Levertijd is vele malen langer dan ze zeggen Reactie pas na een week Alleen toen ik bestelde kwam er direct een antwoord Heb nu 2 keer over om een reactie gevraagd waarom levertijd 5 weken is... Voir plus
Lisez les avis des autres
Wat een aanwinst is de bedrijfssecretaresse Emma van Stap Naar Duurzaam B.V.! Ze is het stralende middelpunt van de organisatie: altijd vriendelijk, altijd behulpzaam en altijd op tijd. Met haar... Voir plus
N'a pas répondu aux avis négatifs
Levertijd is vele malen langer dan ze…
Levertijd is vele malen langer dan ze zeggen
Reactie pas na een week
Alleen toen ik bestelde kwam er direct een antwoord
Heb nu 2 keer over om een reactie gevraagd waarom levertijd 5 weken is ,krijg dan na een week pas reactie dat ze bezig zijn met uitlevering
Maar vooralsnog niets ontvangen
Als hun service ook zo langdradig is ?
Snelle reacties en levering van Marstek
Na een paar berichten te hebben gedeeld via WhatsApp voelde het goed om via deze leverancier mijn nieuwe Marstek Venus E 3.0 te bestellen. Op vrijdagavond de thuisbatterij besteld en dinsdagmiddag al bezorgd door de externe koerier. De thuisbatterij stond binnen 5 minuten op zijn plek te draaien. Tot nu toe erg tevreden!
“Het Kloppend Hart van Stap Naar Duurzaam B.V.”
Wat een aanwinst is de bedrijfssecretaresse Emma van Stap Naar Duurzaam B.V.!
Ze is het stralende middelpunt van de organisatie: altijd vriendelijk, altijd behulpzaam en altijd op tijd. Met haar vlotte manier van werken en haar oprechte vrolijkheid weet ze klanten niet alleen te helpen, maar ook echt aan het bedrijf te binden.
Ze geeft Stap Naar Duurzaam B.V. een energie en uitstraling die je niet kunt trainen—die moet je gewoon in je hebben. Dankzij haar voelt elke klant zich gezien, gehoord en graag terugkomend.
Samen met collega’s echte toppers die het verschil maken!
De Marstek 3.0 Thuisaccu pefect geleverd…
De Marstek 3.0 Thuisaccu pefect volgens afpraak geleverd.
Ook de technische support na aankoop was snel te bereiken en konden mij goed helpen.
Kortom tevreden.
Goede uitleg over alle producten en mogelijkheden
Prima prijzen zeker niet te duur
Zeer vriendelijk personeel
Heb drie Marstek Venus E batterijen…
Heb drie Marstek Venus E batterijen gekocht in een aanbieding op internet, maar kon deze niet met mijn Credit Card betalen, omdat het bedrag te hoog was. Heb telefonisch gevraagd om een factuur te sturen, om dan het bedrag over te kunnen maken.
Jammer genoeg heb ik niet gezien, dat het bedrag op de factuur nu hoger was dan de aanbieding. Op mijn bezwaar dat ik toch nu (rond 60 Euro) te veel betaald heb hebben hebben ze uiteindelijk nu wel gereageerd:
"Dank voor uw bericht. We vinden het belangrijk om hier zorgvuldig en transparant op te reageren en lichten daarom graag het volledige verloop toe.
De bestelling waar het om gaat, is door uzelf geplaatst op 28 november 2025 om 12:41 via onze webshop. In deze bestelling heeft u gekozen voor 3× Marstek Venus E 3.0 inclusief P1-meter. De prijs die daarbij zichtbaar was en door u is bevestigd, bedraagt € 1.319 per stuk.
De actieprijs van € 1.299 geldt uitsluitend voor de Marstek Venus E zonder P1-meter. In uw bestelling is expliciet gekozen voor de uitvoering met P1-meter, waardoor de prijs van € 1.319 correct is.
U heeft zelf gekozen voor betaling via overboeking. Het bedrag dat is overgemaakt, is volledig conform uw eigen bestelling. Wij hebben het bedrag niet aangepast of verhoogd ten opzichte van wat u zelf heeft besteld, zoals u suggereert.
Daarnaast willen wij benadrukken dat u bij deze bestelling € 150 korting heeft ontvangen. De reguliere totaalprijs voor drie systemen bedraagt € 3.957, terwijl u door de meervoudige afname € 3.807 heeft betaald."
mijn reactie hierop:
Ik heb zelf niet via de webshop besteld, maar via telefoon nadat het per internet niet lukte (te hoog bedrag voor de credit card). Ik denk dat een medewerker de bestelling in het systeem gezet heeft voor de normale prijs. Die drie CE meters zijn dan in der daad geleverd, maar had ik eigenlijk niet besteld.
Ik geef toe dat ik de factuur te laat gecontroleerd heb, maar voel me toch een beetje benadeelt. Heb dan ook de volgende batterijen ergens anders bestelt.
Heel goede klantenservice
Heel goede klantenservice. Je kan er terecht met al je vragen en helpen je snel en professioneel verder. Ook de prijzen zijn top!
Tevreden over de hulp en expetise van Stap Naar Duurzaam.
Nadat ik mij heb laten informeren over het gebruik van een thuisbatterij heb ik een kleinere thuis batterij gekocht bij Stap Naar Duurzaam. Het installeren door mij zelf leverde wat problemen op vanuit de eigen computer aansturing. Na telefonisch overleg van hun helpdesk was het echt een fluitje van een cent om alles keurig aan het werk te krijgen. Zelden zo'n goede en kundige hulp meegemaakt, gewoon een TOP bedrijf welk aan te bevelen is voor iedereen.
Louche
Louche, aan mensen met btw nummer willen ze niet intracommunautair leveren, hier zit een reukje aan. Best afblijven. Met hun gechat via whatsapp en is iets heel raars. Ik vertrouw het zaakje niet
Marstek VenusE 3.0
op 8/10/2025 een Marstek VenusE 3.0- Plug en Play thuisbatterij besteld. Deze werd zoals aangegeven binnen een week - na afspraak met transportbedrijf - geleverd. De transportfirma gaf netjes een seintje hoe laat ze zouden komen. Het was gemakkelijk alles werkend te krijgen en op mijn vragen via WhatsApp kreeg ik snel antwoord.
aangename stap naar duurzaam!
Op 25 augustus 2025 een Marstek Venus 5.12 E 2.0 besteld, op 28/8 geleverd en 2u later aangesloten en in dienst! Vlotte en duidelijke communicatie! Lage prijs en vlotte service, bedankt!
Super tevreden van de webshop en de…
Super tevreden van de webshop en de service na verkoop echt een aanrader om bij deze website te bestellen top team
Officiële Marstek dealer die snel reageert en levert
Mijn 2e Marstek Venus 2.0 vanochtend besteld en morgenochtend geleverd. Ze reageren snel en je vragen worden ook goed beantwoord. Ook fijn dat zij een officiële Marstek dealer zijn mochten er zich in de toekomst problemen voordoen.
Zeer correcte afspraken op een…
Zeer correcte afspraken op een vriendelijke manier. Stipte levering! Een aanrader om hier te kopen
Medewerker Aleksandr Illic heeft ons…
Medewerker Aleksandar Ilic heeft ons fantastisch geholpen. Tijdens huisbezoek goede uitleg gekregen en meteen een offerte op maat. Ook bij een concurrerend voorstel nog meegedacht in de mogelijkheden. Veel contact ook vanuit Aleksandar om uiteindelijk de beste deal voor mij te krijgen. Top adviseur en top partij.
Het zijn topper ze komen afspraak na en helpen online of telefonisch zijn heel goed
Het zijn menens die zeggen wat ze na komen echt toppers
Als je een thuisbatterij zoekt ben je…
Als je een thuisbatterij zoekt ben je hier aan het goede adres.
Na bestelling gedaan te hebben 2 dagen geleverd door een hulpzaame medewerker van btk transport die heeft even mee getild tot in de gang.
Met stapnaarduurzaam ook veel hulp gekregen via watsapp had anders wel lang moeten zoeken voor werkende te krijgen.
Als je info wil krijg je binnen het uur of soms sneller
Fijne ervaring
Het was mijn eerste bestelling bij Stapnaarduurzaam en gelijk een heel groot bedrag dus vond het wel spannend. Het is altijd afwachten hoe een bedrijf met klanten omgaat. In dit geval echt super tevreden, wij hebben vandaag de tweede thuisbatterij bij hen gekocht. Ze zijn goed bereikbaar en ik vind het ook fijn dat je zelf je bestelling af kunt halen. Echt een aanrader.
Gewoon goed!!
Tegen zessen contact gehad, info gevraagd en gekregen. Nadenken duurde niet lang, besteld en op een later afgesproken dag geleverd ivm vakantie. Ook de transporteur conform de afspraken geleverd. De Marstek doet netjes zijn werk!
Prima ervaring met dit bedrijf
Prima ervaring met dit bedrijf, eerst info gevraagd, kreeg dag later direct antwoord op mijn vragen, Martek thuisbatterij bij hen besteld, werd correct binnen een week geleverd, vervoerder mailde en belde vooraf of levering gelegen kwam. Naderhand werd ik gebeld door iemand van Stapnaarduurzaam of alles naar wens was verlopen of ik tevreden was en of er nog vragen waren. Alles werkt zoals verwacht. Prettig dat er een bedrijf op redelijk korte afstand zit voor info en event. bestelling.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.