Noté 5 sur 5 étoiles

Jak dla mnie Bomba. Korzystam z Lions mane oraz jestem bardzo zadowolony z jakości produktu jak i efektow(odmieniła moje życie bezpowrotnie.. czuję się jak za czasów gimnazjum) Leczy depreche,... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeżeli chodzi o dostawę, bardzo szybko, zamówienie złożyłem w niedzielę, produkt miałem we wtorek. Cały czas byłem informowany wiadomościami email, o aktualnym statusie przesyłki. Natomiast produkt... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Ze względu na inwentaryzację sklepu, o której nie doczytałam na stronie internetowej, przesyłka opóźniała się. Napisałam maila z pytaniem kiedy dostanę zamówienie i bardzo szybko dostałam odpowiedź. S... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Firma oferuje jakościowe produkty w głównej mierze na naturalnych składnikach, zamówiony przeze mnie lions mane już po pierwazych użyciach daje efekty a to dopiero początek. Wysyłka nawet tak małej pa... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Boutique d'herbes médicinales
  2. Boutique de produits de nutrition sportive

Informations provenant de diverses sources externes

Solve Labs tworzy suplementy inspirowane inteligencją natury. Z najwyższej jakości składników roślinnych i grzybowych przygotowujemy autorskie mieszanki, które wspomogą Cię w realizacji zakładanych celów.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Drugi raz składałam zamówienie i bez żadnych problemów. Wszystko na czas, dobrze zabezpieczone. Polecam!

30 décembre 2023

Świetne produkty

Świetne produkty. Szybka dostawa

28 décembre 2023

Réponse : Solve Labs

Dziękujemy za pozytywną opinię i zachęcamy do ponownych zakupów w naszym sklepie.

Sklep godny polecenia

Szybka wysyłka. Produkty idealnie zapakowane tak, że nie przyjadą pobijane, co w przypadku suplementów często się zdarza. Na SolveLabs nie ma takich problemów. Sklep przystępny cenowo. Szeroki wybór metod płatności oraz form dostawy. Na pewno wrócę i innych do tego też zachęcam.

27 décembre 2023

Réponse : Solve Labs

Serdecznie dziękujemy za polecenie i zapraszamy ponownie!

Noté 3 sur 5 étoiles

Soplówka Jeżowata

Soplówka Jeżowata - na początku byłem zachwycony działaniem, ale ostatnie dwie torebki, jakoś nie zbyt czuję działanie.

Nie wiem, czy to u mnie wystąpił brak wrażliwości, tolerancja (czy cokolwiek), czy Soplówka z upraw, która trafiła do sprzedania była słabsza, ale 3 gwiazdki jest oceną ogólną, czyli pierwsze torebki oraz ostatnie.

25 décembre 2023

polecam

Szybka dostawa!

Réponse : Solve Labs

To jeden z wyróżników naszego sklepu internetowego. Większość paczek dociera już na następny dzień od złożenia zamówienia.

Noté 5 sur 5 étoiles

Firma super, polecam. Towar i realizacja zamówienia bez zarzutu. Produkty świetne

Réponse : Solve Labs

W Solve Labs jakość stawiamy zawsze na pierwszym miejscu, dlatego możesz mieć pewność, że korzystasz z najlepszych składników dostępnych na rynku.

Recenzja no.1

Szybka dostawa, profesjonalne podejście. Co do produktów... zobaczymy. Z miłą chęcią rozpoczynam zabawę. Pozdrawiam

Réponse : Solve Labs

Zabawa z grzybkami jest ekscytująca! Koniecznie podziel się swoją opinią o nich w sekcji opinii w naszym sklepie.

Super kontakt

Bardzo szybka przesyłka

Réponse : Solve Labs

W 99% zamówienia docierają do Was już na drugi dzień od ich złożenia. Zależy nam na tym, żebyście zawsze mogli szybko uzupełnić zapasy do swojej suplementacji. Cieszymy się, że to doceniacie!

Noté 4 sur 5 étoiles

Sprawna realizacja zamówienia

Sprawna realizacja zamówienia. Bardzo dobry kontakt z Działem Obsługi Klienta. Jeszcze zbyt wcześnie, abym mogła ocenić jakość samych produktów :)

Ps. Zwróćcie tylko proszę większą uwagę na informacje pozostawiane w polu ‚uwagi do zamówienia’. Moja z pewnością nie została odczytana, bo zależało mi na opóźnieniu dostawy, co się nie wydarzyło.

25 octobre 2023

Réponse : Solve Labs

Z założenia paczki wysyłamy najszybciej jak się da i zazwyczaj jest to ten sam dzień, w którym składacie zamówienie, żebyście nie musieli długo czekać na Wasze ulubione suplementy. Musieliśmy jednak w tym pośpiechu rzeczywiście przeoczyć Twoją notatkę za co bardzo przepraszamy. Przy następnym zamówieniu już na pewno wszystko będzie w 100% w porządku i oczywiście czekamy na Twoją ocenę suplementów w sekcji opinii w naszym sklepie.

Szybka dostawa

Szybka dostawa, produkt dotarł w nienaruszonym stanie

29 octobre 2023

Réponse : Solve Labs

Ekspresowa dostawa to coś co charakteryzuje zakupy w naszym sklepie. Cieszymy się, że Ci się to podoba i widzimy się przy kolejnym zamówieniu!

Noté 5 sur 5 étoiles

Produkty solve labs są dokładnie takie…

Produkty solve labs są dokładnie takie jak powinny być, czyli przede wszystkim działają! W ciągu kilku da się odczuć działanie. Dodatkowo, bardzo łatwo zamówić poprzez stronę, a czas dostawy był bardzo szybki. Polecam!

27 octobre 2023

Réponse : Solve Labs

Bardzo nam miło, że odczuwasz działanie naszych suplementów. Są tworzone przez nas właśnie dla takiego odbioru. Dziękujemy!

polecam!:)

27 octobre 2023

Réponse : Solve Labs

Dziękujemy za polecenie i zachęcamy do zapisania się do newslettera oraz śledzenia naszych profili na Facebooku i Instagramie, bo już niedługo ruszamy z promocją na Black Friday 2023 i będziesz mogła zamówić suplementy w naszym sklepie z dużą obniżką!

Noté 1 sur 5 étoiles

Horrific Customer Service

I ordered online on the weekend, Sunday to be specific, and then wrote to them today, 3 days later to enquire regarding the delivery/arrival date and no response has been given. I called no one answered and their live support is not live and not supportive. Horrific customer service and I think next time I won't be using their website.

25 octobre 2023
Avis spontané
Noté 5 sur 5 étoiles

Szybka dostawa, produkt dobrze zapakowany

24 septembre 2023

Réponse : Solve Labs

Dziękujemy za pozytywną opinię i zachęcamy do zapoznania się z naszymi pozostałymi suplementami, a także do zapisania się do newslettera oraz polubienia nas na Facebooku, żebyś nie przegapiła żadnych nowości, promocji i kodów rabatowych.

produkt !!!!

24 août 2023

Réponse : Solve Labs

Produkt i jego jakość jest dla nas najważniejszy. Nie idziemy na żadne kompromisy. Zawsze dostarczamy Wam to, co jest najlepsze. Co do tego możecie nie mieć najmniejszych wątpliwości. Dziękujemy za pozytywną opinię i zachęcamy do kolejnych zakupów,

Noté 5 sur 5 étoiles

Bardzo lubię kawę z soplówką jeżowatą

Bardzo lubię kawę z soplówką jeżowatą. Czuje się po niej bardzo dobrze, dlatego szczerze każdemu polecam.

26 juillet 2023

Réponse : Solve Labs

My również ją uwielbiamy i pijemy każdego dnia :) Jak to mówią: smacznej kawusi!

Dobre

Czytelna strona , szeroki wybór towaru , szybka i profesjonalna obsługa

27 juin 2023

Réponse : Solve Labs

Dziękujemy za pozytywną opinię. Cały czas rozszerzamy naszą ofertę, dlatego warto odwiedzać nasz sklep regularnie.

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus