Fantastisk kundeservice, hurtig levering og produkter der virker! Jeg har aldrig oplevet andet end at føle mig værdsat som kunde, og har intet negativt at sige, jeg kan ikke finde det mindste at sæ... Voir plus

Jeg var lidt i tvivl om siden og produktet, men havde en god veninde med en sindssyg flot kulør, der over flere gange har handlet derinde. Tog chancen og gennemgik handelsprocessen. Det fortry... Voir plus

L'entreprise a répondu

Som altid super kvalitet og hurtig og sikker levering - pakken blev afsendt samme dag, som pengene var overført, og lå klar til afhentning et par dage efter. Og ingen pakker, der glipper i tolden, sen... Voir plus

1. Fournisseur de produits de beauté

Écrit par l'entreprise

Vi sælger skønhedsprodukter

4,6

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

157 avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Endelig et seriøst og legit sted ingen…

Endelig et seriøst og legit sted ingen unødig snak og salgs tricks. Kanon kunde service med geniale medarbejdere. Det kommer inden 4 dage hos mig to hverdage enda dao er genialt så ka kun tale godt om dette sted og deres vare er i top ligesom prisen.
Ska i prøve melotan2 første gang så ville jeg vælge og købe her for og være sikker på jeg ik ender med forkert farve pludselig

Solkur.com er nr1
De har enda også næsespray
Hvis du bange for det lille prik

4 juillet 2023

God og hurtig levering

God og hurtig levering, intet at sætte en finger på. Jeg har desværre INGEN effekt af selve kuren. Jeg har fulgt instruktionerne nøje, men kan ingen forskel se på min hud. Har dog heller ingen bivirkninger, men ærgerlige penge, hvis produktet ingen effekt har.

3 juin 2023
Logo de Solkur

Réponse : Solkur

Hej Stine!

Tak for dit feedback !
Det er påklageligt, du ikke har fået en kulør, men før jeg kan hjælpe dig, bliver jeg nødt til at sige at din hudtype er afgørende for hvor meget solkur du skal have for at opnå en tilfredsstillende kulør.

Nogle personer skal have mere solkur samt solarie end andre. Hvis du har købt blot 1 glas hvor der er 10 gange. I fase 1 (opstartsfasen) skal bruge hver dag i 14 dage før du overgår til vedligeholdelsesfasen hvor du blot skal tage solkur 2 gange i ugen.

Du skal være velkommen til at skrive til os i livechat eller en mail så vi hjælpe og vejlede dig bedst muligt

Super hurtig levering

Bestilling er nem
Bagefter modtager man mail med oplysning om reg og konto nummer hvortil man overfører beløbet.
Kort tid efter modtager man mail og sms om at solkur er på vej og man modtager super hurtigt varen.

Jeg har kun taget injektioner i 3 dage så ved endnu ikke om det virker

12 mai 2023

Jeg blev brun hurtigere men tager det…

Jeg blev brun hurtigere men tager det kun hver anden dag og sol,for lige pludselig er jeg for brun til mit hvide hår.har aldrig haft problemer med det men tager det også kun når det bliver sommer og det en kort periode til jeg er brun så kender ikke til noget ad alt det de skriver om det

6 mai 2023

God kundeservice

Virkelig hurtig levering.
Rigtig god kundeservice, svare med det samme også hvis du har spørgsmål eller problemer med produktet.
Jeg er yderst tilfreds

5 avril 2023