Soravie Avis

TrustScore 3.5 sur 5

3,4

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Your final sale went faster than you anticipated but your company disappeared even faster. This is an ordinary, Chinese drop shipping "business". Good riddance. Too bad this lesson cost me Euro 100 bu... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben aangenaam verrast over de kwaliteit van het toestel. Regelmatig doe ik beroep op kinesist, osteopaat, acupuncturist, fysische arts, dryneedling,...noem maar op. Nog maar 2 dagen, du... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Werden goed op de hoogte gehouden voor met de levering van het bestelde. Eenmaal binnen gelijk geprobeerd en het resultaat was zo als beloofd in de video filmpjes op you tube. Wij zijn zeer tevrede... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Ik wil het nek kussen retourneren omdat het artikel niet naar behoren werkt (veel herrie, moet aan stroom tijdens gebruik), de retourkosten moet ik zelf betalen en het retouradres is ‘vaag’. 19-09:... Voir plus

À propos de l'entreprise

Écrit par l'entreprise

Bij Soravie zetten we ons met hart en ziel in voor het bevorderen van gezondheid, balans en levenskwaliteit. Ons doel is om jou te ondersteunen met innovatieve welzijnsoplossingen die écht verschil maken in je dagelijks leven.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 69 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

168 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Goede ondersteuning

Mijn Soravie kussen stopte steeds kort nadat ik hem had aangezet. Ik heb contact opgenomen met Soravie en ze reageerden gelijk. Na het één en ander nagelopen te hebben, bleek dat de stekker die ik gebruikte niet voldeed aan de specificaties. Deze moet 5V3A zijn. Het kussen werkt nu perfect.

Beste Marjorie,
Wat fijn om te horen dat alles nu perfect werkt en dat ons team u snel heeft kunnen helpen! We vinden het belangrijk dat onze klanten niet alleen een goed product ontvangen, maar ook op ons kunnen rekenen voor duidelijke en snelle ondersteuning.

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen – dit waarderen we enorm.

Prima service en een goede kwaliteit

Prima service en een goede kwaliteit

12 octobre 2025

Beste Hetty,
Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en kwaliteit! We doen ons best om onze klanten de beste ervaring te bieden, en het is heel waardevol om terug te krijgen dat dit ook zo wordt ervaren. Bedankt voor het delen van uw ervaring.

Noté 5 sur 5 étoiles

I had a terrible neck pain

I had a terrible neck pain, specially from my shoulder..since I bought the neck kussen massage I felt less stiff and less pain on my shoulder and neck, the product is actually good,.I'm using it every day for 15 mins before going to bed,

11 octobre 2025

Dear M.M.B Cotino,
Thank you so much for sharing your experience. We’re really happy to hear that our neck massage cushion has helped reduce your shoulder and neck pain. It’s wonderful to know that using it daily has made such a difference for you.

Wishing you continued relief and relaxation.

Kind regards,

Prima product

Prima product. Lekker masagekussen.

11 octobre 2025

Beste Peter,
Bedankt voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met het product en dat u geniet van het massagekussen.

Eerste ervaring is positief

Eerste ervaring is positief. Het is ontspannend en doet deugd aan mijn nek.

10 octobre 2025

Beste Liselotte,
Wat fijn om te horen dat uw eerste ervaring positief is en dat het product ontspannend werkt voor uw nek. We hopen dat u er nog lang plezier van zult hebben!

Een verrassende sensatie

Het kussen is erg fijn en licht van gewicht. Het is verrassend hoe de diverse functies die elkaar afwisselen voor een prettige sensatie zorgen. Nu na een week is de verkramping in mijn nek al een stuk minder.

10 octobre 2025

Beste Tanja,
Wat fijn om te horen dat het kussen u zo goed bevalt en dat u al na een week verschil merkt! We zijn blij dat de verschillende functies bijdragen aan ontspanning en verlichting. Bedankt dat u dit met ons deelt.

Eerste bestelling

Ik heb voor het eerst bij Soravie een Neckflow besteld, mijn vader had veel last van hoofdpijn en ik wilde iets uitproberen dus heb ik hem de Neckflow als kado gegeven. Hij is er erg blij mee.

8 octobre 2025

Beste Lyza,
Wat bijzonder om te lezen dat u de Neckflow cadeau heeft gegeven aan uw vader en dat hij er blij mee is. We hopen dat het hem veel verlichting brengt en dank u wel dat u dit met ons heeft gedeeld.

alles correct verlopen

alles correct verlopen. aanvaardbare wachttijd ivm de levering. geen problemen, top artikel.

25 septembre 2025

Beste Ludo,
Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat alles goed is verlopen en dat u tevreden bent met het artikel.

Product uit China! Vraag voor retour wordt niet beantwoordt

Ik dacht een product uit Nederland te kopen, maar eens de track en trace gekregen, zag ik dat het uit China kwam! Ik wil me beroepen op mijn retour recht maar sinds 3 dagen beantwoorden zij mijn emails niet meer! Een bedrieglijk bedrijf! Zeker hier niets kopen!

8 octobre 2025

Beste Baba,
Wat vervelend om te horen dat u deze ervaring heeft gehad. We willen benadrukken dat we altijd binnen 12 uur op e-mails reageren, en dat we dit graag samen met u netjes willen oplossen.

We vragen daarbij wel om respectvolle communicatie via e-mail, zodat we op een constructieve manier tot een goede oplossing kunnen komen. Kunt u ons bericht beantwoorden, zodat we dit direct kunnen oppakken?

Beste Nathalie,
Wat fijn om te horen dat u al na een week verschil merkt en tevreden bent met het kussen. We zijn blij dat het uw klachten in nek en armen heeft verlicht en waarderen het dat u ons aanbeveelt.

vlotte levering en communicatie

Beste Wouter,
Bedankt voor je positieve beoordeling! Fijn om te horen dat de levering en communicatie naar wens zijn verlopen. We hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Noté 3 sur 5 étoiles

Zorgen voor een oplossing

Na het ontvangen van een Neck flow die niet werkte, ontvang ik nu kosteloos een nieuwe.
Ben blij dat er nu een oplossing wordt gegeven en kijk uit naar de nieuwe Neck flow.

6 octobre 2025

Beste Caroline,

Onze excuses dat je deze ervaring hebt gehad. Dit is uiteraard niet de bedoeling en we begrijpen dat dit erg vervelend voor je is. We nemen jouw melding serieus en zorgen dat dit zo snel mogelijk wordt opgepakt, zodat er een passende oplossing komt. Ons team neemt direct contact met je op om dit netjes af te handelen.

Dropshipping!!!!

Dropshipping!!!!! Exact hetzelfde pruduct te koop op aliexpress incl zelfde foto’s in advertentie als op website

6 octobre 2025

Hoi Nadieh Cremers,
We vinden het jammer dat je niet de moeite hebt genomen om onze vele positieve reviews te bekijken, maar toch een 1-ster review achterlaat zonder zelf bij ons besteld te hebben. Natuurlijk is er veel namaak op de markt en wij kunnen niet garanderen dat de kwaliteit en service hetzelfde zijn als bij ons. Wel vinden we het jammer dat er mensen zijn die op deze manier omgaan en hier de tijd voor nemen. Uiteraard ben je vrij om elders te bestellen, maar wij staan achter onze kwaliteit, service en tevreden klanten.

Lekker ontspannen!

Het was effe moeilijk om het goed aan te zetten, maar nu ontspan ik met heerlijk warme massage!!

5 octobre 2025

Beste Maria,
Bedankt voor je fijne review! We begrijpen dat het in het begin soms wat lastig kan zijn om het apparaat goed in te stellen, maar het doet ons plezier te horen dat je nu heerlijk kunt ontspannen met de warme massage. Geniet ervan!

Super kussen.

Super kussen.

5 octobre 2025

Beste Geoffrey,
Bedankt voor je mooie review! Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met het kussen. We wensen je nog veel comfortabel gebruik toe!

werkt ontspanent

Beste Eric,
Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat het product goed ontspant en naar wens werkt. We hopen dat je er nog lang plezier van hebt.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik was heel septisch , maar dit was onterecht!

Ik was heel septisch naar de doeltreffendheid van het produkt , maar het overtreft mijn stoutste verwachtingen! Wat een zaligheid! Ik gebruik momenteel het kussen ‘s avonds en ‘s morgens , om de dag relax af te sluiten of deze fris te beginnen.

Beste Ilse,
Hartelijk dank voor je uitgebreide en mooie review! We begrijpen dat je aanvankelijk sceptisch was, maar geweldig om te horen dat het product je verwachtingen zelfs heeft overtroffen. Fantastisch dat je het kussen zowel ’s avonds als ’s morgens gebruikt om je dag ontspannen af te sluiten en fris te beginnen. Daar doen we het voor!

Noté 4 sur 5 étoiles

We hebben wat langer moeten wegens einde voorraad.

We hebben wat langer moeten wachten op ons massageapparaat maar het heeft eerlijk gezegd na 3dagen al geloond,zowel voor mijn echtgenote als voor mij,als deze trent zich doorzet zijn we super tevreden.

Beste Jos,
Bedankt voor je eerlijke review en je geduld tijdens het wachten. We begrijpen dat het vervelend is wanneer een product tijdelijk niet op voorraad is, maar fijn om te horen dat het massageapparaat nu zowel voor jou als je echtgenote zijn waarde bewijst. We hopen dat jullie er samen nog lang plezier van hebben!

Aliexpress product

Dit is een goedkoop alibaba product, dat voor 20 euro en soms nog veel minder te krijgen op aliexpress/alibaba. Men doet alsof het ontwikkeld is door Soravie zelf. Eigenlijk gewoon misleiding dus.
Edit: het is niet een soortgelijk product op AliExpress, maar exact hetzelfde product. In tegenstelling tot wat Soravie aangeeft.

Réponse de Soravie

Bedankt voor je feedback. We begrijpen dat er veel vergelijkbare producten online circuleren via platforms als AliExpress of Alibaba. Uiteraard staat het iedereen vrij om daar te bestellen. Wat we in de praktijk vaak zien, is dat klanten snel merken dat de kwaliteit, duurzaamheid en vooral de service & ondersteuning daar bij lange na niet hetzelfde zijn als bij ons. Juist daarom komen veel mensen uiteindelijk toch bij ons terug omdat ze zeker willen zijn van een product dat écht werkt, mét betrouwbare garantie en service.

Daarnaast hebben we helaas geen bestelling onder jouw naam in ons systeem kunnen vinden. Mocht je toch een aankoop bij ons hebben gedaan, neem gerust even contact met ons op zodat we dit samen kunnen nakijken.

Aanrader

Product snel geleverd en voldoet aan verwachting. Ook de after sales was prima snel en persoonlijk

Beste Henk,
Hartelijk dank voor je mooie review! Fijn om te horen dat zowel de levering als de after sales snel en persoonlijk naar wens zijn verlopen. We waarderen je aanbeveling en hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Team Soravie

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus