Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

Noté 5 sur 5 étoiles

Super hjælp på telefonen inden vi lagde bestilling og varen kom hurtigt og præcist til en god pris. Alt spillede og vi glæder os til snart at montere en ny lofttrappe

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget fin oplevelse vedr. køb af 4 Zages trappestiger med hjul. Både bedste pris jeg kunne finde, samt god service med at få tilpasset hjulene, så stigerne fungerer tip top til vores brug. Maria fra k... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi ringede ind og bad om ekspreslevering på stigen. Kunne følge den via track and trace hele vejen. Den blev leveret 23 timer efter bestilling, og vi kan stadig ikke få armene ned over den hurtige lev... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur d'échelles
  2. Magasin de materiaux de construction
  3. Magasin d'équipement de sécurité
  4. Magasin d'outillage

Écrit par l'entreprise

Stigefabrikken.dk ApS er Danmarks førende leverandør af Sikkerhed i højden. Siden opstarten i 2012 har virksomheden leveret stiger, stilladser, trapper og platforme til kunder i Danmark (Stigefabrikken.dk), Sverige (Stegfabriken.se) og Norge (Stigefabrikken.no). Stigefabrikken.dk ApS forhandler et bredt udvalg af kvalitetsstiger, -stilladser og platforme fra branchens førende leverandører - til priser, som er til at betale. Sikkerhed ✓ Kvalitet ✓ Service ✓

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Noté 3 sur 5 étoiles

Plads til forbedring

Hurtig bekræftelse og levering, men mindre smart, at varen blot leveres uden aftale - når det er til ubeboet sommerhus og jeg havde klikket af, at den IKKE bare måtte leveres. Heldigvis fik jeg set advisering 2 timer før og sendt min mand afsted og køre de 60 km. Stige er dog noget "tynd" kvalitet i forhold til prisen, men forventer at den virker.

8 avril 2026

God service og betjening

God service og betjening

8 avril 2026

Hej John.

Tak for den fine bedømmelse af Stigefabrikken.dk

Meget professionelt

Der blev leveret forkert antal, men de rettede meget professionelt med det samme.

31 mars 2026

Hej Kim.

Tak for din fine anmeldelse og for atter at bruge Stigefabrikken.dk.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering. Kan kun anbefales.

31 mars 2026

Hej Anne-Mette.

1000 tak for anmeldelsen og anbefalingen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super hjælp på telefonen inden vi lagde…

30 mars 2026

Hej Anders.

Tak for den meget fine anmeldelse. Den er vi meget glade for.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg synes de var gode til at rette op…

Jeg synes de var gode til at rette op på de fejl jeg nu havde med min loft lem jeg havde købt og de har en rigtigt god kundeservice som er løsnings orienteret

Hej Mikkas.

Tak for den fine anmeldelse.
Jeg er glad for at vi sammen fik en ærgerlig oplevelse vendt til en af de gode.

Jeg har væretSlagelse lev

Jeg har væretSlagelse lev. Håndtag retur 1 time efter havde penge på min konto meget fint

Hej Hans-Kristian.

Mange tak for den fine anmeldelse. Alt gik som det skulle...dejligt.

Lem til loft

Super kontakt med kunder. Alt passer med bestiling.

6 mars 2026

Hej Daniel.

Det er vi glade for at høre. Mange tak for den fine anmeldelse.

Nem og intuitiv

Nem og intuitiv hjemmeside. Gode robuste produkter og hurtigt levering.

Hej Uffe.

Mange tak for den positive anmeldelse. Vi er glade for at du finder siden nem og intuitiv.

Super tilfreds.

Super tilfreds.. hurtig levering og god kvalitet.

4 mars 2026

Hej Jonas.

Mange tak for den super fine anmeldelse.

Super god service…

Fantastisk høj kvalitet og super god service - professionelle medarbejdere er ikke hverdag i DK mere - men stigefabrikken leverer.

13 mars 2026
Avis spontané

Hej Rasmus.

Tak for de enormt flotte ord. Dem er vi meget stolte af...ligesom vi er af vores medarbejdere.

God levering

God levering. Chaufføren lagde pakken godt og sikkert

2 mars 2026

Hej Birgit.

Tak for din anmeldelse. Dejligt at du har modtaget pakken godt og sikkert.

Noté 4 sur 5 étoiles

Hurtig og professional behandling af…

Hurtig og professional behandling af ordre

4 mars 2026

Hej Bo.

Mange tak for anmeldelsen. Vi er glade for at kunne hjælpe dig med hurtig ekspedering af ordren.

Noté 5 sur 5 étoiles

professionel hjælp ved tvivlsspørgsmål.

professionel hjælp ved tvivlsspørgsmål.
hurtig levering

2 mars 2026

Hej Rita.

Tak for de fine 5 stjerner. Jeg har givet din ros videre til Nicki, som hjalp dig i telefonen.

super

leverer hurtigt hver gang, god kvalitet

28 janvier 2026

Hej Poul.

Mange tak for anmeldelsen. Dejligt at alt er gået hurtigt og glat.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus