SquidFactor Avis 189

TrustScore 4 sur 5

4,1

Även om det slutliga matrigmatestet skilde åt från övningarna så hade jag stor nytta av att ha fått in tänket. Servern var nere en stund då jag skulle öva, men jag fick omedelbar återkoppling från Squ... Voir plus

Squidfactor är en briljant tjänst!! Skulle göra flera olika tester när jag sökte jobb (och på begränsad tid dessutom), vilket är enormt stressande! Tack vare Squidfactors tjänst kunde jag öva i lugn o... Voir plus

Jättebra att ges chansen att öva på tester inför kommande arbetsintervjuer. Jag har aldrig behövt göra tester inför tidigare intervjuer, men ställdes inför det nu och kände att jag behövde få hjälp... Voir plus

+ Kundtjänsten och bemötandet vid problem + Enkel att navigera. + Bra övningar. + Relativt bra progression. - Priset är för högt - Översättning till svenska fungerar inte på någon av de "peda... Voir plus

1. Service d'évaluations pédagogiques
  2. Centre de formation pour adultes

À propos de SquidFactor

SquidFactor förbereder dig inför begåvnings- och personlighetstester med hjälp av simulerade tester och ett flöde av övningsfrågor och unik återkoppling utvecklad av SquidFactor. Flödet utformas efter dina förutsättningar och hittar rätt svårighetsgrad för att du ska utvecklas. De simulerade testerna är enbart till för att vara förberedande inför själva testsituationen, och de har därför inga förklaringar - men resultaten används i utformningen av flödet. SquidFactor erbjuder dig också en stor mängd inspelade webbinarier, som ger dig möjligheten att få förklaringar på logik i ett annorlunda format. Några gånger per månad spelas nya webbinarier in, och du som användare är välkommen att vara med!

Tiotusentals personer har blivit hjälpta av SquidFactor, som siktar på att du ska förstå logiken bakom frågorna.

Bland de tester SquidFactor förbereder sina användare inför finns:

• Alva Labs Logics
  • AON Scales cls, lst, verbal och ix
  • Matrigma (både Klassiskt och Adaptivt)
  • Talogy Logiks
  • UNIQ (för antagning till Polishögskolan)
  • Personlighetstester, däribland Neo-Pi-R, Adept-15 och DISC

Tjänsten är en prenumeration, och det finns varken uppsägningstid eller bindningstid. Säg upp tjänsten direkt om du redan från början vet att du ska använda tjänsten endast under ett par dagar.

Skulle SquidFactors övningar inte förbereda dig inför ett test vi säger att vi förbereder inför kan du få pengarna tillbaka enligt våra villkor - detta är vår pengarna-tillbaka-garanti.

4,1

Bien

TrustScore 4 sur 5

189 avis

A répondu à 66 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Oseriösa och otrevliga

Oseriösa och otrevliga.
Debiterar fast uppsägning har skett. Ändå propsar ägaren att kräva betalning, hävdar teknisk omöjlighet - kallar mig som kund, sedan 2023, för lögnare och nu vill även ha betalt för avgiften de får betala till sin betaltjänst Stripe för att jag har bestridit debiteringen hos mitt kortföretag.

14 octobre 2025
Avis spontané
Logo de SquidFactor

Réponse : SquidFactor

Hej Ali,

Som vi har beskrivit för dig kan ingen uppsägning ägt rum då du säger att den ägt rum - du har ju själv i kommunikationen med oss erkänt att du sade upp tjänsten senare.

Istället för att kontakta oss för att reda ut vad som kan ha hänt, väljer du att inleda en konflikt via ditt kortföretag, och hotar oss när vi kontaktar dig för att förstå vadbsom blivit fel.

Beklagligt och beklämmande.

Vi önskar dig lycka till i framtiden, och hoppas att du väljer en mindre konfrontativ väg. SquidFactor kommer aldrig böja sig för lögner eller hot.

Superbra tester och förklaringar

Superbra tester och förklaringar. Trots att översättningen ibland var lite oklar och vissa förklaringar saknades så är det fortfarande en gedigen tjänst som uppfyller alla behov vid övning inför tester. Supernöjd

7 octobre 2025

Bra tjänster!

Bra tjänst när man behöver öva på tester som detta. Pedagogiska instruktioner och förklaringar som gör det lätt att lära sig de olika systemen.

23 août 2025
Logo de SquidFactor

Réponse : SquidFactor

Hej Fredrik,

Tusen tack för att du använde SquidFactor. Varmt välkommen tillbaka i framtiden!

Eftersom det är så vanligt med tester…

Eftersom det är så vanligt med tester när man söker arbete så finns möjligheten att träna och få förståelse hur testerna fungerar jag fick stor hjälp tack vare Squidgactor! Den korta informationen man får till testerna när man söker arbete är väldigt lite!

4 septembre 2025

Bra upplägg

Bra upplägg. Hade dock gärna haft tillgång till facit även efter övningstesterna, inte bara i övningsflödet.

7 septembre 2025

Mycket bra

Mycket bra, interaktiva och pedagogisk hjälp med övningar för logiktest. Varje felaktigt svar gås igenom steg för steg så att man förstår tanken bakom pusslet. Överskådliga övningsomgångar och även simulerade test.

5 septembre 2025

Den bästa förberedelsen inför rekryteringstesterna!

Squidfactor har många typer av tester, min erfarenhet är att uppgifterna är mycket lika de i de verkliga testerna. återkopplingen på de frågor man svarat fel på är konkret och pedagogisk (det blir lite långrandigt med med den generella förklaringen om hur man läser matrisen varje gång, men det är bara att klicka förbi när man känner sig säker på den biten).
Att kunna bekanta sig med typen av frågor, och om man använder sig av proven, även tidspressen är guld värt om man känner sig nervös inför rekryteringstesterna.

16 août 2025

Bra att man kan öva hur mycket som…

Bra att man kan öva hur mycket som helst, både med och utan tidtagning. Jättebra feedback och tips. Jag gick från att inte förstå nånting av testet Aon Scales CLS till att klara det galant. Bra att det går att säga upp abonnemanget utan bindningstid.

8 août 2025
Avis spontané