Eerst 2 vesten gekocht mooi en snelle levering. Later 2x gebreide trui maar deze vallen na 1x wassen ongeveer uit elkaar. Allemaal bolletjes die los laten bij 30 graden wassen. Beetje jammer.

Ik heb reeds enkele malen kleding besteld bij Solution Clothing. Allereerst is de kwaliteit en het draagcomfort van de kleding echt heel goed te noemen, zeker in relatie tot de vriendelijke prijze... Voir plus

Bestelling gedaan bij Solution Clothing. Levering was zeer snel, mooi verpakt en geeft zeer professionele indruk dat de zaken daar goed op orde zijn. Goede kwaliteit kleding voor een mooie prijs. Kl... Voir plus

Ik ben tegen dit prachtige merk aangelopen. Vervolgens een aantal artikelen besteld en ben echt aangenaam verrast! De levering is mega snel en daarnaast zit de kleding perfect, is de kwaliteit goed... Voir plus

1. Magasin de vêtements pour hommes

Menswear brand

4,6

N'a pas répondu aux avis négatifs

Dikke prima

Leuk merk, kwaliteit prima. Mis wel een goede maattabel voor de juiste maat. Wel prima opgelost door het bedrijf om een shirt om te ruilen voor een andere maat.

12 mai 2025

Réponse : Solution Clothing

Beste Reugene Ortela, Dat is vervelend om te horen. In ons systeem is iets fout gegaan en wij hebben u een mail gestuurd om het op te lossen. Zou u hierop willen reageren? Alvast bedankt. Met vriendelijke groet, Fabian van Solution.

Zit heel gemakkelijk

Ik had er me 1 cargo broek gekocht en ik vond ze zo gemakkelijk alsook sluiten ze goed aan in de lende. Ik heb er me dan met de reclame 2 besteld, nu voel ik me heel comfortabel zitten

30 décembre 2024

mooie polo

product was snel geleverd . goed kwaliteid ,ziet net als de foto. ik ben helemaal blij mee. 1 besteld 2de graties .top

2 janvier 2025

Ik ben sinds paar maanden al klant van…

Ik ben sinds paar maanden al klant van solution. Top style top
Kleding en super goeie kwaliteit voor de prijs. Ben inmiddels al vaste klant bij hun. Plus de service die ze bieden kwa retour of als je vragen hebt worden meteen behandel dat is zeer belangrijk. Ga zo door

30 décembre 2024

Retour proces niet soepel

Snelle levering, dat ging goed.
1 artikel retour gezonden, maar dit werkt erg vertragend. Eerst retourcode ontvangen, daarna wachten op betaling…

1 octobre 2024

Beste Joost,

Bedankt voor je review.
Inmiddels hebben wij ons retourproces aangepast, je kan nu meteen een retourlabel downloaden zonder ergens op te moeten wachten.

Met vriendelijke groet,

Fabian van Solution

niet naar verwachting en moeilijk terug sturen

ik had een broek besteld en die was niet naar mijn wens dat kan natuurlijk gebeuren alleen voor het terug sturen moest ik het zelf betalen toch weer 5 euro en er zat geen retounerings formulier in de doos dus dat zelf gemaakt.

7 septembre 2024

Réponse : Solution Clothing

Beste Luuk, jammer om te horen dat de bestelling niet maar wens was. De verzendkosten voor retour sturen zijn inderdaad voor de klant. De eerst betaalde verzendkosten storten wij wel terug. Excuses voor het ongemak.

Zeer tevreden

De levering netjes verpakt en vlot verzonden. De kleding ziet er goed uit ook na het wassen blijft het zeer goed.

6 août 2024