Goed maar kan beter. Het tegeltje met opdruk zag er erg mooi uit. Omdat ik het als cadeau wilde geven had ik het laten inpakken, waar ik extra voor moest betalen. Helaas was dit in een simpel cellof... Voir plus
Lisez les avis des autres
Mooi locatie-tegeltje. Alleen jammer dat de uitlijning van de tekst op het tegeltje wat laag is hierdoor valt het net te laag als je een houten houder gebruikt. Wel leesbaar maar als je oog hebt voor... Voir plus
Prima verzorgd, snelle levering, foto precies geplaatst zoals aangeleverd. De foto zelf had eigenlijk iets het zwaartepunt aan de rechter kant. Jammer dat hij niet iets meer gecentreerd kon worden.... Voir plus
Tegeltje voor onze schoonzoon besteld, die recent zijn beste vriend is verloren. Prachtig tegeltje met dito tekst. Helaas bleek bij thuiskomst dat er 2 letters losgelaten waren. Dit via mail gemeld bi... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Een gepersonaliseerd Spotify-plaat is het perfecte cadeau en brengt jouw liefde of vriendschap tot leven! Maak je eigen frame of kies uit alle nummers die je maar wilt. Het is een eyecatcher voor elk interieur en haalt ieder moment een mooie herinnering naar boven.
Coordonnées de contact
Hinmanweg 9N, 7575BE, Oldenzaal, Pays-Bas
- 06 306 02 701
- Info@socialframe.nl
- socialframe.nl
Demande des avis aux clients
A répondu à 37 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Na 1,5 maand nog steeds geen kerstcadeau
Een slechte recensie schrijf ik niet vaak, maar mijn social frame is na 1,5 maand nog steeds niet binnen. Leuk kerstcadeau… Aan het begin heb ik op de site wel 10x opnieuw het frame moeten personaliseren, omdat de site steeds op het einde weer bleef vasthangen. Hierdoor is er perongeluk 1 cijfertje niet ingevoerd bij mijn adres. Ik had dit zelf niet door tot ik, na vele navragen bij PostNL en social frame, erachter kwam waarom het PostNL niet lukte om het pakket te bezorgen. Vervolgens is het pakket verdwenen bij PostNL. Na een maand blijkt het pakket toch bij Social frame te liggen. Ik heb bij meerdere medewerkers het goede adres doorgegeven, maar ik heb nog steeds geen reactie ontvangen. Wat een gedoe. Als je al zo vaak contact opneemt, dan verwacht je toch wel dat het snel wordt opgelost.

Réponse de Socialframe
Snel, goede kwaliteit en vriendelijk
Ik had contact opgenomen met de klantenservice omdat de combinatie die ik wilde maken een foutmelding gaf. Binnen 24 was het opgelost en ik kreeg een kortingscode toegestuurd voor de moeite :)
Mijn plaquette was er de volgende werkdag en hij is er perfect uitgekomen, zeker een aanrader!

Réponse de Socialframe
Super snel geleverd zoals vermeld op de…
Super snel geleverd zoals vermeld op de website. Product is super goed gelukt. Zijn er blij mee.
Clear spotify frame.
I ordered the clear spotify frame. It’s very beautiful, a great gift or keeper of memories. The only critique I have is the wooden block, I feel as if it should be a little wider. It doesn’t fall over when it stands on a level table but when there’s fabric under it isn’t as stable anymore. So maybe widen the block a little bit. As for the rest of the product, I am very content and I definitely recommend.
Goede service!
Hele goede service en als er iets mis is met het product wordt je via de mail goed geholpen.
Leuk bedrijf
Leuk bedrijf, maar ik wacht al 4 dagen op het product. 4 keer op rij dat PostNL doodleuk stuurt dat ze er niet zijn geraakt.

Probleem opgelost
Een prachtig product en mooi gemaakte frames. Alleen wanneer je er meerdere besteld worden de frames per 2 verpakt. Niet handig als ze per stuk moeten worden gegeven. Ik moet ze ook nog naar het buitenland versturen en de frames zijn kwetsbaar. Dat wordt moeilijk om goed passende doosjes te vinden. Contact opgenomen met de klanten service en men is niet bereid nog 2 doosjes op te sturen. Voor ruim €200,- besteld maar 2 extra doosjes dat kan niet. Spijtig dat men deze service niet geeft. Niet kunnen wordt niet willen. Het antwoord “dat doen wij nooit” getuigd niet van meedenken met de klant. Ik had ze achteraf alle 5 apart moeten bestellen!
——————————————————-
Na persoonlijk contact wil ik mijn review veranderen naar probleem opgelost. Er zijn extra doosjes gestuurd bij mijn tweede bestelling. Het zijn mooie foto frames en erg leuk om cadeau te geven. Ik bestel graag weer bij SocialFrame.

Helemaal top
Helemaal top! super goede kwaliteit en snelle levering. ga hier zeker vaker bestellen!

Super!
De levering was zeer snel! Zelfs sneller dan uitgerekend.
Het was goed ingepakt waardoor dit glas ook niet kon kapot gaan.
De kwaliteit is ook echt super!

Réponse de Socialframe
Super origineel cadeau via jullie voor…
Super origineel cadeau via jullie voor m’n broer zijn 50e verjaardag.
Snel bezorgd en op tijd binnen voor het feestje.
Per abuis waren we ons huisnummer…
Per abuis waren we ons huisnummer vergeten en hierover werd via de mail contact met ons gelegd. We hadden cadeauverpakking, maar dit hebben we helaas niet gekregen. Verder een goede service.
Very nice product!
Very nice product!
Creative and original gifts
Nice transparant website, easy tool
Great service and fast shipment!
Highly recommand!
Super service
Super service ! Heb al 2 keer besteld en super mooi kwaliteit . Vriendelijk en willen de klanten altijd tevreden stellen!
Good Job !
Top service en snelle levering!
Hele blij met het resultaat en werd…
Hele blij met het resultaat en werd goed en snel geholpen toen ik mijn grootte van de foto moest aanpassen
Afgelopen week een bestelling geplaatst…
Afgelopen week een bestelling geplaatst bij SocialFrame. Een paar uur later kwam ik erachter dat ik een typefout had gemaakt. Snel contact opgenomen en ze hebben de fout (kosteloos) kunnen herstellen, hebben de bestelling dezelfde dag nog verzonden en de volgende dag had ik hem al binnen. Echt TOP SERVICE, aanrader!
En savoir plus sur les différents types d'avis.