Børn- og Unge Afdelingen
Meget kort - Skulle afholde et harmløst FT møde, hvor sagsbehandler Suzanne G...... (B&U) opførte sig ekstremt uprofessionelt over for alle mødets parter og opdigtede sin helt egen version af situation uden faktuelle grundlag. Håndterede efterfølgende klager over sig selv og gik udenom mødets parter, hvor hun satte min datter og jeg selv i en livsfarlig situation, blot for at redde ansigt. B&U Afdelingens leder Anders S.... valgte trods flere forsøg og håndgribelige beviser, at mørklægge situationen og dække over Suzanne G...... og viste sig noget pinagtigt for Stevns Kommune, at være af lige så træls karakter, som sin ansatte. Det lader heller ikke til at den overordnede leder Daniel har tænkt sig at få styr på den katastrofe af magtmisbrug og skammelige adfærd, der er direkte livsfarlig. Dem der er så uheldige, at få denne sagsbehandler bør omgående udbede sig en anden og ellers gemme al dokumentation med mere. Har man allerede været udsat for B&U Afdelingens skammelige handle mønster, vil jeg anbefale at man går til medierne og får sagen belyst, så vi kan undgå, at de sætter andre familier i livsfarlige situationer eller det der er værre.
15 août 2021
Avis spontané