Speglarfordig Avis

TrustScore 3.5 sur 5

3,4

Hurtig levering. Produktet i top. Eneste lille minus. Hængslerne til ophængning er ringe kvalitet og kan ikke trække skabet ind til væggen og krogene er dobbelt så lange som nødvendigt.

Jag läste lite recensioner innan jag handlade här och upplevde att många gnällde på ljudet så jag hade inte så höga förväntningar på bluetooth högtalarens kvalitet . Men det var till och med sämre än... Voir plus

Spegeln kom fram hel. MEN varken belysning, klocka eller värmemattorna fungerar!! Alla touchknappar står bara och blinkar. Ringer man till kundservice så hamnar man i Storbritannien och dom ber en bar... Voir plus

Ok men inte mer. Själva belysningen och kabeldragning går i en vanlig kabelkanal för 50 kr. Inga stöd i ytterkant på en halvcirkel spegel vilket skapar risk för skav och märken på väggar. Ljusslingan... Voir plus

1. Rénovateur de salle de bains

Informations provenant de diverses sources externes

Letar du efter en unik spegel? Du kan skapa den själv! Modern inredning för ditt badrum.

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

362 avis

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

18 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Lång leveranstid.

Lång leveranstid.
Dåligt ljud i högtalarna.
Går ej att dimmra.

30 avril 2021

God morgon,
Snälla, ber om ursäkt för den obehagliga situationen.
Vi skickade mer information på din e-post.
Skulle du vara så snäll och kolla in den?
Artforma

Hade problem att få leveransen

Hade problem att få leveransen.
Fick inte aviseringar från UPS men när jag väl pratat med dom så gick det jättebra. Därav bara 4 stjärnor. Annars kanon.

22 avril 2021

Själva spegeln är bra men tillbehören…

Själva spegeln är bra men tillbehören och lamporna är mycket sämre än jag fick intryck av på hemsidan

19 avril 2021

God morgon,
Snälla, ta vår uppriktiga aplogi för denna obehagliga situation.
Skulle du vara så snäll och svara på vårt meddelande via e-post och berätta mer om det? Vi vill hjälpa dig eftersom din tillfredsställelse är mycket viktig för oss.

Väldigt nöjd

Väldigt nöjd. Lätt att koppla in och montera. Ett tips är att inte använda de krokar som följer med om det är gipsvägg bakom klinker/kakel. Bättre att använda en hängskena. Finns på Bauhaus, man kapar till den i rätt längd. Blir bättre viktfördelning.

18 avril 2021

Perfekt spegel!

Spegeln levererades enligt tidplan, och har ingenting att anmärka på produkten i helhet. I leveransen ingick även infästningar för montage.

Tack för ett bra jobb!

30 mars 2021

God morgon,
Snälla, ber vår ursäkt för den obehagliga situationen.
I det här fallet, skulle du vara så snäll och berätta för oss varför tror du det? Vi är verkligen tacksamma för information eftersom din tillfredsställelse är mycket viktig för oss.

Vår spegel

Vi är nöjda med vårt köp. Spegeln är anpassad till oss och det kunde vi inte få någon annanstans. Det enda som jag är lite missnöjd med är att inte det elektriska var färdigkopplat. Det var bara inte att sätta en kontakt i vägen. Det måste kopplas ihop ev en elektriker.

3 mars 2021

Kom inom tidsramen, men....

Kom inom tidsramen. Har inte monterat den än dock.
Svårt att kommunicera med företaget, de är inte nåt vidare på engelska verkar det som.
Det var också svårt att få svar på frågan om den klarar av att dimras med vanlig strömbrytare på väggen. Lite svårt att förstå vad det är dem menar med ”dual color”. Lite mer info om detta på hemsidan hade varit att föredra!
Chatten på hemsidan är synd att kalla för chatt då det tog ca ett dygn innan de svarade mellan varje fråga.

Men! Spegeln är troligt fin och köper lätt en till nästa gång! 😀👍

25 février 2021

God morgon,
DUAL-färgen är en omkopplare tillgänglig på vår webbplats som har följande funktion som du nämner om - den dimmar lysdioder runt spegeln. Touch-omkopplaren i väggen har inte det här alternativet.
Vi skickade e-postmeddelandet med mer information, skulle du vara så snäll och kolla in den? Din tillfredsställelse är mycket viktig för oss.