KOOP HIER NOOIT !!! Aaan de telefoon aardig maar de tuinhuisjes zijn echt heel erg slecht. Het past niet, missende onderdelen. En als je een voorbehandeld huisje koopt dan is de verfspuit op 1 km a... Voir plus
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
Dit bedrijf weet hoe het met zijn klanten om moet gaan. Na ontvangst van twee tafels bleek bij beide iets mis te zijn. Mijn vragen via email werden binnen enkele uren op een goede manier beantwoord. U... Voir plus
Heb al verschillende keren besteld bij deze producent/verdeler, en steeds zowel topkwaliteit als topservice. Recent ook mogen ervaren wat de dienst na verkoop aanbiedt, en zou wensen dat dit de stan... Voir plus
onlangs een houten tuinhuisje aangeschaft de Freiburg 04 en die heb ik in goede orde mogen ontvangen. mooie kwaliteit en alles paste zonder aanpassingen. alle schoeven en dergelijke waren erbij en... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Onze grote kledingkast werd op tijd bezorgd tot aan het hek van de voortuin. Maar toen begon de GROTE KLUS: in elkaar zetten van de kast gebeurde door, normaal zeer ervaren, klussers van echtgenoot en zoon. Ondeugdelijk montagemateriaal wat erg snel afbrak bij enige kracht zetterij. Veel gevloek en getier en een hele dag! later staat eindelijk de kledingkast. Veel lijmresten op de lades en veel kleine afgebroken beschadigingen langs de randen.De montagehandleiding mag echt wel duidelijker. Verder een mooie grote kast!
Mijn dank aan steinershopping, hoge mate van service en zeer meedenkend. Voor een zakelijk project had ik 7 vakkenkasten nodig, levertijd was vanaf 5 weken. Dit had ik verkeerd geïnterpreteerd en ik had de kasten eigenlijk eerder nodig. Dankzij de verkoopdienst is dit toch gelukt en was dit op tijd voor de oplevering, erg blij met jullie
Sehr tolles Support. Alle unsere Wünsche wurden schnell und problemlos gelöst
De telefonische contacten waren zeer aangenaam. De levering was zoals afgesproken en het product was helemaal volgens verwachting.
(En zeer efficiënt verpakt!)
Stapelbed van 90x190cm besteld.
Wat een prachtige kwaliteit en goede service.
Bed was zeer goed verpakt en werd snel geleverd
Het contact per telefoon en e-mail was prettig en doeltreffend.
Echt een aanrader.
Goede , snelle en vriendelijke service.
Ik had een aantal vragen voor de aankoop van n stapelbed en heb contact gehad met Jos van Els.
Bed is ook van goede kwaliteit, netjes afgewerkt. Kortom, je kunt bij Steiner gerust een aankoop doen!
Pergola besteld bij Steiner.
Positief: snelle levering
Negatief:Jammer genoeg was pakket niet volledig, balkjes ontbraken en geen montagemateriaal.
Mail gestuurd naar Steiner en snel antwoord dat ze het nodige zullen doen.
Mooie bedden met bijpassende schuiven aan een redelijke prijs.
Ook heel vriendelijke service en assistentie via mail om trackings te krijgen, waarvoor dank 🙏🏻
Bij deze wil ik graag mijn ervaring delen van onze bestelde paviljoen Jasminum. Allereerst mooie kwaliteit. Maar ook een top service. Snelle verzending en goed op de hoogte gehouden. Na de bestelling nog een paar vragen gehad en altijd vriendelijk geholpen. Bij het in elkaar zetten van de paviljoen tegen wat dingen aangelopen. Wederom gebeld en zo fijn dat men meedenkt met het zoeken naar een oplossing. Geweldig
Uitstekend, stevig stapelbed voor volwassenen en geweldige service in meedenken over bezorging.
We hebben online een Blokhut bij Steinershopping besteld. Levertijd was wat langer dan verwacht, maar na een telefoontje werd ik goed op de hoogte gehouden. Tijdens het opbouwen bleek dat 1 van de planken helemaal krom stond en niet te gebruiken was. In verband met tijd hebben wij besloten zelf een plank te kopen en deze op maat te laten maken. Met een mailtje Steiner op de hoogte gebracht. Ik kreeg direct een reactie. Ze boden ter compensatie een prima korting. En alles werd in snel tempo in orde gemaakt. Ik ben zeer tevreden met de service en klantvriendelijkheid.
Na telefonisch contact heel goede service gehad door Steiner.
Enige nadeel voor ons was dat er geen enkel gat was voorgeboord en hierdoor de opbouw wel langer duurde dan gepland.
Wij hebben een 'Kiosk' in Antwerpen staan die dienst doet als zomer popup koffiebar.
Ik heb de kast dressoir / ladekast massief grenen kleur: walnoten Junco 141 besteld bij Steinershopping, een van de 10 handvaten was niet goed dus had contact opgenomen en ze hadden 2 reserve gestuurd en het was snel opgelost zeer mooie kast ben er blij mee.
Helaas is het pakket beschadigd afgeleverd door GLS. De service van Steiner was super, waarvoor dank.
Mooie meubels voor een leuke prijs.
Bij de levering bleek er wel wat schade te zijn aan het dak. Na mailtje, kreeg ik onmiddellijk telefoon met mogelijk voorstellen om dit op te lossen. Wegens tijdgebrek kozen wij om de schade zelf te herstellen en werd dit gecompenseerd met een leuke korting. Bedankt voor de goede opvolging
Zeer efficiente en goede verpakking. De handleidung was duidelijk en er ontbrak geen enkel onderdeel. Wij zijn zeer tevreden.
Helemaal dik tevreden. Snelle reacties op mijn emails met vragen, informatieve en behulpzame antwoorden. Het was even een kwestie van geduld voor de kast bezorgd werd want het betreft een levering uit het buitenland. Maar na een kleine drie weken werd de kast bezorgd en woh wat is ie mooi, goede kwaliteit, degelijk, helemaal geweldig! Het in elkaar zetten is goed opletten en de tijd nemen maar gelukkig kreeg ik daar hulp bij.
Mijn Nederlands is niet zo goed. Ik heb deze bedrijf online gekregen. Toen heb ik gezien dat er een telefoon nummer was. Ik heb meteen gebeld. Toen werd ik geholpen met meneer Jos van Els. Jos was heel vriendelijk en geduldig. Met zijn help heb ik een keuken gekocht. Jos is zeer professioneel, hij geeft top servies. Ik heb geweldige ervaring gehad. Aanbevelen 👍👍
Zeer goede services. Steinershopping denk goed mee over mogelijkheden. Perfecte beschrijvingen op de site.
Snelle aftersales.
Goede en snelle bezorging
En vooral heel handig dat het allemaal in nederlands op de site staat en contactpersonen daar nederland spreken.
Geweldige service ,direct en zeer vriendelijk geholpen .