Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Product voldoet zeker aan de beschrijvingen. De waterkan is perfect en de thermoskan is super. Scherpep prijzen en lekker snel geleverd

Noté 2 sur 5 étoiles

Toen het pakket bij mij in de portiek werd gesmeten (top DHL!) hoorde ik het op de eerste etage rammelen. Ik ging er al vanuit dat het nu beschadigd was. Bij het openen van de doos zat er slechts één... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

2 identieke thermosbekers besteld (Stanley neverleak). 1 waarvan het deksel kapot is. Er werd een oplossing beloofd maar mijn mail wordt inmiddels al een jaar genegeerd. Er komt geen nieuwe bek... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Gisteren mijn stanley fles binnen gekregen echt super blij mee. Het enige wat mij tegen viel was de verpakking, kreeg het geleverd in een simpele bruin kartonnen doos, met om de fles een stanley papi... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements et d'articles de plein air
  2. Entrepôt frigorifique

Écrit par l'entreprise

Thermoz zorgt middels de beste merken ervoor dat drinken en eten vers blijft. Koel, warm of iced. Middels de drink- en eetgerei van onder andere Stanley PMI, Nalgene en Thermos geven we de mensen een keuze voor duurzaam, gezond leven in stijl.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Precies goed

Goed te drinken ideale grote. Houdt lang warm. Precies goed

4 juillet 2024

Réponse de Thermoz

Super, heel erg bedankt voor de review. Veel plezier ermee!

Snel geleverd

Snel geleverd! Binnen 24 uur.
Top fles. Licht van gewicht ook als hij gevuld is.

19 juin 2024

Réponse de Thermoz

Heel erg bedankt voor uw review!

Noté 2 sur 5 étoiles

Slecht communiceren

Slechte communicatie over de bestelling, meerdere mails en apps gedaan voordat er reactie kwam.
Dus lang moeten wachten op mijn bestelling!

28 mai 2024

Réponse de Thermoz

Het is jammer dat u niet tevreden bent over ons. In uw geval was het zo dat dit product niet meer voorradig was en dus van de leverancier eerst bij ons moest komen. Daardoor heeft het simpelweg langer geduurd. We hebben hier over gecommuniceerd. We proberen dit soort situaties zo veel mogelijk te voorkomen en ook van deze hebben we geleerd.

Top bedrijf

Top bedrijf. Ik heb 2 thermosflessen besteld. Pakket was “kwijt” geraakt door post.nl . Er is toen een nieuw pakket met de 2 bestelde Stanley thermosflessen opnieuw verstuurd . Top service. We gaan ze snel gebruiken. Het zijn de beste thermosflessen. Onze zoon gebruikt die ook al jaren.

20 mai 2024

Réponse de Thermoz

Heel erg bedankt voor de review Corrie!

Topkwaliteit!

Het artikel was goed verpakt en werd zeer snel bezorgd, op de aangegeven tijd. Het belangrijkst is echter de kwaliteit van het product, ik ben zeer tevreden.

19 avril 2024

Réponse de Thermoz

Super, dat horen we graag Sjoerd; Bedankt voor de review!

Noté 3 sur 5 étoiles

Prima producten. Lange levertijd

Producten in prima staat ontvangen. Ook prima verpakt. Verder ook tevreden mee. Helaas duurde het wel lang voordat de producten geleverd werden. Verder ook geen communicatie ontvangen omtrent de levering/levertijden. Heb er achteraan moeten mailen en vervolgens nog geen reactie ontvangen.

20 mars 2024

Hallo Koen,

Wat jammer dat je niet tevreden bent met onze klantenservice. We zullen kijken waar het mis is gegaan en maatregelen nemen, zodat dit niet weer gebeurd.

Verder veel plezier met de producten en bedankt voor de moeite voor een review!

Goeie thermosfles

Goeie thermosfles, goeie en snelle levering.

19 mars 2024

Réponse de Thermoz

Super, bedankt voor je review Monica!

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer blij met mijn Stanley thermos beker.

Duidelijke website.
Snelle bezorging
Hoogste kwaliteit thermos bekers
Uitstekende reviews, kijk ook naar Radar.

26 février 2024

Réponse de Thermoz

Super Leon, bedankt voor je review. Inderdaad, laatst op Radar zijn de Stanley thermosbekers uitgeroepen tot de beste. En dat kunnen we beamen!

Beste thermo beker!!!

Aanrader van een collega en meteen besteld en heb er geen spijt van, een mooie en een goeie aankoop!! Ook levering, de volgende dag, kon gelijk gebruik van maken tijdens mijn werk. Goeie thermo beker!! Zelfs na 4 uren bleef koffie nog goed heet. Lekkerrrr

12 février 2024

Réponse de Thermoz

Dat horen we graag Eric. We zijn blij dat je tevreden bent met je aankoop en ook onze service. Hopelijk tot gauw bij Thermoz!

snel en goed geleverd

snel en goed geleverd, product voldoet aan de verwachting

12 février 2024

Réponse de Thermoz

Bedankt voor je review Linda. Veel plezier met de Trigger-Action Travel Mug van Stanley!

Prima!!

Prima!!
Artikelen netjes verpakt en snel in huis…

5 février 2024

Réponse de Thermoz

Goed om te horen Caroline. Veel plezier met de Aerolight Transit Mug van Stanley!

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle levering van goed product

Om 20.00 uur besteld, volgende dag om 11.00 uur de Stanley 's in huis. Razendsnel dus.
Ik had er alleen nog niet op gerekend omdat ik geen verzendbestiging en track en trace had ontvangen.

6 février 2024

Hallo Jan,

Bedankt voor je review. Dat waarderen we enorm. Super dat je bestelling zo snel in huis was.

We krijgen vaker te horen dat mensen geen Track & Trace krijgen. We gaan kijken of we dit kunnen oplossen. Wellicht komt deze in de spam?

- Robin van Thermoz

Goeie kwaliteit

Goeie kwaliteit. Koffie blijft meer dan 2 uurtjes warm en zelfs heeeeeet.

25 janvier 2024

Réponse de Thermoz

Bedankt Azouz voor de mooie review!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus