Jag beställde min vara till Frölunda Torg, men den kom till Mölndal. Detta tog längre tid än lovat, kom ej i tid till barnbarnets födelsedag

Den berlocken som jag köpte från er var inte fräsch i metallen, såg rostig ut. Jag skrev till er om det och ni svarade omgående att "så skall de ju inte vara". En lättnad för mig att kunna byta och... Voir plus
Fin lyster på halsbandet o likaså stenarna, men för kort, och oftast är öglorna inte slutna och kan därför öppnas om man kan tappa halsbandet, sen i slutet på halsbandet hade jag önskat en lite st... Voir plus
Snabbt o smidigt att beställa vara på nätet och sedan hämta ut den i butiken på Marieberg i Örebro utan extra kostnad Jag tänkte nog fel när jag satt stjärnorna Köpte örhängen i julklapp o brorsdo... Voir plus
- Bijouterie
- Service de perçage d'oreilles
- Orfèvre (or)
- Bijoutier
- Joaillier
- Service de réparation de montres
Vi älskar smycken och klockor och när du handlar hos oss vill vi att känslan av omtanke ska finnas kvar länge. Genom vår unika mix av kompetens, rätt varumärken, personlig service och genuin hantverkskunskap, har vi samma filosofi: att hjälpa dig att hitta personliga smycken och klockor för varje tillfälle i livet. Med vårt eget svensktillverkade varumärke Classic vågar vi påstå att vi är experter på förlovnings- och vigselringar. Kollektionen är stor men du kan också välja att designa din egen unika ring med hjälp av vår skickliga guldsmed. Vi erbjuder även klockservice i stor utsträckning. Varmt välkommen till våra butiker!
Hamngatan 4, Karlstad, 652 24, Karlstad, Suède
- +46547690100
- info@smycka.se
- smycka.se
A répondu à 93 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Orimliga jämfört med konkurrenter
Orimliga priser jämfört med konkurrenterna
Jag beställde min vara till Frölunda…
Jag beställde min vara till Frölunda Torg, men den kom till Mölndal.
Detta tog längre tid än lovat, kom ej i tid till barnbarnets födelsedag
Service!
Mycket snabb respons och fix av beställd produkt på nätet, tills att den var redo att hämtas.
Har fortfarande inte fått mitt paket
Har fortfarande inte fått mitt paket , allt är betalt men ingen information från er om paketet är skickat eller inte . Gjorde beställningen 29/3

Nja…
Valde hämtning i butik men fick ingen leverans- eller spårningsinformation alls. Fick kontakta Smycka flera gånger för att försöka få information om när jag skulle kunna hämta ut det jag beställt. Det tog flera veckor innan jag kunde hämta varan, trots att det stod 3-4 arbetsdagar när jag beställde.

Réponse : Smycka
Väntar fortfarande på min beställning…
Väntar fortfarande på min beställning som jag gjorde den 17 mars

Ingen leverans
Tyvärr har jag inte fått leverans ännu och trots uppföljning i butik har jag inte fått besked annat än att de har system problem. Fakturan har dock kommit!

Réponse : Smycka
Fick bra feedback när jag skickade mail…
Fick bra feedback när jag skickade mail snabba svar
Blev nöjd med de jag beställt

Slarv
Missat min order och när jag sedan påminde så missades även att slå in den i presentförpackning.

Enkelt att beställa
Enkelt att beställa. Jag valde att hämta produkten i butik i Täby centrum. Väldigt trevlig personal.

Réponse : Smycka
Toppen bra kommer att beställa igen…
Toppen bra kommer att beställa igen .Bra att kunna hämta i butik

Réponse : Smycka
Mycket lätt att hitta vad jag sökte på…
Mycket lätt att hitta vad jag sökte på hemsidan, och väldigt smidigt med leverans till önskad butik. Mycket fint bemötande i butik vid upphämtning.

Ingen butik i Malmö = köpte via nätet
Ingen butik i Malmö = köpte via nätet. Gick utmärkt

Inte särskilt tillmötesgående personal
Inte särskilt tillmötesgående personal.
Borde vara lite mer mån om dina kunder.

Allum Partille
Allum Partille, dåligt service från en av de yngre butiksbiträden, en ung blond tjej. Tog en stund innan hon såg mig i butiken (inga andra kunder va där) och under hela tiden va det ingen direkt entusiasm och opersonlig service.