Sports-headset Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Goddag. Her sidder man, i al sin 66 årige forfængelighed, og ind dumper et "Multi Ur". Forpligtende? Åhhhh jo. Med er en rar hilsen fra Magnus, og to flødekarameller!! Spørgsmålet er ikke om uret fun... Voir plus

Abingo hørertelefonerne er virkelig min redning på løbeturene. Supergod lyd, som får kilometerne til at føles lettere med alle mine yndlingshits. Hvis du har sarte ører i vind og kulde og nemt får... Voir plus

Intet at udsætte på bestilling og levering. Men produktet Sport Cozy 2.0 høretelefoner, er skammeligt ringe. Dårlig lyd i blæsevejr, sidder elendigt i øret ved den mindste sved påvirkning, man ska... Voir plus

Bestilte SmartFit SH2 - Smartwatch aktivitetsur Appen WearPro skal installeres og den skulle kunne tracke hvor man har gået, men uret går død og vil ikke gemme. Sports-headset kontaktede mig og for... Voir plus

1. Magasin Hi-Fi

Écrit par l'entreprise

Vi har et stort udvalgt af lækre trådløse høretelefoner og smartwatch, som du kan bruge på løbeturen, arbejdet eller bare derhjemme. Vores produkter er af høj kvalitet og sælges til en skarp pris. Vi har gratis fragt og dag-til-dag levering på alle vores produkter.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

942 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

13 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Jeg synes det er så træls at når man…

Jeg synes det er så træls at når man sender en pakke retur til sport-headset og post nord er skyld i at pakken ikke er noget frem så skal det gå udover mig og min 899kr -
Sport-headset
Kunne godt hjælpe og kontakte PostNord som de nævnte i deres e-mail :/

10 août 2023

Virkelig dårlig kundeservice

Virkelig dårlig kundeservice.
Ikke tilfreds med produktet og får ingen svar på mails som er skrevet til kundeservice. Virkelig dårlig stil samtidig med der ikke er et tlf nummer man kan ringe til.

31 août 2023

Fortrukne til ure og headset

Jeg har netop gennemført min anden handel hos Sports-headset og står for at skulle handle hos dem om lidt igen.
De har gode priser, sender Meget hurtigt og yder en service der er helt i top. Er der tvivl eller mangler ved produktet, så finder de lynhurtigt en god løsning for kunden.

1 août 2023

Dårligst service og kommunikation.

Dårligst service.
Købte et ur, sendte det retur, pakken blev ikke henter og kom retur til mig. Skrev et hav af mail og på deres fb side, men de svarede ikke og kan ikke ringe til dem. Da de endelig svarede, sendte de en pakke label. Jeg sendte uret retur igen, men måtte huske dem på at hente pakken.
Efter de havde hentet pakken, hørte ikke noget, skrev igen til dem.
Købte uret den 8/6 og fik pengene retur den 19/7.

19 juillet 2023