Hele lekker snoep, veel variaties. Prijsverhouding ook goed. Word leuk ingepakt tijdens de live. Rond 22:30/0:00. Leuke acties. Zoals grabbelen en gratis 100 gram snoep. Ik ga zeker vaker bestellen!
Top Service! Snack and Spark werkte mijn LIVE bestelling heel erg netjes af. - Op verzoek deed hij enkele producten in een apart zakje waar die helemaal niet moeilijk over deed, - Hygiënisc... Voir plus
Ik had voor mijn "bestie" een snoep kerst pakket besteld. 🎄 Zoals gewoonlijk heerlijke snoepjes 🍬 apart verpakt. Daarbij zat nog een gezellige kerst muts 🎅En nog eens 2ons gratis extra snoepjes... Voir plus
Ik was zeer tevreden over de kwaliteit van de gekochten product. Prijs, kwaliteit, service, snelheid, communicatie verhoudingen waren heel knap in balans. Daarbij was ook de verpakking,... Voir plus
We verkopen betaalbare snacks uit Amerika in Nederland en in België. Hierin bieden we als Snack and Spark ook samengestelde pakketen aan en mysterypakketjes. We leveren in Nederland binnen 2 werkdagen en in België als Snack and Spark binnen 3-4 werkdagen.
Pays-Bas
- snacknspark.com
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Top snoep
Goede kwaliteit snoep en snelle levering! Grote aanrader voor iedereen die van snoep houd voor een goede prijs!
Perfect
Pakket goed en netjes aangekomen, zelfs nog wat extra’s gekregen. Prijs is heel goed dus zeker aan te raden!!
Een mooie website van een hele goeie snoepwinkel...
Een mooie website van een hele goeie snoepwinkel.
Ze hebben een heel leuk assortiment en de prijzen die ze voor de producten vragen zijn echt laag.
De bestelling werd erg snel geleverd.
Top !
Inmiddels al vaker iets besteld hier.
Leker snoep en andere producten goede…
Leker snoep en andere producten goede levering
Uniek assortiment
Uniek assortiment , vlotte kerel
Al bij al 10/10 top ervaring
Heerlijk!
Makkelijke site, snelle levering en vriendelijk personeel om te helpen! Alles was netjes verpakt en natuurlijk ook goed van smaak!!
Snelle levering en leuke producten
Snelle levering en leuke producten. Ook leuke tiktoks en een Discord server die je helemaal bij het assortiment betrekken!