Sportsrehab Avis

TrustScore 3.5 sur 5

3,7

Upplever strumpan väldigt stor i storleken, känner ingen kompression alls. Välj gärna en mindre storlek. Tycker också den blir lite otymplig under fotvalvet och hamnar den lite fel så upplever jag att... Voir plus

Har under lång tid haft extremt ont I vänster armbåge (tennisarmbåge), eftersom jag går med rollator så blir det belastat hela tiden. Sökte på epikondylitbandage och hittade ett som ser ut som en stru... Voir plus

Produkten jag handlade hade jag haft innan och var nöjd med, supporten när jag beställt 2 men bara fick en levererad, tog två mail innan respons och det rättades till. Finns ingen telefonsupport tro... Voir plus

Beställde en produkt utefter angivna mått men den sitter tyvärr inte alls bra. Fick möjlighet att byta till större storlek men eftersom konstruktionen inte var den bästa, valde jag att returnera den... Voir plus

1. Magasin d'articles de sports
  2. aussi dans
  3. Boutique de santé et beauté
  4. Magasin d'articles de course à pied
  5. Magasin de matériel médical
  6. Service de prothèse et orthèses

Sportsrehab – Sveriges bästa specialbutik för motions- och idrottsskaderelaterade stöd och skydd. Våra produkter används dagligen av sport och elitidrottare runt om i hela världen och vår största samarbetspartner Bauerfeind har tillverkat ortoser och andra medicintekniska produkter ända sedan 1929. Som ett tecken på deras gedigna kunnande och erfarenhet är de också, som enda tillverkare, samarbetspartner till de Olympiska Spelen.

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

145 avis

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

23 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Beställde o betala men fick ej varan

Beställde 2 knäskydd för en tusenlapp styck som skickades via postnord. Fick ett meddelande om att den va levererat men fanns inget när ja kom hem. Har därefter försökt både via mail och telefon att fä tag på kundtjänst för att se om dem kan undersöka saken men har inte fått något svar på 2 veckors tid.

Har använt ett sådant knäskydd tidigare som funkade bra men kommunikationen som sagt funkar inte alls...

27 mai 2024

Snabb leverans och kvalitets produkter

Snabb leverans och kvalitets produkter. Har köpt två knästöd för artros och meniskskada samt en väst för att lindra smärta i rygg och axlar genom bättre kroppshållning. Jag är mycket nöjd med dessa hjälpmedel. Har användning för dem varje dag, vid promenader och tennisspel. Rekommenderas!

25 mars 2024

Mycket seriöst företag

Mycket seriöst företag. Snabb leverans till brevlåda nästa dag. Inga problem med reklamationer. Det enda negativa var att vid beställning kunde man inte få en större försändelse som inte går ner i brevlådan till ombud utan det hamnade trots ett värde på över 1000kr på yttertrappan.

26 février 2024

Extremt dålig service

Jag har retunerat produkten ( som inte stämde i måtten) och inte fått någon bekräftelse att de mottagit paketet på 1 månad. Har försökt kontakta dem på mail men ingen svarar. Mycket DÅLIGT!

25 décembre 2023

Otroligt krånglig retur

Otroligt krånglig retur. Har fortfarande inte mottaget varken bekräftelse på att de tagit emot min retur, eller fått återbetalning. Försändelsen levererades till Sportsrehab för 11 dagar sedan..

6 février 2024
Avis spontané

Inget stöd av hälseneskydd

Beställde skydd för hälsena men tycker inte den är till någon nytta. Den värmer bara lite men ger inget stöd. Har haft problem med ömmande hälsenefäste på utsidan av foten i snart ett år.

28 décembre 2023