1. Ludothèque

Bij Steentjesloods kan je op een laagdrempelige manier diverse Lego sets huren. We verhuren in de omgeving van Uden.

4,3

Goede huurervaring bij Steentjesloods.nl!

Een hele fijne ervaring met huren van een Lego-set bij Steentjesloods.nl! Snelle levering en prettig contact via e-mail, binnenkort weer een Lego-set huren!

30 décembre 2025

Réponse de Steentjesloods

goedendag bedankt voor jullie bericht tot de volgende keer. groeten steentjesloods.

Abonnement is geen must! Hele mooie sets!

Super fijn dat je hier met borg een set kan huren! Bij anderen moet je veelal een abonnement afsluiten, dat kan bij Armando ook maar hoeft niet.
Hij heeft hele mooie sets, die goed verpakt en gesorteerd geleverd word. Het is een man met passie voor (o.a.) de Lego (en Villa Pardoes ❤️)

7 janvier 2026

Réponse de Steentjesloods

Hallo bedankt voor jullie leuke bericht.

Gaaf Home Alone Huis!

In de herfstvakantie hebben we het Home alone Huis gehuurd. Erg gave set met veel herkenbare elementen uit de film.
De set was helemaal compleet en de communicatie met Armando was top.

24 octobre 2025

Réponse de Steentjesloods

leuk om te lezen dat jullie genoten hebben van het home alone lego set

Veel plezier gehad van de Legoset

Veel plezier gehad van de Legoset, konden het ophalen en brengen. Fijne communicatie.

3 septembre 2025

Réponse de Steentjesloods

dank je wel voor het huren, leuk om te lezen dat je veel plezier van de set heb gehad.

Top geregeld

Top geregeld. Alles meteen opgehaald in Uden en in de vakantie lekker lopen Lego'en.

16 août 2025

Réponse de Steentjesloods

Bedankt voor je mooie review

Lego te leen gehad van Armando om…

Lego te leen gehad van Armando om therapeutisch in te zetten bij onze clienten. Armando is betrokken en meedenkend.
Voor herhaling vatbaar.

27 novembre 2024

Réponse de Steentjesloods

graag gedaan ik help graag de samenleving.

Tevreden klant! /)

Heel netjes geregeld. Betaling en levering verliep prima.
Ook het persoonlijk contact om de details af te spreken is fijn.
En natuurlijk de lego set was netjes verpakt en compleet.
Aanrader!

9 avril 2024

Bedankt voor je review.

Goede snelle service

Goede snelle service. Persoonlijk contact. Goede prijs. En natuurlijk fantastische Lego !

27 octobre 2023

Réponse de Steentjesloods

Dankjewel voor jullie review. Leuk dat jullie met het heel gezin genoten hebben van de set.

TOP ervaring

Goede eerlijke prijs zonder omslachtig abonnement. De Lego werd thuis gebracht en was netjes en overzichtelijk verpakt. Ik ga hier zeker nog vaker Lego huren

Een TOP ervaring met Steentjesloods!!

3 octobre 2023

Snelle reactie en service

Snelle reactie en service
Set is mooi gesorteerd op kleur zodat het bouwen snel kon beginnen.
Tevens duidelijke ondersteuning indien er een onderdeel ontbreekt of defect is, wordt deze dezelfde dag nog per post nagestuurd!

28 mars 2023

Super service!

Super service!
Alles is goed geregeld en eventuele vragen worden snel beantwoord.
Voor herhaling vatbaar!

5 mai 2023