Mine forældre skulle flytte deres liv fra lejlighed til ældrebolig. Sommers flyttefirma gjorde selve flytningen så meget bedre. De tre unge mænd kom med smil og godt humør. Sludrede og gjorde deres a... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg ringede med kort varsel og skulle bruge flyttefolk! Martin var presset på ledige dage, men fandt alligevel plads til mig i kalenderen! Martin og Daniel var vanvittigt søde, sjove, effektive o... Voir plus
Jeg brugte Sommersflytning til flytning fra 80 kvm. lejlighed til plejehjem. Martin og Daniel kom før tiden og klarede hele flytningen på ca. 3 timer meget hurtigt og effektivt og i godt humør. De pas... Voir plus
Super godt. Søde mennesker, super gode børnevenlige, mega god service. Jeg vil stærkt anbefale dem her, de har alle størrelse biler, og kører over hele landet. Hvis jeg kunne give 6/5 stjerne v... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Hos Sommers flyttefirma arbejder vi ud fra et fast princip om altid at arbejde professionelt, være oprigtige og være bevidste om det ansvar, det er at håndtere andre menneskers ejendele. Disse værdier giver mening for os og vi oplever også, at det gør vores kunder trygge, når de bruger os som deres flyttemand. Vi gør en dyd ud af at altid være i øjenhøjde med vores kunder og at have ærlig og saglig kommunikation med vores kunder. Vores erfaring siger os, at det giver glade kunder og effektive flytninger til tiden.
Coordonnées de contact
2889, Bagsværd, Danemark
- 53522020
- Kontakt@sommersflyttefirma.dk
- sommersflyttefirma.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
DK bedste flyttefirma
Top service, top humør og top professionelt! Danmarks bedste flyttefirma! Hvis jeg kunne give dem 100 stjerner i stedet for 5 havde jeg gjort det, for det fortjener de.
Suverænt!
Vi havde den bedste flytning med SommersFlytteFirma. De kom til tiden som aftalt og knoklede på, som to godstoge! Der kun havde ét formål, som var at få vores indbo rykket fra A til B, med fuld professionalisme. Stærke, energiske, rigtig god humor og ikke mindst omsorg for det inventar der skulle flyttes. Alt det tunge bliver taget med et smil på læben og en sang på vejen! Det overskud skal du lede længe efter. Eller nej for det er fundet. Jeg er helt ærlig når jeg siger at min kone og jeg, aldrig har set noget lignende. Vi er super imponeret over det engagement de ligger i deres arbejde. Vi kommer ikke til at flytte igen, uden SommersFlytteFirma. Stor! Anbefaling herfra.
Super godt flyttefirma
Super godt. Søde mennesker, super gode børnevenlige, mega god service.
Hvis jeg kunne give 6/5 stjerne ville jeg 100% gøre det, og snakker venligt.
Jeg synes til alle forældre der skal flytte så ring. tlf: 53522020.
Hvis Martin, Michael og Daniel læser det her super godt gjort.
Og flytte gerne alle dine ting næsten hele døgnet.
Super godt drenge👍😊
Venlig Hilsen Karl Bærentzen.
trygt, effektivt og serviceorienteret
Jeg bad om hjælp til at få fragtet en lift. Der gik ikke lang tid, så var det ordnet. Jeg fik løbende besked om at den var hentet, og fik billeder undervejs, således det blev bekræftet at den var leveret det rette sted.
ALt i alt skide søde, venlige og effektive! bruger dem gerne igen. Kæmpe anbefaling herfra og MINDST 5 stjerner!
Hvis der fandtes 10 stjerner ville…
Hvis der fandtes 10 stjerner ville Sommers flyttefirma få dem alle. Topprofessionelle folk som med godt humør løste opgaven og samtidig var meget påpasselige med vores ting👍👍
Trygt og effektivt flyttefirma
Kontaktede flere flyttefirmaer, men endte med at vælge Sommersflyttefirma og det har jeg bestemt ikke fortrudt!!! De skabte en så behagelig, positiv og grundig flytning.
Enorm effektivitet, sublim service, omhyggelighed, god behandling af alt mit inventar og godt humør med lidt hyggelig musik og sang.
Tak for jeres indsats og fleksibilitet...... kæmpe anbefaling herfra og jeg vil helt sikkert vælge jer igen en anden gang.
De flyttede det hele hurtigt og ordentlig
De flyttede det hele hurtigt, i ordentlig stand, klare i mælet om, hvad de havde brug for, jeg skulle gøre (pege i hvilket rum en kasse/møbel skulle ind i.. så ikk så meget) og i godt humør og snakkesalig, selv fra en rejse fra kbh til Odense for at møde en stille fynbo som mig.
Overraskende god flytning.
Overraskende god flytning.
Martin og Daniel kom til tiden, var i strålende humør og der drønede julemusik ud af flyttebilen for fulde gardiner. Børnene fik lov til at hjælpe, de følte sig værdifulde og havde også en positiv oplevelse. Der blev passet på alle ting, hverken lavet ridser eller skrammer i det nye eller det gamle hus, og alt blev klaret med et smil.
Jeg skal ærligt indrømme at jeg næsten synes det var lidt suspekt at der kun er 5-stjerners anmeldelser, men der er ikke en finger at sætte på oplevelsen. Og så skal det siges at prisen også var på niveau med - eller lavere end - alle andre firmaer vi talte med.
Jeg håber vi ikke skal flytte igen lige foreløbig, men det er Sommers Flyttefirma jeg ringer til hvis vi skal.
Topklasse flyttefirma!
Rigtig god oplevelse med Sommers Flyttefirma. Martin og teamet gjorde et stykke effektivt arbejde - med godt humør undervejs. Kan KLART anbefales!
FANTASTISK!!!!
Simpelthen den bedste flytning man kunne ønske sig. Effektive og ikke mindst strålende humør. Endda overskud til at lade børnene “hjælpe”. Kunne ikke drømme om en bedre hjælp! Tak!
Super friske fyre
Super friske fyre. De giver den max gas og har styr på det. Tingene bliver pakket godt ind . Vi har haft en helt igennem fantastisk oplevelse med dem . 😊 Tusind tak for hjælpen i vat guld værd.
Fantastisk godt teamwork
At flytte er en af de store milepæle i livet, en vigtig brik i et nyt kapitel.
Sommers Flytte team har gjort det til en rigtig god dag, pga deres humør, gå på mod og tilgang til faget får de det til at virke let som en leg.
Fantastisk godt teamwork de har, ingen fnidder og ikke en eneste skramme på noget. De rydder alt op af sig selv, tingene spiller og de giver den gas.
Kanon solid indsats og jeg er oprigtigt imponeret over hvor let de får det til at gå med deres koncept.
Tak for en rigtig god dag til Team Sommers!
Super flytning og søde flyttemænd!
Så god flytning med Martin Sommer og Daniel! Super tilfreds. De var hurtige og effektive samt passede så godt på vores ting. Der var godt humør igennem hele flytningen. Kan klart anbefale at bruge dem til en flytning - vil helt klart selv bruge dem igen, hvis jeg en dag skal flytte igen! :)
Super god flytning med Martin Sommer og…
Super god flytning med Martin Sommer og hans hjælpere, der var fløjten på trappen, selvom mit indbo skulle fra en stueetages lejlighed til en 5.sal lejlighed uden elevator Incl komfur og kingsize bed
Der blev arbejdet hårdt og der blev passet på indboet og med godt humør hele vejen
Vi kan varmt anbefale Martin og Daniel…
Vi kan varmt anbefale Martin og Daniel som flyttede vores ting hurtigt og sikkert. De pakkede tingene ind så de ikke blev skadet og passede på dem op og ned af trapperne. Hele tiden var de i godt og friskt humør.
Tid og pris passede og de kom faktisk lidt før aftalt tid.
Så brug dem endeligt hvis du/I skal flytte sammen😊
Mvh
Camilla & John
Professionelt arbejde med godt humør
Vi har benyttet Sommers flyttefirma i forbindelse med flytning af vores indbo fra hus til opbevaringsrum. Alt gik efter planen, men en professionel, forsvarlig og sikker håndtering af møbler, malerier, kasser mv. Møbler blev pakket forsvarligt ind i tæpper under flytningen. Sommer flyttefirma hjalp også med at få pakket opbevaringsrum, så pladsen var udnyttet bedst muligt.
Når vi senere på året flytter indbo fra opbevaring til nyt hus vil det igen være Sommers Flyttefirma vi vælger til opgaven.
Min varmeste anbefaling
Min varmeste anbefaling.
Hurtigt, effektivt og fleksibelt eksekveret. Høj service leveret levende og med positiv indstilling til høj kvalitet på den færdige leverance.
Fantastisk flyttefirma!
Sommers Flyttefirma er top-professionelle, top-serviceminded og at flytte med Martin og Daniel er en sand fornøjelse! De er søde og positive og går til opgaven med en fantastisk smittende energi. Vi var 100% trygge ved at overlade vores ting til dem, for der blev passet godt på dem fra start til slut. Vi har kun det bedste at sige og de varmeste anbefalinger herfra.
Professionel flytning
Jeg var så heldig at vinde en flytning med Sommers flyttefirma i en konkurrence. Og vi var utrolig glade for den profesionelle og effektive flyttehjælp , vi fik. Glade og omhyggelige flyttemænd! Vil klart anbefale firmaet :)
Har anvendt Sommers Flyttefirma til en special tung og udfordrende opgave, men det klarede de også 👍
Har anvendt Sommers Flyttefirma, og opgaven udført til UG++
Kan kun anbefale disse fantastiske drenge, som kun har positiv find under hele forløbet, selv om at opgaven ikke var let 🥰🥰
L’expérience Trustpilot