Programista - deweloper tego serwisu to DEB!L. Jeżeli masz ustawioną notyfikację o nowych ulubionych ofertach-zapytaniach, to po pojawieniu się przedmiotu - każdego dnia będziesz "zawalany" powiadomie... Voir plus
L'entreprise a répondu
Uwaga na darmowy miesiąc dla konta firmowego! Strona Sprzedajemy.pl jest niejasno zbudowana – brakuje intuicyjnej opcji usunięcia konta oraz anulowania subskrypcji. W efekcie użytkownicy, intuicyjnie... Voir plus
L'entreprise a répondu
Sprzedajemy.pl reprezentuje obecnie poziom dawnej TABLICA.pl -Prosty, -przejrzysty, -szybki i -bez limitów. Do pełni szczęścia brakuje umowy z InPostem na wysyłki w dobrych cenach. Byłby wtedy to g... Voir plus
L'entreprise a répondu
Po umieszczeniu przed 2,5 roku tumu ogłoszenia ,zwróciłem się z prośbą o odnalezienie w archiwum portalu jej treści. Ku mojemu miłemu zaskoczeniu w szybkim tempie otrzymałem informację zwrotną z pełną... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 62 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Można się zarżnąć i tak ta platforma nie ma przyszłości. Niestety ale wraz z rozwojem technologii debilizm się mocno rozwija. Ludzie się pytają co to jest, jak tu kupować, nie wiedzą jak się poruszać. Moderatorzy potrafią zarżnąć interes z którego mają pensje. Jak się niszczy tych co ogłoszenia wystawiają to po co prowadzić taką platformę. Koszty komercyjne wystawiania ogłoszeń wzięte z kosmosu. Ktoś tu już napisał, że tu jest słaba oglądalność. I to jest prawda. Na szczęście jest prawo rynku. I takie debilne postępowanie może oczekiwać odpowiedniego wyniku. Szkoda marnować czasu na wystawianie ogłoszeń jak jeden bezmyślny debil wszystko kasuje. No ale takie smartfonie czasy. Smartfony nie mają jeszcze funkcji myślenia.
Strona widmo, założyłam konto lata temu i do dnia dzisiejszego nic tam nie sprzedałam. Zerowe zainteresowanie, wyświetleń też jak na lekarstwo. Szkoda czasu i zachodu, ludzie chyba nie mają zaufania do tej strony albo wolą olx.
Mała popularność, niewiele rzeczy do kupienia. Odrzucają wstawianie ogłoszeń (telefony uszkodzone), które na olx, allegro bez problemu można wstawić.
Szkoda czasu moim zdaniem.
Strona jest dużo fajniejsza od olx. Wygodniejsza i dużo ładniejsza. Można wystawiać ogłoszenia za darmo.
Niestety strona nie jest popularna, mam tam konto od 3 lat, wystawiam różne przedmioty, ( jest bardzo małe zainteresowanie ogłoszeniami) w ciągu 3 lat sprzedałem na sprzedajemy 2 przedmioty, a większość pozostałych na innej stronie. Zawsze się pytam gdzie osoba kupująca znalazła ogłoszenie.
Przydałaby się duża reklama.😀