Specialdogsshop Avis

TrustScore 2.5 sur 5

2,4

Fint produkt. Dog var alle lakseruller bløde og rimelig optøede ved ankomst og det samme med noget af en rulle andet kød, der havde ligget i samme side af kassen. På rullerne står der at indhold... Voir plus

Min pakke blev sendt til min fraflyttede adresse, trods jeg havde ændret den på både ordren og profilen. En vare manglede og jeg fik ikke nogen information om hvorfor, men beløbet dog refunderet et p... Voir plus

Jeg fik virkelig god vejledning over telefonen til de rigtige produkter, for der er meget at vælge mellem, og oplevede hurtig ekspedition af varerne. Min hund er normalt småtspisende, men er helt vild... Voir plus

Købte “universalkamme” som anbefales af Specialdogs til Cavapoos og bevares, de tog da også underulden, men de har skåret pelsen i stykker og ødelagt mere end de har gavnet. Min hundefrisør var choker... Voir plus

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

352 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Her "køber du ikke bare en hund": Du adopterer en af Jeanettes elskede børn ❤️

Jeanette og teamet hos Specialdogs får 5 stjerner af os:

1 for den fantastisk dejlige hund vi har fået, som passer lige til os. 1 for den grundige ansøgningsprocedure. 1 for heldags-hvalpekurset og at det er så let at få købt alt samlet på afhentningsdagen. 1 for alt den hjælp vi kan få (og får løbende) - herunder "manualen" til den første udfordrende tid. 1 for alt den inspiration vi får til "det gode liv med en Doodle" i den lukkede Facebookgruppe for kunder.

Og kunne vi give flere stjerner havde vi gjort det: For engagementet. For den enorme viden. Fordi man altid kan skrive og ringe. For alt den viden, der ligger tilgængelig online. For "advarslerne" om at det er en stor beslutning, et stort ansvar og svært (!). For Doodletræf og diverse træningsdage. Og og og.

Vi havde ikke turdet købe vores første hund andre steder.

4 avril 2020

Super

Nem og hurtig ekspedition - selv i denne coronatid. Vil klart anbefale Specialdogsshop.

26 mars 2020

Hurtig levering. God kundeservice, hvor jeg fik grundigt svar på mine spørgsmål. Der var desuden en lille snack med til hunden i pakken

17 mars 2020

Man må yde før man kan nyde ;-)

Kan anbefale alle at købe doodle ved specialdogs. Lad jer ikke skræmme når der bliver stillet krav til jer som ny hundeejer, i får til gengæld alt den hjælp i har brug for.

16 mars 2020

Hurtig levering og godbidder af kød i…

Hurtig levering og godbidder af kød i høj kvalitet.
Når jeg køber godbidder hos Specialdogs, så VED jeg, at kvaliteten er tjekket og af høj kvalitet, ellers ville de ikke sælge dem.

7 mars 2020

perfekt betjening og levering

Rigtig god betjening og levering som lovet. Og så er det så hyggeligt og dejligt, at der ligger lidt godt til hunden når barf kassen åbnes <3

24 février 2020

Dårlig service ved reklamation ifm…

Dårlig service ved reklamation ifm portoomkostninger og de er svære at komme i kontakt med.

2 janvier 2020
Logo de Specialdogsshop

Réponse de Specialdogsshop

Kære Pawline. Du havde købt en kæmpe plast kurv til din hund og fandt efter levering ud af at den var for stor til din hund. Du kontaktede os samme dag og Asbjørn tale længe og flere gange i telefon med dig og prøvede at hjælpe dig med at finde noget andet du kunne blive glad for. Det der egentligt var træls var at, da du skulle returnere denne store kurv, som du alligevel ikke ønskede, som dog intet fejlede, men som blot var et fejlkøb fra din side, ja så kostede det en bundegård at sende den retur til os. Men det var ikke en "reklamation" så du måtte desværre selv betale for returportoen. Vi tilbageførte dog beløbet for varen omgående. Vi er kede af din dårlige oplevelse, på trods af vores store indsats for at hjælpe dig :-)