1. Service de traiteur

Snack on site is a booking platform for comfort food trucks, serving the best fries and snacks anywhere! We bring quality food, convenience, and smiles to every booking.

4,5

voor herhaling vatbaar

Wij hebben op dit bedrijf gerekend om ons straatfeest tot een goed einde te brengen. De communicatie verliep vlot. De frietmobiel was op tijd. We kregen lekkere frietjes een heerlijke snacks. De service was heel goed prijs kwaliteit ook en het personeel was vriendelijk.
Voor ons wel een aanrader !

25 avril 2026

Wij hadden Snack On Site op ons huwelijksfeest

Wij hadden Snack On Site op ons huwelijksfeest en zijn super tevreden! Ze waren mooi op tijd aanwezig, heel vriendelijke mensen en de frietjes waren echt top gebakken 🍟

We hebben alleen maar positieve reacties gekregen van onze genodigden. Bovendien viel de prijs ook heel goed mee.

Zeker een aanrader voor wie iets lekkers en gezellig wil op zijn feest!

27 mars 2026

Zeer lekker ...

Ik heb alleen maar lovende woorden gehoord van diverse aanwezigen over het feit hoe lekker de frietjes waren. Ook over het aanbod van snacks was iedereen tevreden. De beide medewerkers waren zeer vriendelijk. Zij boden bij afloop zelfs nog een aantal snacks aan. Alles verliep zoals afgesproken. Ik kan alleen maar zeer tevreden zijn. Bij een volgende keer weet ik zeker wie ik ga kiezen... Bedankt!

28 février 2026

Vriendelijk en super lekker

Heel vriendelijke en vlotte communicatie, maar vooral ook heel lekkere frietjes en snacks met een hartelijke bediening. Een aanrader.

2 octobre 2025

Een schot in de roos!

Zeer correcte en vlotte communicatie op voorhand. De frietjes en snacks waren heel lekker en de bediening ging snel. De mensen waren ook zeer vriendelijk. Een schot in de roos!

22 novembre 2025

Zeer tevreden over Snack on Site

Zeer tevreden over Snack on Site! Wij hebben met onze bruiloft een foodtruck besteld. Dit is een echte aanrader.

Vanaf het begin de communicatie was heel duidelijk en ze reageerde zeer snel.

De foodtruck zag er super uit, netjes en schoon. De friet en snacks waren van super kwaliteit, en ook de dames in de wagen waren gezellig, in voor een praatje en een grapje!

Mede door jullie hebben we een top bruiloft gehad!
Jullie zijn toppers!

8 novembre 2025

Top!

Super vriendelijke mensen en zeer lekkere frietjes. De bediening verloopt zeer vlot. We hebben hen nu voor de 2 maal gevraagd voor ons evenement omdat we er zo tevreden van zijn. Zeker aan te raden!

16 avril 2025

Top-service frietwagen

Top-service! Lekkere hapjes en heerlijke frietjes. Bakkers waren vriendelijk, zeker voor herhaling vatbaar. Ook een vlot verloop van de offerte aanvraag, en snelle antwoorden op vragen. Goede prijs- kwaliteit.

30 octobre 2025