Hele lekker snoep, veel variaties. Prijsverhouding ook goed. Word leuk ingepakt tijdens de live. Rond 22:30/0:00. Leuke acties. Zoals grabbelen en gratis 100 gram snoep. Ik ga zeker vaker bestellen!
Lisez les avis des autres
Top Service! Snack and Spark werkte mijn LIVE bestelling heel erg netjes af. - Op verzoek deed hij enkele producten in een apart zakje waar die helemaal niet moeilijk over deed, - Hygiënisc... Voir plus
Ik had voor mijn "bestie" een snoep kerst pakket besteld. 🎄 Zoals gewoonlijk heerlijke snoepjes 🍬 apart verpakt. Daarbij zat nog een gezellige kerst muts 🎅En nog eens 2ons gratis extra snoepjes... Voir plus
Ik was zeer tevreden over de kwaliteit van de gekochten product. Prijs, kwaliteit, service, snelheid, communicatie verhoudingen waren heel knap in balans. Daarbij was ook de verpakking,... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
We verkopen betaalbare snacks uit Amerika in Nederland en in België. Hierin bieden we als Snack and Spark ook samengestelde pakketen aan en mysterypakketjes. We leveren in Nederland binnen 2 werkdagen en in België als Snack and Spark binnen 3-4 werkdagen.
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- snacknspark.com
A répondu à 50 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Top Service!
Top Service!
Snack and Spark werkte mijn LIVE bestelling heel erg netjes af.
- Hygiënisch ingepakt want hij draagt handschoenen en een haarnetje,
- Gaf een duidelijk en helder antwoord op mijn vragen rondom mijn bestelling,
- Communicatie = Top. Hij vroeg of mijn bestelling al was aangekomen omdat de pakketdiensten het enorm druk hadden rond mijn bestelperiode.
Ik raad iedereen aan om hier te bestellen. Ik ben zeker fan geworden en zal zeker terugkomen als klant.
Doet andere na
Snel, vakkundig en goed!
Snel, netjes en goed verpakt! Gewoon zoals je wilt. Ik ga vaker bestellen!
Super tevreden met me bestelling
Super tevreden met me bestelling
Zeker herhaling om nog keer te bestellen maar eerst deze snoepjes op eten dat duurt nog wel even
Snelle levering, de volgende dag al in huis! Alles werd live en onder strenge hygiënische regels ingepakt (haarnetje en handschoenen). Als extra verrassing zat er ook een attentie bij. Zeer tevreden en ik zal hier zeker opnieuw bestellen
Superlekker snoep en snelle levering
Superlekker snoep en snelle levering. Voor mijn geval is het heel fijn dat duidelijk staat aangegeven welke producten halal zijn!
Ik word zeker een vaste klant!😊
Snoepjes kerst pakket voor mijn bestie💝
Ik had voor mijn "bestie" een snoep kerst pakket besteld. 🎄
Zoals gewoonlijk heerlijke snoepjes 🍬 apart verpakt.
Daarbij zat nog een gezellige kerst muts 🎅En nog eens 2ons gratis extra snoepjes waarvan 1 verkregen bij het "grabbelen" en een zakje die was gedoneerd door een vaste klant/kijker.
Pakket was snel bezorgd.
Dankjewel 'snack and spark' voor de goede service's 🌼👌🌼
Super!
Snelle levering. Goed verpakt. Netjes ingepakt (live mee kunnen kijken). Goede kwaliteit. Leuke aanbieding. Leuke extra's
Mijn vaste leverancier
Mijn vaste leverancier
En dat is niet zonder reden.
Geweldig snoep. Niet te duur. Altijd te contacteren als er iets mis is (zeldzaam)
En is bereid om naar pakketpunt te sturen indien gevraagd
Ten slotte extreem aardig.
~dennis/bitter
Goede en snelle levering
Goede en snelle levering . Netjes verpakt en hygiënisch ingepakt.. kun je live zien op tik tok.
Goede prijs.
Aanrader
Via Tiktok snoep besteld bij Snack and…
Via Tiktok snoep besteld bij Snack and Spark
Een hele aardige jongen die stinkend zijn best doet om zijn bedrijf draaiende te krijgen.
Ik heb laatst twee zakken snoep besteld war keurig werd verpakt en de volgende dag al werd verstuurd.
Toen alles binnen kwam waren de kinderen de eerste die mochten snoepen
Die waren tevreden de snoep was heerlijk.
Kinderen blij, vader blij.
Ik zou zeker nog een keer hier bestellen.. maar dan zou ik me wel moeten inhouden om niet teveel te bestellen.
Ga zo door!
Ik was zeer tevreden over de kwaliteit…
Daarbij was ook de verpakking, qua gebruiksgemak en voor het milieu prima.
Enige tip die ik heb is een gemis aan product ingrediënten nformatie/ verklaringen ( voor allergie of dieet behoeftes)
Maar dat is digitaal wel terg te vinden, indien nodig.
Wat ik wel echt een onderscheid element zou vinden tov al die andere online snoep ed verkopers in een tht op de producten. Wat ook wenselijk/ verplicht is.
Ik weet nu als consument niets over de houdbaarheid van deze producten.
Kans en onderscheid vermogen voor seze jonge ondernenen:) versheid en datum producten scoort altijd. Zeker gezien de concurrentie dit element niet oppakt.
Haarnetje en handschoenen zijn top, mag wel iets modieuzer voor de jonge klanten. Geen ziekenhuis uitstraling maar iets stoerders

Réponse : Snack and Spark
Top verpakt en veel keus en snel geleverd
Snel geleverd goed verpakt en veel keus volg hun op tiktok waar je vragen kunt stellen in de live.
En savoir plus sur les différents types d'avis.