Steenbergen Schoenen Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Had voor het eerst besteld bij Steenbergen schoenen en ik moet zeggen ben zeer tevreden. Prijs was aantrekkelijk en eenmaal besteld, had ik de schoenen de volgende dag al in huis.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik bestelde fors afgeprijsde schoenen die werkelijk in uitstekende staat en van goede kwaliteit waren en netjes verpakt. Direct bevestiging gekregen van de aankoop en van de verzending via de mail. De... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle levering en, hoewel dat nu niet nodig was, heel coulant in terugzenden van schoenen, ook al waren ze in de opruiming. Dank daarvoor! Onze zoon is gehandicapt, heeft brede voeten en kan zelf n... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Steenbergen Schoenen Supergoed, Mijn nieuwe Mephisto schoenen die ik voor 15 uur bestelde kwamen ondanks zeer veel sneeuwval in Utrecht en het Oosten met de beste Antiliaanse postbode van post.nl Ner... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin de chaussures

Écrit par l'entreprise

Opa Jan Steenbergen begon ooit met het ophalen van reparatieschoenen thuis bij de klanten. Na het herstellen van de schoenen knoopte hij ze met de schoenveters aan zijn fi etsstuur en zo bracht hij het schoeisel weer bij de mensen thuis. “Zo is het dik 75 jaar geleden begonnen,” zegt kleinzoon Jurgen Steenbergen van Steenbergen Schoenen in Rijssen. “Maar de cirkel is rond: door de webshop brengt de post de schoenen weer bij de klanten thuis. Ouderwets in een digitaal jasje, zou je kunnen zeggen.”

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Tous les avis

46 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fijn bedrijf

Supersnel verzonden een fijn bedrijf met goeie kwaliteit schoenen altijd goeie service!!

13 octobre 2025

Réponse de Steenbergen Schoenen

Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring met ons. Hartelijke groet, team Steenbergen Schoenen

Wat een service!

Paar Van Bommels dat nergens anders meer in mijn maat (47) verkrijgbaar was, ondanks aanvang seizoen, toch gevonden bij Steenbergen. Op zondag besteld en dinsdag (!) geleverd in België. En, mét €50 korting. Onwaarschijnlijk. Ik ben fan!

7 octobre 2025

Réponse de Steenbergen Schoenen

We waarderen uw feedback enorm en zijn blij dat u een goede ervaring had! Hartelijke groet, team Steenbergen Schoenen

Noté 5 sur 5 étoiles

Keurig en snel ontvangen!

Keurig en snel ontvangen!

1 octobre 2025

Réponse de Steenbergen Schoenen

Dank voor uw positieve reactie! We hopen u snel weer te mogen verwelkomen. Hartelijke groet, team Steenbergen Schoenen

Noté 5 sur 5 étoiles

Wie de schoen past trekke hem aan.

Snelle en correcte levering, een gangbare schoenmaat (41) die bij vele bedrijven niet leverbaar was.
Degelijk verpakt en keurig volgens de aangegeven tijd geleverd.
Uiteindelijk ook goedkoper dan bij diverse andere bedrijven.

24 septembre 2025

Réponse de Steenbergen Schoenen

Dank u wel voor uw mooie woorden! We waarderen het enorm. Hartelijke groet, team Steenbergen Schoenen

Noté 3 sur 5 étoiles

Snelle en correcte levering maar ze…

Snelle en correcte levering maar ze geven geen retourlabel mee. Dus moeten wij een eenmalig label aankopen bij een provider wat voor ons een heel pak duurder is.

29 août 2025

Réponse de Steenbergen Schoenen

Bestemevrouw Vanaverbeke, bedankt voor uw review en uw positieve woorden over onze snelle levering. Wat betreft de retourzending: op onze website staat vermeld dat de retourkosten, tenzij het om een fout van onze kant gaat, voor rekening van de klant zijn. We begrijpen dat dit niet altijd even prettig is en waarderen dat u de moeite heeft genomen om dit te delen. Hopelijk mogen we u in de toekomst opnieuw verwelkomen. Hartelijke groet, team Steenbergen Schoenen

Snel en goede levering

Snel en goede levering

23 août 2025

Réponse de Steenbergen Schoenen

Uw tevredenheid is onze prioriteit. Bedankt voor de lovende woorden! Hartelijke groet, team Steenbergen Schoenen

Snelle levering!

27 août 2025

Goed assortiment

Goed assortiment. Makkelijke bestelprocedure.

27 août 2025

Réponse de Steenbergen Schoenen

We zijn blij dat u zo tevreden bent! Dank voor uw mooie review. Hartelijke groet, team Steenbergen Schoenen

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle levering en coulant retourbeleid

Dank daarvoor! Onze zoon is gehandicapt, heeft brede voeten en kan zelf niet aangeven hoe de schoenen zitten, dus voor ons altijd een gok. Vooralsnog volstaan de trackstyles en hoeft hij nog geen orthopedisch schoeisel.

25 août 2025

Réponse de Steenbergen Schoenen

Heel erg bedankt voor uw warme woorden. We zijn blij dat u tevreden bent en hopen u snel weer te verwelkomen in onze (web)shop! Hartelijke groet, team Steenbergen Schoenen

Noté 5 sur 5 étoiles

Hoewel ik er geen schoenen aan…

Hoewel ik er geen schoenen aan overhield, wil ik toch vermelden dat de service perfect en snel was. Het eerst ontvangen paar was te groot bij het tweede paar bleek dat de leest niet voor mijn voet geschikt was. Heel jammer want het was een mooi product

14 août 2025

Réponse de Steenbergen Schoenen

We stellen uw positieve review enorm op prijs. Dank u wel! Hartelijke groet, team Steenbergen Schoenen

7 août 2025

Réponse de Steenbergen Schoenen

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent! Bedankt voor uw feedback. Hartelijke groet, team Steenbergen Schoenen

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede prijs en snel verzonden

2 juillet 2025

Snel en betrouwbaar

Mijn bestelling werd snel verzonden en was netjes ingepakt.

26 juillet 2025

Prettig winkelen

Snelle levering en ook nog een leuke korting op onze schoenen.

21 juin 2025

Réponse de Steenbergen Schoenen

Geweldig om te horen dat alles naar wens was. Bedankt voor uw review! Hartelijke groet, team Steenbergen Schoenen

Noté 5 sur 5 étoiles

Altijd goede prijs kwaliteit en snelle…

Altijd goede prijs kwaliteit en snelle en goede service.

23 juin 2025

Réponse de Steenbergen Schoenen

Dank voor uw steun en vertrouwen in onze shop. Uw review maakt ons trots! Hartelijke groet, team Steenbergen Schoenen

Goede merken

Goede merken, fijn afgeprijsd

19 juin 2025

Fast delivery!

It was all fine. Delivered what expected right on time!

21 juin 2025

Réponse de Steenbergen Schoenen

Thanks for the top rating! We're happy we could meet your expectations.
Warm wishes, team Steenbergen Shoes

Super kwaliteit

Super kwaliteit
Snel geleverd
Goede prijs

19 juin 2025

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus