på beskeder selvom man allerede har en sag i gang. Derudover lyver de og modsiger hinanden.

Réponse : smartasaker.dk
Det er en ønsket gave, som først gives medio april. Bestilling og levering har været ok.
Jeg skrev at brugsanvisningen til mit købte produkt ikke kunne udføres i virkeligheden som vist på tegningerne og fik svar på noget helt andet, så jeg måtte skrive det igen lidt mere uddybende.
Så kun 1 stjerne indtil videre.

Réponse : smartasaker.dk
Fine varer. Købte “Bærerem til ski”. Den fungerer efter hensigten og gør det nemt at gå med sine ski.
Har handlet flere gange hos jer. Altid hurtig levering. Ingen problemer.
En savoir plus sur les différents types d'avis.