Met veel vertrouwen de sticky vinyls besteld. Opgehangen volgens de instructie en even laten drogen zodat ze de optimale kracht hadden. Toch zijn er binnen de 12u vijf platen naar beneden gevallen,... Voir plus
Er was iets fout gelopen bij de levering maar na dit te melden hebben ze onmiddellijk gereageerd en het correcte opgestuurd. Topservice!
Erg goed en klantvriendelijk geholpen; ik had vinylhoekjes cadeau gekregen van familie, maar in een andere kleur dan ik eigenlijk wenste. Het was geen enkel probleem om dit om te ruilen, en was ook er... Voir plus
Ik had de Lp houders helaas verkeerd aangebracht hierdoor vielen ze er af, ik had contact opgenomen met de klantenservice zij hebben mij erg goed geholpen. De houders zien er voor de rest erg strak ui... Voir plus
Stijlvol en makkelijk je lp's ophangen aan de muur. - Sticky Vinyl
Landstraat 18, 9714GR, Groningen, Pays-Bas
Demande des avis aux clients
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Heel blij met het resultaat van Sticky Vinyl!! Ook heel handig dat je je platen heel makkelijk kan wisselen, echt een aanrader voor als je niet wil boren in je muur maar wel je platen op wilt hangen!

Réponse de Sticky Vinyl
Netjes verpakt en prima geleverd. Want als je een LP zoekt zijn er zoveel aanbieders dat het gokken is waar je goed aan doet.

Réponse de Sticky Vinyl
Leuk betaalbaar product en uitstekende klantenservice

Réponse de Sticky Vinyl
Snelle levering, mooi product. Ik krijg van veel mensen complimenten over de LP rek. Ik heb zelfs een tweede gekocht om cadeau te geven.

Réponse de Sticky Vinyl
een set aangeschaft voor een dubbele lp maar helaas niet sterk genoeg. beetje misleidend want je verwacht en goed werkend product.

Réponse de Sticky Vinyl
Blij met de ophangoplossing voor mijn vinyl platen. Simpel en effectief. Ik heb de rondjes waar je een vinyl aan kan hangen. Plakt goed en plaat blijft goed hangen.

Réponse de Sticky Vinyl
Product werkt echt perfect!
Communicatie en verzending wat traag.

Réponse de Sticky Vinyl
Iets later geleverd dan de bedoeling was, maar door een mail keurig aangegeven.
Artikelen netjes verpakt en geleverd.

Réponse de Sticky Vinyl
Mooi stevig platenrack, goed verpakt en gemakkelijk in elkaar te zetten. Ben er blij mee!

Réponse de Sticky Vinyl
Er ging even wat mis. Ik kreeg een leeg doosje toegestuurd. De service en communicatie was mooi en direct een week later had ik zs alsnog. Fouten worden gemaakt geen probleem het gaat erom hoe je daar mee omgaat..