Stegfabriken Sverige AB Avis

TrustScore 4 sur 5

4,2

Beställningen var enkel, informationen tillräcklig och tydlig, leveransen riktigt snabb. Mycket mer än så anser jag inte att man kan begära. Angående produkten skulle jag önska att ni skickar med p... Voir plus

Beställde en takstege samt snörasskydd och har inte haft annat än problem. Först trodde de att jag inte förstod bruksanvisningen men det visade sig att jag fått fel delar. När monteringen äntligen sku... Voir plus

1. Fournisseur d'échelles
  2. Magasin de materiaux de construction
  3. Quincaillerie

Sedan starten 2012 har mer än 85 000 kunder handlat hos oss hemma och utomlands; och antalet ökar stadigt, månad för månad. Bland våra kunder finns allt från gör-det-själv-människor, hantverkare och bostadsrättsföreningar till livsmedelskedjor och stora industriföretag. Förutom Stegfabriken Sverige AB i Sverige driver vi även Stigefabrikken.dk ApS i Danmark och Stigefabrikken.no i Norge. Genom innovation, samarbete med våra skickliga leverantörer och genom att ge marknadens bästa service och rådgivning kommer vi att göra "stegfabrikerna" till Skandinaviens största och skickligaste leverantör av Säkerhet i høyden.

Bien

TrustScore 4 sur 5

216 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 81 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Tous les avis

93 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

30 juillet 2026

Réponse de Stegfabriken Sverige AB

Tack för din recension! Härligt att höra att leveransen gick snabbt och smidigt.

Teamet på Stegfabriken.se

Stabil stege och bra kundservice

Vi köpte EW10 Lofttrappa m/Utdragbar montering. Snabb leverans och kundtjänst som svarade snabbt då jag framförde att kartongen var skadad på flera ställen. Stegen visade sig dock inte vara skadad men jag förvånades över att den var packad i så pass tunt emballage. Borde nog överväga att välja kraftigare/mer skyddande emballage. Loftstegen fungerar bra för trångt utrymme. Den är stabil och jag gillar att den har lite rejäla steg utan att bli klumpig. Ett minus för att stegen inte har någon typ av skydd längst ner att skydda golvet när den dras ut och in.

7 juillet 2026

Réponse de Stegfabriken Sverige AB

Tack för din utförliga recension **** och för din feedback! Det är roligt att höra att du är nöjd med loftstegen och att du upplevde både leveransen och kontakten med vår kundservice som snabb och smidig.

Vi tar självklart med oss dina synpunkter kring emballaget. Även om vi är glada att stegen klarade sig utan skador, ska emballaget naturligtvis ge ett bra skydd under hela transporten. Vi tar även med oss din synpunkt kring skydd längst ner på stegen - det är värdefull feedback för oss.

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Snygg loftstege

En snygg och bra loftstege som passade väldigt bra i vår kolonistuga. Bra instruktioner och bra material i skruvar och fästen. Något lång leveranstid var det enda negativa som vi upplevt hittills. Stegen rekommenderas.

7 juillet 2026

Réponse de Stegfabriken Sverige AB

Tack för din fina recension och rekommendation! Vad roligt att loftstegen passade bra i er kolonistuga och att ni är nöjda med både kvaliteten och instruktionerna.

Vi tar samtidigt med oss din synpunkt kring leveranstiden. Vi arbetar hela tiden för att våra leveranser ska gå så snabbt och smidigt som möjligt, men ibland kan det tyvärr ta lite längre tid än önskat.

Tack för att du valde Stegfabriken.se!

Snabb och effektiv leverans

Snabb och effektiv leverans. Svarar direkt i telefon när jag hade frågor vid beställning och gav kunniga svar.

10 juillet 2026

Réponse de Stegfabriken Sverige AB

Tack för din fina recension! Vi är glada att höra att både leveransen och kontakten med vår kundservice fungerade smidigt och att du fick den hjälp du behövde.

Tack för att du valde Stegfabriken.se!

Teamet på Stegfabriken.se

Produkten (loftstegen) var välgjord och…

Produkten (loftstegen) var välgjord och med hög kvalitet. Hade gärna sett tydligare beskrivningar av hur utdragsfubktionen och monteringen funkade.

10 juillet 2026

Réponse de Stegfabriken Sverige AB

Tack för din fina recension! Det gläder oss att du är nöjd med loftstegens kvalitet och utförande.

Vi tar samtidigt med oss din synpunkt kring instruktionerna för utdragsfunktionen och monteringen. Det ska självklart vara så enkelt och tydligt som möjligt att montera och använda våra produkter, så det är värdefull feedback för oss.

Réponse de Stegfabriken Sverige AB

Tack för din fina recension! Det gläder oss att du är nöjd med både bemötandet och servicen hos oss.

Bra support och bemötande

Bra support och bemötande. Kanske borde byta transportör. Blev lite virrigt i spårningen

30 juin 2026

Réponse de Stegfabriken Sverige AB

Tack för din fina recension! Det gläder oss att du är nöjd med vår support och vårt bemötande.

Vi tar samtidigt med oss din synpunkt kring leveransen och spårningen. Vi vet hur viktigt det är att kunna följa sin leverans på ett enkelt och tydligt sätt, och även om transporten hanteras av våra externa transportpartners arbetar vi löpande med att förbättra hela leveransupplevelsen.

Réponse de Stegfabriken Sverige AB

Tack för din fina recension! Härligt att höra att du är nöjd med både priset och den snabba leveransen.

Trevlig ansvarsfull personal

Bra personal, svarar på frågor snabbt, utan krångel. Rekommenderar.

2 juillet 2026

Réponse de Stegfabriken Sverige AB

Tack för din fina recension och rekommendation! Det gläder oss att du är nöjd med bemötandet och att du snabbt fick svar på dina frågor.

Snabbt enkelt och bra!

Snabbt enkelt och bra!

30 juin 2026

Réponse de Stegfabriken Sverige AB

Tack för din fina recension! Precis så vill vi att det ska vara: Snabbt, enkelt och smidigt :)

Teamet på Stegfabriken.se

Bra kundmotagare som hjälpte mig med…

Bra kundmotagare som hjälpte mig med det jag behövde. Tack.

2 juin 2026

Réponse de Stegfabriken Sverige AB

Tack för din fina recension! Det gläder oss att du fick bra hjälp av vår kundservice och hittade det du behövde.

Snöras skydd

Bra leverans. Får vänta till vintern med att se hur snöras skyddet fungerar. Det sitter uppe och var ganska läpp att sätta upp.

12 juin 2026

Réponse de Stegfabriken Sverige AB

Tack för din fina recension! Härligt att höra att leveransen fungerade bra och att snörasskyddet var enkelt att montera. Nu hoppas vi att det gör sitt jobb lika bra när vintern kommer!

Teamet på Stegfabriken.se

Mycket enkel beställning och snabb…

Mycket enkel beställning och snabb leverans och varornu uppfyllde vad som jag förvätade.

12 juin 2026

Réponse de Stegfabriken Sverige AB

Tack för din fina recension! Det gläder oss att både beställningen och leveransen gick smidigt och att produkterna motsvarade dina förväntningar.

Réponse de Stegfabriken Sverige AB

Tack för din fina recension! Härligt att höra att du är nöjd med både våra produkter och leveransen.

Bra kvalité

Bra kvalité, snabb leverans

9 juin 2026

Réponse de Stegfabriken Sverige AB

Tack för din fina recension! Det gläder oss att du är nöjd med kvaliteten och att leveransen gick snabbt.