Ich bin begeistert von den Löffelchen von Spoon Moments. Ich liebe die Ginger Spoons. Ich kann auch nicht bestätigen, dass bei E-Mails nicht geantwortet wird. Meine Fragen wurden immer korrekt und... Voir plus
Lisez les avis des autres
Achtung Abzocke!! In der Googleanzeige wird mit 29.99€ geworben. Im bestellprozess dann aber 32,99 verlangt. Auf Rückfrage wurden zusätzliche Löffel zugesagt.. Natürlich nicht im Paket enthalten.. A... Voir plus
L'entreprise a répondu
Om een cortisolpiek in de ochtend te verminderen, drink ik 's ochtends geen koffie meer, maar begin ik de dag met een Matcha Spoon van Spoonment. Dankzij deze switch voel ik me veel meer ontspannen en... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Spoon Moment is het nieuwste theeritueel om van te genieten. Onze biobased theelepels gevuld met Chai, Matcha, Gember, Blue Matcha of Kurkuma bieden een geluksmoment voor jezelf, waarbij je een bewuste keuze maakt om lichaam en geest te voeden! Voeg deze must-have toe aan je ochtendritueel, start je werkdag op kantoor met een momentje voor jezelf, geef jezelf tijdens de lunch een energieboost of sluit je drukke dag in alle rust af tijdens jouw self-care routine. Creëer op ieder moment van de dag jouw eigen ritueel met de Matcha Spoon, Chai Spoon, Blue Matcha Spoon, Ginger Spoon en Curcuma Spoon!
Coordonnées de contact
Wateringweg 60, 2031EJ, Haarlem, Pays-Bas
- 023 532 4418
- info@spoonmoment.com
- spoonmoment.com
Aucune trace de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Spoon Moment is meer dan alleen een…
Spoon Moment is meer dan alleen een theespoon, het is een eerbetoon aan de kunst van het theedrinken. Een elegante en mindful toevoeging aan elke theecollectie, die je zal doen herleven en inspireren.
Proost op Spoon Moment!
Wat een ontdekking
Wat een ontdekking! Ik had dit nog nooit geprobeerd, maar ben alvast een fan en zal zeker nog een bestelling plaatsen. Top, een aanrader dus!

Réponse de Spoon Moment
Spoon moment een goed werkend product en ook lekker.
Gebruik Spoon moment nu een tijdje nadat een collega mij er op
attendeerde.
Had van de collega een aantal verschillende smaken gekregen.
Daarna zelf 2 dozen Ginger spoon besteld. Ginger spoon
werkt bij mij zeer goed. Een ontsteking was na het gebruik van één week volledig weg.
Ben zeer tevreden over de spoon tea en mede over de goede uitleg van de diverse soorten spoon tea.
Heb nu alle 4 de varianten van spoon tea.
Kan het product aanraden mits met goedkeuring van deskundige indien nodig.

Réponse de Spoon Moment
Fantastisch zonder al te veel gedoe een…
Fantastisch zonder al te veel gedoe een gezond en lekker drankje echt genieten elke keer weer! Ik heb het al aan verschillende mensen doorgegeven want ik ben echt fan! Ik ga binnenkort ook op vakantie en die spoons nemen gelukkig niet veel plek in je valies! Maar maken momenten zoveel mooier

Réponse de Spoon Moment
Elke thee laat zich smaken.
Elke thee laat zich smaken, vooral als het zetten als een fluitje van een cent loopt.
Makkelijk, eenvoudig.
Elke spoon verandert in lekkers.
Bedankt om deze thee-zetten zo eenvoudig is.

Réponse de Spoon Moment
Nicht günstig, aber natürlich und lecker
Die Tees sind zwar nicht preisgünstig, aber natürlich und lecker. Werde mir sicher ab und zu eine Lieferung gönnen. (vor allem der ChaiTee hat es mir angetan)

Réponse de Spoon Moment
Serieus een super goed product
Serieus een super goed product, smaken zijn echt top 👍
Zelf ben ik verslaafd aan de ginger spoon, als ik me wat grieperig voel, is dat na een theetje weer helemaal verdwenen
Ik was voorheen nooit een fan van thee
Ik was voorheen nooit een fan van thee, sinds dat ik ooit een sample heb ontvangen van dit vloeibaar goud kan ik mij zonder niet meer voorstellen.
Het is geweldig en ik merk dat ik sinds ik de spoons gebruik m’n hooikoorts zo goed als weg is en ik nauwelijks meer verkouden ben.
Verder vind ik de instagram pagina geweldig en zeer educatief, de velen tips en leuke weetjes die de spoonsisters online gooien zie ik nergens!
One of a kind!

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.