Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg spiste 6 stykker, hvorefter jeg fik voldsomme mavekramper og måtte gå, da jeg kom hjem brækkede jeg mig i lårfede stråler! Denne resturant er penge ud af vinduet! Dårlig service, dårligt koncept... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har både hentet sushi og spist buffet flere gange hos Sooshi på Fonnesbechsgade i Herning. Det skuffer aldrig! Flotte, store og yderst smagfulde stykker sushi af bedste kvalitet. Kan varmt anbefal... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Min mor købte en sushi bowl "hvis man ellers kan kalde det det" den ris man fik i bowlen smagte syrligt og var med garanti får dårlig, så vil absolut ikke anbefale det her sted

Noté 5 sur 5 étoiles

Fremragende sushi. Virkelig en butik der har forstået at kredse for smagen i hver eneste stykke sushi. Virkelig en butik der kræver et besøg hvor det altid er søde og smilende ekspedient bag disken d... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Noté 4 sur 5 étoiles

Bestilte sushi til afhentning kl 18.00

Bestilte sushi til afhentning kl 18.00. Vi henter til tiden og er på vej hjem, da vi bliver ringet op af restauranten som spørger hvornår vi henter vores mad. Jeg informerer om at det har vi gjort. Jeg spørger samtidig hvis sushi jeg har fået, hvis de stadig har vores.
Hun beder mig vente, og vender kort efter tilbage og tilbyder at køre ud med vores mad, og samtidig beholde det vi allerede har fået udleveret.
Det skal siges vi bor 30 km væk.
God service på en fejl lavet af butikken.
God lækker sushi!

24 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Spar jeres penge og find et godt sted

Denne resturant er penge ud af vinduet! Dårlig service, dårligt koncept, og f***** klamt sushi, deres sushi er helt koldt, fisken er sej at tygge i, og risene er gennemtæskede

14 février 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg skriver for at klage over en meget…

Jeg skriver for at klage over en meget skuffende oplevelse med min seneste bestilling hos jeres restaurant Herning city.

Jeg bestilte mad kl. 19:52, og der stod, at jeg ville modtage leveringen kl. 20:45. Jeg ventede tålmodigt til kl. 20:45 og gav yderligere 5 minutter, men der var stadig ingen levering. Jeg forsøgte derefter at ringe til restauranten flere gange – jeg ringede i alt 6 gange, da jeg så, at restauranten lukkede kl. 21:00 og klokken allerede var 20:50, uden at jeg havde hørt noget om min levering.

På 7. opkald svarede en medarbejder med en ubehagelig attitude og fortalte, at udbringeren var ude at levere en ordre i Snejbjerg. Jeg spurgte hende, hvor lang tid det ville tage, men hun kunne ikke give mig et konkret svar. Jeg bad om udbringerens telefonnummer, så jeg kunne få en opdatering på leveringen, men hun nægtede og spurgte mig, hvad jeg skulle bruge nummeret til. Jeg forklarede, at jeg gerne ville høre, hvor langt udbringeren var, men det var ikke muligt at få den information.

Udbringeren ankom først kl. 21:10 – en forsinkelse på næsten 30 minutter, og selvom hun var venlig, var jeg meget skuffet over både den dårlige kommunikation og den uprofessionelle håndtering af min henvendelse.

Det er ikke acceptabelt, at der ikke er nogen form for proaktiv kommunikation omkring forsinkelsen, og jeg føler ikke, at jeg fik den service, jeg betalte for.

30 décembre 2024

Ikke helt tiptop service

Jeg købte idag sushi med min kæreste på sooshi i Holstebro.

Det var en underlig, mystisk kundeservice synes jeg. De meget meget (meget) unge blondiner som står der, ser lidt sådan tåget ud. det ligner ligesom de bare er blevet placeret der for en dag eller to og de ved ligesom ikke hvordan arbejds opgaverne skal fordeles. De vælter rundt i det og laver fejl og mangler og jeg skal komme efter dig.

Vi fik en omgang ikke så god sushi. Vi manglede 4 stk sushi i bestillingen, samt chilli mayo på vores chilli mayo sushi, og når jeg kom og sagde det så hun bare helt sådan spørgende ud i ansigtet..

Jeg håber evt denne anmeldelse kan bruges til at lære ungarbejderne i sooshi bedre op i arbejdet. det er jo bla. Andet det formålet med trustpilot er😊

9 octobre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Købte sushi fra sooshi i Herning…

Købte sushi fra sooshi i Herning centeret igår til 340 kr. Jeg spiste 4 stykker og så kunne jeg se at der var et dyr i. Efter 1 times tid begyndte jeg at kaste op i lårtykke stråler og samtidig fik jeg voldsom feber. Det er sidste gang at jeg bruger så mange penge der.

17 août 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Utrolig dårlig kundeservice i…

Utrolig dårlig kundeservice i Holstebro. Bad om ekstra soya, da der kun var fem poser til tre personer. Det kunne ikke lade sig gøre.
"Så må du tilkøbe ekstra" var svaret. Hvor små sko kan man gå i?

28 janvier 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Havde den dårligste kundeservice…

Havde den dårligste kundeservice oplevelse nogensinde i Holstebro afdelingen d 6/1-2024
Hvis jeg havde kunne give nul stjerner havde denne anmeldelse fået det.
Hjemmesiden for bestilling virkede ikke, og da jeg ringede tog en ung pige telefonen, og sagde at jeg ikke kunne bestille over telefonen, trods jeg havde navnene på de stykker jeg ville bestille. Fair nok hvis de havde travlt, men hun stod og fniste med en anden ansat imens vi snakkede. Jeg var på vej i bil (jeg kørte ikke), fra Århus så jeg havde ikke mulighed for at dukke op og bestille i butikken. Jeg kunne blot nå at hente maden inden de skulle lukke. Jeg ville bestille en time før luk, men de to tøser ville absolut ikke hjælpe over telefonen og var yderst flabede. Jeg har aldrig oplevet så ringe service.

6 janvier 2024

Manglende kundeservice

Havde en ret dårlig oplevelse i Holstebro afd. i starten af December
Følte jeg var nød til at finde ud af om det virkelig var deres måde at behandle kunderne og skrev så efterfølgende en mail til dem.
De må være rimelig ligeglade med os kunder, for jeg har ikke hørt tilbage fra dem.
Det er bare så dårlig stil…

4 décembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Vi havde bestilt mad til nytår fra…

Vi havde bestilt mad til nytår fra HerningCentret. Vi kom en halv time før tid og vores mad stod klar til afhentning på et bord. Da vi kommer hjem ser vi at avokadoen som er på en del af stykkerne er helt brun, det der skulle ha været sprødt ovenpå nogle af de andre stykker var helt blødt og så smagte halvdelen af det af hav. Vi måtte smide største delen af det ud. Virkelig skuffende og spild af penge. Klamt og usmageligt at sælge.

31 décembre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde en fantastisk oplevelse på…

Jeg havde en fantastisk oplevelse på sooshi🍣🥢atmosfæren var indbydende og hyggelig. Betjeningen var utroligt imødekommende, hvilket skabte en behagelig stemning gennem hele måltidet.

Sushien var frisk og smagfuld. Hver bid var en ny smagsoplevelse. Ingredienserne var friske, og kvaliteten af fisken var helt i top👌

26 novembre 2023
Noté 4 sur 5 étoiles

God mad

God mad, hyggelige lokaler, og fin betjening. Drikkevarer er dog lige til den høje side, men sådan er det nok når det er buffet. Smagers ellers dejligt

27 février 2023

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus