Jag besökte south soles nyligen och jag måste säga att jag är otroligt imponerad. Från det ögonblick jag klev in genom dörren möttes jag av en varm och välkomnande atmosfär. Personalen var vänlig och... Voir plus
Måste säga att detta är den bästa skobutiken i Sverige garanterat! Har aldrig sett så pass stort sortimet av limiterade skor någonstans i Sverige. Jättetrevliga ägare som hjälpte till och kunde sv... Voir plus
Varan motsvarar inte förväntningarna samt att jag väntar på instruktioner för hur jag ska gå tillväga för att göra en retur.
Företagsbeskrivning för South Soles (för Trustpilot): South Soles är en av Malmös största och mest välrenommerade sneaker- och streetwearbutiker, belägen i hjärtat av Mitt Möllan Centrum på Claesgatan 8, 214 26 Malmö. Hos oss hittar du ett exklusivt och noggrant kurerat sortiment av limiterade sneakers och kläder från världsledande varumärken som Jordan, Nike, Adidas, Louis Vuitton, Moncler och många fler. Vi brinner för att erbjuda våra kunder det allra senaste inom sneakerkultur, street fashion och premium lifestyle-produkter. Oavsett om du är en samlare, sneaker-entusiast eller modeintresserad hjälper vårt kunniga team dig att hitta unika produkter som speglar din personliga stil. South Soles är mer än bara en butik, vi är en mötesplats för sneakerheads och modeälskare i hela Skåne och Sverige. Hos oss står autenticitet, kvalitet och personlig service alltid i fokus. Besök vår fysiska butik eller vår webbshop för att upptäcka de hetaste släppen och tidlösa klassiker. Vi hjälper dig att ta din stil till nästa nivå.
Claesgatan 8, 214 26, Malmö, Suède
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Det var mycken trevligt bemötande. Service är första klass. Rekommenderar butiken till alla!
great service , authentic product and was nicely packaged as fast delivery. Good communication from customer service standpoint
Pratade med en super trevlig person
Och varan jag beställde kom jättefort. Bara plus för denna butik!

Réponse de SouthSoles: Sneakers Butik i Malmö
Bra och snabb kundservice och snabb leverans. Tog bara 3 dagar att få hem varan. Är väldigt nöjd med mina nya sneakers.
Tack så mycket för en bra affär.
/Mathias

Réponse de SouthSoles: Sneakers Butik i Malmö
Bra utbud, mycket trevlig personal. Jag har handlat från dem med förtroende sedan dag ett. För mig är de bäst i Sverige! Det är min åsikt. Jag rekommenderar alla att köpa från dem.

Réponse de SouthSoles: Sneakers Butik i Malmö
Fick snabbt svar när jag frågade om när leveransen skulle komma

Réponse de SouthSoles: Sneakers Butik i Malmö
Dom hade mina allra mest älskade Nike Air Rift. Skorna sålde snabbt ut hos Nike så jag blev så glad när jag lyckades hitta dom hos SouthSoles. Snabb och punktlig leverans, bra betalningsalternativ. Och såklart, älskar skorna!

Réponse de SouthSoles: Sneakers Butik i Malmö
Riktigt kunniga inom skor och exklusiva kläder samt mycket trevlig och hjälpsam personal. Rekommenderar starkt.

Réponse de SouthSoles: Sneakers Butik i Malmö
Bra leverans. Fina skor och bra klistermärke man fick till. Lite overprice, men servicen väger upp