Hornslet Flytteforretning Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Jeg flyttede den 22. August, og havde den bedste oplevelse! Flink og omhyggeligt flytteteam, alt gik perfekt, så de får min allerbedste anbefaling!

En flytning fra et parcelhus i Hornslet til en lejlighed på 4. sal i Randers: 160 tunge flyttekasser + en del møbler. Fire flyttemænd, tre flyttebiler, 5½ time. Ingen uheld, alle aftaler overholdt,... Voir plus

. . . Tak for en gnidningsløs flytning fra Åbyhøj til Ringkøbing bymidte. Effektive folk med godt humør, der gik lige på opgaven. Humor og ironi er en væsentlig del af konceptet og vi følte os guidet... Voir plus

1. Déménageur

Écrit par l'entreprise

Go´ gammeldaws service i en digital verden. Lovpligtigt tilladelses nummer Færdselsstyrelsen 12779641, 12779642 Gyldig til 31.10.2032 Vi påtager os kun det vi kan klare, men så lover vi til gengæld en ustresset og ukompliceret flytning eller kørsel. Vi har øvet os siden 1999 på at gøre flyttedagen til positiv oplevelse for kunden- det er det i betaler os for. Der gives altid skrifteligt tilbud uden skjulte gebyrer eller tillæg. Udover selve flytteopgaven tilbyder vi også opbevaring i egne opvarmede og sikrede lokaler. Håber på vi får lov til at give dig eller jer et uforpligtende tilbud. Bedste hilsner os fra Hornslet Flytteforretning

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

12 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Professionelle og imødekommende

Rene og Tore var så professionelle, søde og imødekommende. Fyldte en bil effektivt på under 1 time og læssede af ligeså effektivt. En meget tryg og positiv oplevelse, de får mine allerstørste anbefalinger lige fra tilbudsgivning til de takkede af.

20 juillet 2026

Bestilt til kl.09.00

Bestilt til kl.09.00, men allerede 10 min før var de klar og i løbet af ingen tid var flyttebilen pakket og klar til afgang. Fremme blev tingene sat på plads og alt gik planmæssigt, vi kan kun give de bedste anbefalinger til Hornslet Flytteforretning 👍🙂

20 juillet 2026

De hyggelige og flinke flyttemænd

De kom 2 mand som aftalt til aftalt tidspunkt. Lynhurtig blev de klar til læsse de tungeste møbler m.v. som aftalt. Da der var mere plads i bilen fyldte de op med andre af vores ting. På vores nye adresse blev møblerne læsset af og placeret stort set hvor vi gerne ville have til at stå.
De 2 flyttemænd var meget flinke og ligetil og det var helt hyggeligt at have deres besøg 😊.

7 juillet 2026

Jeg har haft fornøjelsen af at have…

Jeg har haft fornøjelsen af at have Hornslet Flytteforretning til at klar min flytning !
Rene overholder sine aftaler og han kom forbi for at besigtige opgaven, hvilket gav mig ro i maven, da der så ikke er noget at komme efter på selve dagen.
De skulle hente vores ting i et sommerhus, opbevare dem i 1 mdr til vi kunne flytte ind i det nye, hvor de endda kom en lørdag for vi kunne komme igang!! Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinder ! Vil til en hver tid henvise til Hornslet Flytteforretning uden at tøve. Dejlige behaglige mennesker, folk man gerne overlader sine ting til og lukker ind i ens hjem. TAK !!

30 mai 2026

Det var 2 meget kompetente og søde…

Det var 2 meget kompetente og søde flyttemænd der kom. Jeg kan varmt anbefale Hornslet flytteforretning. De behandlede vores møbler og flyttekasser med stor respekt og forsiktighed
Vi flyttede fra Thorsager til Skive.
Mvh
Bjarne

27 avril 2026

Service behagelig flyttefolk

Har fået en fantastisk flytteoplevelse . To
Mænd , der kom glad og i godt humør.
De var meget hurtige satte tingene , hvor de skulle være. Ligeledes var de også flinke til, at samle mine møbler.
Kan kun anbefales

17 février 2026

Professionel og hurtig flytning

Professionel og hurtig flytning.
Alle aftaler overholdt og ikke nogen skader på mine ting.
Godt humør hos flyttefolkene trods mange trapper og tunge møbler/kasser.

5 novembre 2025

Rigtig god flytning

Rigtig god flytning. Alle aftaler overholdt og udført til punkt og prikke. God service med flyttekasser og viskestykker, og dygtige positive ansatte! Yderst tilfreds. Klar anbefaling!

12 septembre 2025

Hornslet Flytteforretning kan varmt anbefales

Vi benyttede Hornslet Flytteforretning til flytning af store ting til vores nye hus. Hornslet Flytteforretning gav det klart bedste tilbud af dem vi havde spurgt, og opgaven blev udført perfekt.
Hornslet Flytteforretning kan varmt anbefales og bliver der brug for det i fremtiden, bliver Hornslet Flytteforretning de første jeg spørger.

21 mai 2025

Super effektivt og professionel flyttefirma

Vi havde fornøjelsen af Renes gode kundeservice og effektive flyttemænd til super god pris. Vi fik de nødvendige antal flytte kasser stillet til rådighed. Flytningen gik som smurt.

Jeg kan derved anbefale Hornslet flytteforretning som kompetent og effektivt flyttefirma.

1 mai 2025

'Umulig' opgave klaret med godt humør

Jeg havde en, ved første øjekast, umulig opgave med en stor, tung erhvervsprinter, som skulle bæres ned ad en smal kældertrappe. Jeg ringede til Hornslet Flytteforretning på dagen, og de dukkede op få timer efter og løste udfordringen perfekt og med højt humør

16 mai 2025

Professionelle

Vi fik flyttet min svigermor fra Hjortshøj til Auning .
Flyttefirmaet var professionelle og udførte deres arbejde så glidningsfrit og i rigtig godt humør. De var virkelige effektive. I løbet af 3,5 time var alt flyttet og på plads . Ja de satte også alle møblerne hvor de skulle stå og kasserne i de rum de skulle være. Også var prisen fair . Den bedste anbefaling herfra .

11 mai 2025

Hornslet Flytteforretning.

Hornslet Flytteforretning.
Har flyttet mig fra 4. sal i Aarhus C (med en meget lille elevator, hvilket medførte, at de store møbler skulle bæres fysisk ned).
Intet af mit indbo samt 50 flyttekasser har fået skader. Jeg kan kun på det varmeste anbefale firmaet. Alle flyttefolk var smilende, venlige og yderst kompetente.
Det er anden gang, jeg bruger firmaet, da det også gik så fint første gang.

3 avril 2025

Super fin service,alle aftaler holdt…

Super fin service,alle aftaler holdt til punkt og prikke,og det med hygge,humør og stor venlighed fra alle tre - håber ikke at flytte foreløbig,men vil helt sikkert benytte jer igen hvis...stor ros herfra og tak 🙏

18 février 2025