Fordeler: Kjapp levering. Fikk alt jeg skulle ha. Ene kruset var knust, men det er ett nytt på vei. Enkelt å bestille og komme i kontakt med kundeservice. Ulemper: toll betaling Da bestill... Voir plus
L'entreprise a répondu
Det tok lang tid til kortene har kommet og de kom fra Belgia. (Hvorfor Belgia hvis en bestiller fra en norsk hjemmeside?) Men kvaliteten av kortene er bra og de var pakket forsvarlig. Jeg kan tenke m... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bildene var mindre enn jeg trodde. Mente jeg bestilte 10x13, men disse var noe mindre. Det var også lite kommunikasjon om når bildene ble sendt o.l. Fikk en link som jeg kunne følge selv, men syntes d... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bildene er av god kvalitet. Veldig fornøyd med dem. Men emballasjen er elendig. Bare en tynn papp-eske som et par ganger har forårsaket skade på billed-kantene. Posten har ved 2 anledninger pakket mer... Voir plus
L'entreprise a répondu
smartphoto, tidligere ExtraFilm, er Europas ledende fotoprodusent på internett. Hos oss kan du gjøre alt, og litt til: Fremkalle bilder, lage fotobok, lerretsbilder, forstørrelser eller fotogaver som fotokrus, musematte, fotokalender eller andre fine fotogaver! For at du som kunde skal få den beste servicen har vi smartbonus, smartgaranti og smartdialog.
Écrit par l'entreprise

Postboks 1804, 0061, Oslo, Norvège
Demande des avis aux clients
Jeg har fremdeles ikke mottatt puslespillene. Til hvilken adresse er de levert?

Réponse de smartphoto
Men kvaliteten av kortene er bra og de var pakket forsvarlig. Jeg kan tenke meg å kjøpe hos dem igjen med å kalkulere inn lengre leveringstid.

Réponse de smartphoto
Fordeler: Kjapp levering.
Fikk alt jeg skulle ha.
Ulemper: toll betaling
Da bestillingen av 25 kopper var stor og ble delt i to leveringer, måtte jeg ut med 100kr i toll to ganger.
Og da det ble sendt nytt krus for det som ble knust ved leveranse, måtte jeg ut med 100kr til i toll.
Så da ble det plutselig 300kr bare i toll.

Réponse de smartphoto
Fantastisk god kundeservice, unik garantiordning og rask levering :)

Réponse de smartphoto
Bestillingen ble gjennomført lettvint og produktet ble levert ganske raskt.

Réponse de smartphoto
Har brukt Smartphoto i flere år for fremkalling av bilder, og forstørrelse av bilder, og jeg er fornøyd. Fornuftige priser på produktene.

Réponse de smartphoto
Bra nettside. Levering var kronglete. En pakke er kommet, en ikke dukket opp. Dårlig svar fra kundeservice. Måtte betale toll på varen vet uthenting. Dette sto ikke lett opplyst på den Norske siden. Ikke en nettbutikk jeg vil bruke i fremtiden og ikke anbefale.

Réponse de smartphoto
Bildene er av god kvalitet. Eneste negative er at det tar veldig lang tid å motta bildene i posten, det tok rundt 3 uker. Lite informasjon om sporing i posten også.

Réponse de smartphoto
Fine bilder, men noen bilder var det kutta hodet som jeg ikke kunne bruke.

Réponse de smartphoto
Veldig god opplevelse. Rask og effektiv handel. Veldig rask levering og veldig gode priser. Anbefales