Godt udvalg og rigtig lækker buffet med sunde alternativer på D'let — Det Grønne Køkken i Kolding! Mulighed for at sidde lidt afskærmet for sig selv og nyde maden. Hvis man er til sund og velsmagende... Voir plus

Virkelig dejlig restaurant i Herning Centret. Der er meget forskelligt mad i buffeten og prisen er yderst rimelig. For to person giver vi cirka det samme, som hvis vi ville have en pizza hver, men ma... Voir plus

Virkelig lækker mad og super koncept. Dog føler jeg tallerken vejer lidt ind over maden's vægt, for efter min søn's første tallerken, hentede han lidt mere, og vi er slet ikke i nærheden af 200gram,... Voir plus

Dlet ved København H: Overraskende velsmagende sund mad, en sjælenhed på en banegård. Perfekt at spise i toget. sød betjening ❤️

1. Restaurant de type buffet
  2. Restaurant familial
  3. Restaurant de viande
  4. Service à emporter
  5. Restaurant thaï

Informations provenant de diverses sources externes

Mere end 60 varianter af hjemmelavede salater og grøntsager. Derudover mange forskellige lune retter, deriblandt Thailandske specialiteter, herunder Panang, indbagte rejer, forårsruller og meget mere!

4,3

N'a pas répondu aux avis négatifs

Næsten ingen mad i buffeten

Vi ankom 17.10 lørdag på Ros Torv. De har sat stolene op på det halve af bordene og vi kan derfor ikke sidde hvor vi vil. Mere end halvdelen af buffeten er tom. Min datter bliver ked af at der ikke er nogen pommesfritter. Flere kunder er utilfredse, men de ansatte lytter ikke til dem, selvom de klager over at butikken reelt er lukket næsten 50 minutter før lukketid. Dårlig stil, dårlig buffet, dårlig service. Overraskende dyr.

21 mars 2026

God Mad

Jeg syntes det var en god oplevelse blandt andet fordi maden var god men der var også meget pænt og rent

30 décembre 2025