L'entreprise a répondu
Hurtig bekræftelse på ordren og hurtig levering. Gode til at følge op og man mærker de brænder for det. Et brand jeg helt sikkert gerne ville reklamere for. Hilsen Hawaii Michael
L'entreprise a répondu
Giver kun 1 stjerne for ikke at svare på henvendelser, men til gengæld var leveringenstiden hurtigt så vi ender på 2.
L'entreprise a répondu
Triathlonshop har flere gange hjulpet mig last minute med top udstyr inden race, senest da min gamle våddragt stod af, der fremskaffede Triathlonshop en helt ny og meget svært skaffende Orca dragt så... Voir plus
L'entreprise a répondu
🏊♂️🚴♀️🏃♂️ TRIATHLONSHOP.DK – Din dedikerede partner til svømning, cykling og løb - men i høj grad også før, under og efter dit race! Velkommen til **Triathlonshop.dk** – Danmarks mest specialiserede webshop for triathleter på alle niveauer. Uanset om du er elitesportsudøver med fokus på marginal gains, eller nybegynder på vej mod din første sprintdistance, finder du alt det nødvendige udstyr hos os. Vi har håndplukket et sortiment af topkvalitetsprodukter fra førende mærker inden for svømning, cykling og løb. Vores udvalg dækker alt fra våddragter, tri-dragter og cykelhjelme til energiprodukter, GPS-ure og vedligeholdelsesgrej – alt sammen nøje udvalgt med triathlonsportens krav og passionerede udøvere for øje. Hos Triathlonshop.dk kombinerer vi ekspertise, passion og personlig service, så du får den bedste oplevelse – både før, under og efter dit køb. Vi er selv triathleter og forstår dine behov, uanset om målet er podieplacering eller personlig udvikling. **Triathlon er ikke bare en sport – det er en livsstil.** Og hos Triathlonshop.dk er vi med dig hele vejen.
Bibliotekvej 53B, 1. sal, 2650, Hvidovre, Danemark
Demande des avis aux clients
A répondu à 60 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures

Réponse de Triathlonshop
Et brand jeg helt sikkert gerne ville reklamere for.
Hilsen Hawaii Michael

Réponse de Triathlonshop
Vi bookede en tid hos Triatlonshop for at få hjælp til valg af våddragt til vores første triatlon, og det var en virkelig god oplevelse. Vi fik kompetent og ærlig rådgivning, masser af gode tips til både Triathlon og Ironman samt hjælp til at finde den helt rigtige våddragt der passede bedst til os. Det var tydeligt at mærke, at sporten er en passion, og servicen var helt i top fra start til slut. Som ekstra bonus fik vi også en rigtig god pris. Kan varmt anbefales!

Réponse de Triathlonshop
Fra jeg bestilte gik der maks 2 dage og det var en Havtakse som jeg bruger til OPW swim....sikkerheden skal være i top og det er den nu ...Tak for hurtig levering

Réponse de Triathlonshop
Jeg er godt tilfreds med firmaet. I leverer det jeg har bestilt.

Réponse de Triathlonshop
Fantastisk service i butikken meget imødekommende og hjælpsom

Réponse de Triathlonshop
Jeg ville gerne give 5 stjerner. Jeg har fuld forståelse for at man vælger kun at sende pakker 2 gange i ugen, for at kunne holde prisen på fragt nede. Men det undre mig at prisen for fragt så stadig er 49 kr. Hvor den er 39 kr 90% af de steder hvor man sender med det samme.

Réponse de Triathlonshop
Fantastisk service 😊 bestilte torsdag og fik varen fredag

Réponse de Triathlonshop
Super god oplevelse at handle hos Triathlonshop.dk. Godt udvalg og super fine priser. Jeg kommer helt sikkert til at handle hos jer igen 👍

Réponse de Triathlonshop
Super hurtig betjening og mulighed for at afvente mine købte vare. Skrev til firmaet om jeg kunne bestille og afhente samme dag, det kunne jeg sagtens og det lå klar kort tid efter.
Relativt go hjemmeside der dog kan virke lidt rodet. Jeg oplevede et Google fungerer bedre til at finde varer. Gode priser - jeg fandt i al fald det jeg manglede til gode priser. Desværre fik jeg ikke hele min bestilling og fik ingen forklaring på hvorfor jeg fik 3 ud af 4 bestilte kæder. En forklaring havde været fin, men går ud fra lagerstatus ikke stemte overens med hjemmesiden, hvilket jeg har forståelse for. Tak for handlen, jeg vil ikke tøve med at bestille igen eller anbefale jer til andre.