Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisch bedrijf! Hele mooie snijplanken besteld. Helaas was een noest losgekomen, dit gemeld, en direct een mooie nieuwe plank gekregen. Heel fijn!! Super bedankt en raad het iedereen aan :).

Noté 5 sur 5 étoiles

Prachtige Walnoot houten snijplank en top service. Van PostNL kreeg ik het bericht dat het pakket wegens schade retour is gegaan. Ik had het de volgende dag nodig voor een cadeau. Na kort contact me... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Een heel mooi messenset besteld bij Sophior namelijk de classic heritage collection met een heel mooie rozenhout handvat. 1 mes had een iets andere kleur dan de andere 3 en is omgeruild voor 1 met de... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 3 sur 5 étoiles

de slijpstaal super, maar aardappelschilmesje misleidend. want was alleen hoesje maar allebei op foto

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin de matériel de cuisine

Écrit par l'entreprise

SOPHIOR is een toonaangevend merk dat zich richt op het aanbieden van hoogwaardige keukenproducten voor de gepassioneerde thuiskoks. Op www.sophior.nl vind je een zorgvuldig geselecteerd assortiment dat vakmanschap, duurzaamheid en elegantie combineert. Van Keukenmessen tot Luxe Accessoires en van Snijplanken tot Koekenpannen. Elk product is ontworpen met oog voor detail en gemaakt van de beste materialen om uitstekende prestaties en een lange levensduur te garanderen. Bij SOPHIOR ligt de focus op kwaliteit en functionaliteit, zonder concessies te doen aan esthetiek. Het merk onderscheidt zich door het gebruik van eersteklas materialen voor een optimale gebruikerservaring. De collectie is bedoeld om je keukenwerkzaamheden te verbeteren met producten die niet alleen praktisch zijn, maar ook een vleugje luxe toevoegen aan je keuken en eettafel. Naast het bieden van hoogwaardige producten, streeft SOPHIOR ernaar om klanten te ondersteunen met deskundig advies en uitstekende klantenservice. Of je nu op zoek bent naar het perfecte mes, een efficiënte slijpoplossing of stijlvolle keukenaccessoires, SOPHIOR biedt alles wat je nodig hebt om je culinaire vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Bezoek www.sophior.nl en ontdek het verschil dat kwaliteit maakt in jouw keuken. Voor inspiratie, tips en advies kun je ook altijd even op onze social media kijken.

Coordonnées de contact

2 étoiles
1 étoile

Sophior uitgelicht

Snelle levering goede communicatie
Topkwaliteit voor een betaalbare prijs

30 décembre 2024

Réponse de SOPHIOR

Goed om te horen, dank voor de feedback!

Origineel cadeau voor familie

Ik heb vier messen besteld als cadeau om aan familie te geven. Zowel jong als oud vond het een heel leuk en origineel cadeau. Het ging om 4 broodmessen. Als je net gaat samenwonen of al jaren getrouwd bent blijft dit cadeau nuttig. Ook is de kwaliteit heel strak en de levering was snel. Het mes heeft een luxe uitstraling.

22 novembre 2024

Réponse de SOPHIOR

Dat is nog eens een mooi cadeau om te geven!

snel geleverd

snel geleverd!
moet de plank nog verder testen, maar ziet er goed uit. heb de grote plank besteld, mooi formaat, en hij is niet te zwaar.

27 novembre 2024

Leuk om te horen, dank!

Noté 3 sur 5 étoiles

de slijpstaal super

11 novembre 2024

Réponse de SOPHIOR

Dank voor de feedback en vervelend dat het schilmes als misleidend is ervaren. Het product dat je hebt besteld heet 'SOPHIOR Mesbeschermer - Schilmes'. We hebben een foto van de mesbeschermer 'in actie' op de website staan, zodat je kunt zien hoe deze om een schilmes past. Onze excuses als dit voor verwarring heeft gezorgd. We nemen contact met je op om te kijken of we iets voor je kunnen betekenen.

Goed spul

Goed spul, een tevreden klant!

12 novembre 2024

Goed om te horen! Dank

Noté 5 sur 5 étoiles

Het resultaat van goed onderzoek!

De Sophior Elegance is een fantastisch samengesteld product. De afwerking van dit mes hoort bij een hogere prijsklasse. Ik was behoorlijk verbaast over de kwaliteit van de geometrie van het snijblad. Daarnaast is het S35VN staal eigen ook van een kwaliteit dat je zelden ziet met een koksmes, laat staan voor deze prijs.

5 novembre 2024

Réponse de SOPHIOR

Dank voor de uitgebreide review, wordt gewaardeerd!

Zeer tevreden over kwaliteit

Bezorging was op tijd en verpakking netjes. Inmiddels een aantal keer de messenset gebruikt en zeer tevreden over de kwaliteit!

31 octobre 2024

Réponse de SOPHIOR

Leuk om te horen en veel (kook)plezier!

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb een goede ervaring met Sophior

Ik heb een goede ervaring met Sophior, omdat zij mij hebben heel goed hebben geholpen met mijn 2de bestelling.
Ik zou ook zeker familie en vrienden Sophior aanbevelen.
Het zijn toppers!!!!
Cynthia Meeng

21 octobre 2024

Réponse de SOPHIOR

Dank voor de positieve review! Fijn dat we goed konden helpen.

Snelle bezorging

Snelle bezorging, mooie verpakking en een prachtig product!

21 octobre 2024

Dank! Leuk om te horen!

Prachtige, scherpe messen

De verzending was snel en netjes verpakt. De messen zien er prachtig uit, vooral vanwege een mooi lemmet. Ze liggen fijn in de hand en zijn niet zwaar. De winterwortels had ik in een mum netjes gesneden. Ik vind dit ook heel geschikt om cadeau te doen.

14 octobre 2024

Réponse de SOPHIOR

Dank voor de positieve reactie, daar doen we het voor!

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb het kelnersmes gekocht als cadeau

Ik heb het kelnersmes gekocht als cadeau, en ik ben ontzettend tevreden met mijn aankoop. Bij een online bestelling is het altijd even afwachten of het product aan de verwachtingen voldoet en op tijd geleverd wordt, maar ik werd absoluut niet teleurgesteld. De beschrijving op de website was volledig accuraat, en het mes werd snel geleverd. Het kelnersmes zelf ziet er prachtig uit: stevig, chique en van uitstekende kwaliteit. Het feit dat het ook nog eens in een mooie, stijlvolle doos komt, maakt het ideaal als cadeau.

6 septembre 2024

Réponse de SOPHIOR

Leuk om te lezen dat het positief is ontvangen, inderdaad een leuk cadeau om weg te geven.

Kwaliteit producten!

Een complete messenset gekocht en onder de indruk van de kwaliteit van de messen. Ze zien er prachtig uit en zijn een echte eye-catcher in onze keuken. De messen liggen prettig in de hand en snijden heel soepel. Absolute aanrader en kom zeker terug voor andere producten.

4 septembre 2024
Avis spontané

Réponse de SOPHIOR

Wat een mooi compliment en uiteraard altijd welkom!

Noté 5 sur 5 étoiles

Hoge kwaliteit en perfecte service

Onder de indruk van de hoge kwaliteit van de geleverde producten! Erg fraai afgewerkt allemaal. De service is ook erg benaderbaar en erg snel; had zelf een foutje gemaakt bij de bestelling en dat is direct opgelost, enorm blij mee!

27 août 2024

Réponse de SOPHIOR

Dank voor de reactie, en goed om te lezen dat onze service wordt gewaardeerd!

Noté 5 sur 5 étoiles

De hele beleving is van hoge kwaliteit…

De hele beleving is van hoge kwaliteit 👍je koopt betaalbare luxe waar je elke dag van geniet. Ik bestelde rond 22/00 ‘s avonds en de volgende morgen kreeg ik de luxe verpakking al bezorgd van PostNL. En het mes zelf dan.. daar kan je een puntje aan zuigen ;)

21 août 2024

Réponse de SOPHIOR

Dat is fijn om te horen, daar doen we het voor!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus