Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Endelig et seriøst og legit sted ingen unødig snak og salgs tricks. Kanon kunde service med geniale medarbejdere. Det kommer inden 4 dage hos mig to hverdage enda dao er genialt så ka kun tal... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg var lidt i tvivl om siden og produktet, men havde en god veninde med en sindssyg flot kulør, der over flere gange har handlet derinde. Tog chancen og gennemgik handelsprocessen. Det fortry... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Som altid super kvalitet og hurtig og sikker levering - pakken blev afsendt samme dag, som pengene var overført, og lå klar til afhentning et par dage efter. Og ingen pakker, der glipper i tolden, sen... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

10 stjerner herfra 💪🏻👌😍

10 stjerner herfra 💪🏻👌😍

Var lidt skeptisk i starten da det hedder Solkur.com, læste så herinde på trustpilot og valgte at tage chancen 💪🏻 og det er jeg virkelig glad for at jeg gjorde 😍👌

Bestilte i lørdags og har allerede her i dag mandag modtaget de bestilte varer 🥰👌

Det er helt sikkert ikke sidste gang at jeg eller venner handler her 👌❤️

13 janvier 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde faktisk lavet en dårlig…

Jeg havde faktisk lavet en dårlig anmeldelse . For der skete intet. Men skal da lige love for efter nr 2 😂 Jeg havde den fedeste sommer sidste år. Har aldrig prøvet at, være brun. Er Krid hvid med rødt hår. Men jeg blev så flot brun. Og har ikke været solskoldet 1 gang. Plejer at, få væske vabler når jeg får sol. Nu tager jeg 20 min i sol og om sommeren kan jeg være ude hele dagen uden at, blive solskoldet. Har ikke taget noget i 3 måneder faktisk 4 . Og er stade lidt brun. Hvis i skal købe her fra. Så Beder jeg jer om toldmodighed . Ikke vær så uklog som mig og skriv en dårlig anmeldelse . For det hjælper virkelig .

5 janvier 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

jeg har købt 2 glas modtog ikke og nu…

jeg har købt 2 glas modtog ikke og nu svare de ikke mere. fusk.

13 juin 2024

Réponse : Solkur

Hej Mathias! Tak for din anmeldelse.

Jeg skulle lige til at besvare din mail, du sendte idag kl 16.55, men det ligner du ønsker en offentlig besvarelse med denne udtalelse, da du ikke giver os mere end knap 3 timer til at besvare din mail.

Jeg er bestemt ked af, du vælger at kalde vores virksomhed for fusk, da vi aldrig har i sinde at snyder dig eller nogen andre kunder for den sags skyld. Alle kunder modtager sin ordre som aftalt. Med hensyn til kontakt, er vi altid til at fange på mail eller i livechatten.

for at belyse din mail og udtalelser, kommer du med forskellige argumenter og jeg skal lige vide hvilken en er den sandfærdige. I din seneste mail fra kl 16.55 01.10.24, skriver du ordret: "Jeg har kun fået en med, selv om jeg købte 2" men herinde vælger du at skrive at vi slet ikke har sendt din ordre, og nu svare vi ikke mere.

En helt anden ting, din senest ordre er tilbage fra 23.12.23, hvor du netop køber 2 stk, men du vælger at skrive godt 10 måneder senere på manglende forsendelse. Beklager hvis jeg ikke helt køber din historie og slet ikke når du hverken kan finde hoved og hale i din egne forklaringer omkring hvad du har modtaget og ikke modtaget.

Når jeg gennemgår dine tidligere anmeldelser. Hele 47 styks, hvor 33 er 1stjernet, 10stk er 5 stjernet og de sidste 4 anmeldelser er 2 stjernet..
din historik af anmeldelser fortæller nok mere om dig end vores virksomhed.

Håber du får en super aften. Du får et smil med herfra, for det virker til, du godt kan bruge det.

Alt spiller bare

det spiller bare, hurtig og diskret levering. Produktet lever 110% op til forventningen ☀️
Max klar til sommeren 😎 og til endnu en bestilling 😏

1 avril 2024

Réponse : Solkur

Hej Charlotte ! mange tak for dine pæne ord ! Dejligt at vi er med til at give dig en god tan. God sommer til dig

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid fantastisk service, flinke at skrive med og hjælper med lige det du har brug for. Hurtig levering kan varmt anbefales.

19 avril 2024

Réponse : Solkur

Mange tak for din positive anmeldelse ! God sommer !

God og pålidelig. NEMT

Har købt hver sommer i et par år. Svare altid på hjemmeside chatten. 10/10 💪

11 avril 2024

Réponse : Solkur

Hej Marlene ! Dejligt at høre ! God sommer ;)

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ service altid

Vil anbefale alle at handle her! Der er service hele vejen igennem, både før - under - og efter køb af produkter.
Produkterne lever 100% op til forventningerne om en smuk kulør der holder over længere tid.

22 janvier 2024

Hej Ditte ! Tak for dine rosende ord <3

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har startet på solkuren ,og er…

Jeg har startet på solkuren ,og er meget glad for den ens selvtillid vokser meget,og man blir sku et andet menneske, når man er brun,har altid modtaget mine vare og de kommer afsted meget hurtigt, jeg er fan' ka varmt anbefales 👍❤️ knuzzzz herfra en solglad Judith 😘

1 novembre 2023

Hej Judith ! Dejligt at høre ! god sommer til dig <3

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig hurtigt levering og virker..

Virkelig hurtigt levering og virker..
Men hvornår er der åben for bestilling alt er udsolgt..har prøvet at skrive til jer .
Mvh Helle.

15 août 2023

Réponse : Solkur

Hej Helle ! vi forsøger bedst muligt ikke at være udsolgt ! Tak for din tålmodighed og god sommer til dig :)

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice, hurtig levering og produkter der virker! Jeg har aldrig oplevet andet end at føle mig værdsat som kunde, og har intet negativt at sige, jeg kan ikke finde det mindste at sætte en finger på.
Jeg kan på det kraftigste anbefalede at handle på solkur.dk hvis du ønsker overståede oplevelse!

Hilsen en kunde - der har modtaget flere ordre herfra, og fortsat vil blive ved at handle ved dem!

26 juillet 2023

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus