SportsGadgets Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Der var lidt problem med leveringen, men SportsGadgets informerede godt om det :)

L'entreprise a répondu

SportsGadgets har være helt fantastiske!! Efter store problemer med et andet firma var det en lettelse at handle med SportsGadgets som oven i købet prøvede at hjælpe os med problemerne med det ande... Voir plus

1. Magasin d'articles de sports
  2. Magasin d'accessoires de vélo
  3. Magasins d'appareils de fitness
  4. Magasin d'articles de course à pied
  5. Magasin de skateboards
  6. Magasin de sports d'hiver

Écrit par l'entreprise

Vi sælger SportsGadgets til mænd og kvinder i alle aldre. Vores fokus ligger på kvalitet, funktion og udseende, og vi brænder for at sælge produkter, der imødekommer de specielle behov, du som sportsudøver vil støde på. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

28 avis

Demande des avis aux clients

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

en hurtig og pålidelig virksomhed

en hurtig og pålidelig virksomhed, mange tak for din interesse og relevans

18 janvier 2023

Hej Osman
Tusind tak for den positive feedback, de venlige ord og de 5 stjerner - det er vi rigtig glade for!

Super service

Super service, fik send en ordre to forskellige steder uden problemer, hurtig levering. Anbefaler 100%

12 février 2023

Hej Irene
Tusind tak for de 5 stjerner og den positive feedback - det sætter vi stor pris på!

SportsGadgets

Der var lidt problem med leveringen

25 avril 2018

Hej Rikke
Tusind tak for de positive ord, din feedback og de 4 stjerner. Vi giver nu flere muligheder for levering, og har tilføjet DAO365 for at sikre vores leveringer.

Er meget tilfreds

Hurtig og god service

3 mars 2017

Hej Jess
Tusind tak for de positive ord og de 5 stjerner, dem er vi rigtig glade for.

Super hurtig levering

Billigt og godt produkt, og mega hurtig levering👍🏼

27 décembre 2016

Hej Jk
Ja, vi fik leveret ret hurtigt. Tusind tak for den gode anmeldelse og de 5 stjerner, dem er vi rigtig stolte af.

🎉 Rigtig godt nytår 🎆

Hurtig ekspedering - god produkt

Jeg føler at jeg har fået et godt kvalitetsprodukt og ordren ekspederedes med en gang med en personlig touch. Post Nord gjorde også sit arbejde godt med sms vedrørende pakken hele vejen til postkassen.

4 décembre 2016

Hej Annika
Tusind tak for de positive ord, og de 5 stjerner - dem er vi rigtig glade for og stolte over.

Vi er rigtig glade for at høre, at du føler at du har fået et godt kvalitetsprodukt, som er det vi konstant stræber efter at have i vores sortiment. At Post Nord så også har gjort et godt arbejde i en travl tid, bringer glæden helt i top.

Vi ønsker dig en rigtig god december :-)

Hurtig og god service

Fik pakken 2 dage efter bestilling, 2 dage efter modtagelse tjekke Sportsgadgets om jeg havde fået pakken, da de ikke kunne se den på track@trace, det er god stil. Har købt meget på nettet uden denne form for ansvarsfuld service 😃

17 novembre 2016

Utrolig venlige og fedt segboard

SportsGadgets har være helt fantastiske!!
Efter store problemer med et andet firma var det en lettelse at handle med SportsGadgets som oven i købet prøvede at hjælpe os med problemerne med det andet firma.
Og så er det et fedt segboard!!
Tak for hjælpen og for handlen.

21 octobre 2016

Segboard

Vi fik købt segboard til vores søn og vi fik en god service af Nicolaj . Varen er i god kvalitet og virker som den skal.

20 septembre 2016

Super professionelt

Har kun rosende anderkendende ord. Var yderst tilfreds. Tillidsfuldt og et trygt at handle her.. Kundeorienteret og venlig behandling.
Vi er så tilfredse. Anbefaler helt klart sportsgadgets.

17 septembre 2016

Siden kan anbefales

Jeg købte bælte taske med lys. Den fungere super fint, når der skal luftes hund og løbetrænes. Tasken blev leveret hurtigt og uden problemer.

8 août 2016