2,6

Bas

Aucune trace de demande d’avis

Total neseriosi

Total neseriosi! Am comandat 10 panouri solare, trimise dupa 2 saptamani ! Livratorul, cu o masina, vai mama ei, fara oblon coborator, fara transpalet, fiind obligat sa descarc panourile manual! Nu ca ar fii fost o problema, dar sunt cardiac si nu pot face efort. Nu au anuntat cum se face manipularea ,sa pregatesc ajutoare!
Specific romanesc, dezagreabil!! Pe site transportul costa 20 lei ,dar la livrare au mai cerut 400 ron, atentie!! , Nu recomand!

27 avril 2026

Absolut oribil

Absolut oribil.

Comenzi trimise incomplet, ajutor ulterior pe rezolvarea situației zero

5 février 2026

Recomand

Recomand, am primit comanda in 2 zile lucratoare confirm desciere, produsul comandat e tricicleta copii.

12 janvier 2026

They are not serious

They are not serious! It took them 23 hours to cancel my order, on the grounds that they are out of stock. Yesterday, after I placed the order, I wrote them an email and they didn't bother to answer. Today, when I called them to see what the problem was, why the order was canceled, an arrogant and insensitive "lady" Laura answered, who doesn't even know how to behave with customers! Don't order, better buy from somewhere else. She didn't even ask for my name or order number, she knew what the order was about.. you can imagine how "crowded" they are.

23 décembre 2025

Am făcut comanda de ATV

Am făcut comanda de ATV , a dispărut și contul și comanda după ce am discutat telefonic cu ei ! Feriti-va de ei ! Nu plătiți online sub nici o forma !!!

3 novembre 2025

Am comandat doua camere supraveghere…

Am comandat doua camere supraveghere deoarece urma sa plec in concediu iar asta mi-ar fi facut concediu mai linistit
Totul bine am primit confirmarea pentru comanda , confirmarea ca a fost trimis , iar in ziua in care ar fi trebuit sa primesc comanda am primit mail cu comanda mea anulata fara motiv
In concluzie nu se merita sa alegeți sa comandati dupa site fantoma mai bine alegeti website-ul companiilor mai mari desi poate putin mai scump dar aveti garantia unui eventual retur sau defectarea obiectului in perioada de garantie

26 août 2025

Am cumparat un atv pentru copii cu 2000…

Am cumparat un atv pentru copii cu 2000 de lei. Ziua urmatoare am vazut ca nu e stricat. Au vrut sa ma puna sa platesc returul sa il repare, au refuzat sa imi dea banii inapoi conform legii. Am trimis atv ul de 3 ori la ei sa il repare si mai rau l-au stricat.

Grija mare! E un site unde primesti o mare teapa! Am facut reclamatii peste tot cu 0 rezultate!

19 décembre 2024

Nu recomand

Nu recomand, am comandat ,au trimis în colete diferite ( transport separat pentru fiecare deși am menționat împreună) relații cu clienții puse la dispoziție efectiv își bat joc de clienți cu răspunsuri batjocoritoare și închid telefonul,

13 janvier 2025

Finger weg!!!

Finger weg!!!! Man besteht etwas und kommt gar nicht im Post !!! Abzocke !!!!

13 janvier 2025

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit